Refurbished Samsung Galaxy S kopen

Op zoek naar refurbished Samsung Galaxy S? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Samsung Galaxy S online

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Samsung Galaxy Buds 2 Pro Wit

Over Tweedekans Samsung Galaxy Buds 2 Pro Wit

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Samsung Galaxy Buds 2 Pro Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: Geniet van je favoriete nummers in hoge kwaliteit met de Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Met deze oordopjes luister je naar een hogere resolutie audio dan bij de originele Samsung Galaxy Buds Pro. Zo hoor je meer details in de muziek. Zit je in een drukke trein? Dankzij noise cancelling…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy Buds 2 Pro Wit

2. Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm

Over Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm. De webshop beschrijft het product als volgt: Verbeter je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm. Met deze smartwatch ben jij altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Dankzij de draaiende ring rond het scherm navigeer je gemakkelijk door je apps en berichten. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm

3. Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm

Over Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm. De webshop beschrijft het product als volgt: Verbeter je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm. Met deze smartwatch ben jij altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Dankzij de draaiende ring rond het scherm navigeer je gemakkelijk door je apps en berichten. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 43mm

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished samsung galaxy s en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame samsung galaxy s producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over samsung galaxy s

Refurbished Samsung Galaxy S – van Samsung Galaxy S8 tot Samsung Galaxy S22 en nieuwer

De Samsung Galaxy S is een lijn high-end Android smartphones geproduceerd door Samsung Electronics. De Galaxy S serie is vergelijkbaar met de Galaxy Note serie, maar dan zonder de S Pen stylus. De eerste Galaxy S telefoon was de Galaxy S I9000, die in juni 2010 werd uitgebracht. Sindsdien heeft Samsung verschillende Galaxy S-telefoons uitgebracht, waaronder de Galaxy S8, S9, S10, S20, S21 en S22.

Samsung biedt een breed scala aan Galaxy S-modellen om uit te kiezen, zodat je de perfecte telefoon voor jouw behoeften kunt vinden. En als je op zoek bent naar een goede deal voor een Galaxy S telefoon, kun je onze selectie refurbished Galaxy S telefoons bekijken.

Als je een refurbished Galaxy S telefoon koopt, kun je tot 50% besparen op de verkoopprijs van een nieuwe Galaxy S telefoon. Bovendien worden al onze refurbished Galaxy S telefoons geleverd met garantie, zodat je zeker weet dat je een kwaliteitstelefoon krijgt.

We hopen dat je de perfecte Galaxy S telefoon vindt voor jouw behoeften.