Refurbished Samsung Galaxy Tab kopen

Zoek jij refurbished Samsung Galaxy Tab? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished Samsung Galaxy Tab vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Galaxy S20 128GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

Over Galaxy S20 128GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Galaxy S20 128GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy S20 128GB - Kosmisch Grijs - Simlockvrij - Dual-SIMOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Galaxy S20 128GB - Grijs - Simlockvrij - Dual-SIM

2. Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy Watch3 45mm (SM-R845) - Zilver

Over Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy Watch3 45mm (SM-R845) - Zilver

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy Watch3 45mm (SM-R845) - Zilver. De webshop beschrijft het product als volgt: Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy Watch3 45mm (SM-R845) - Zwart/GrijsOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy Watch3 45mm (SM-R845) - Zilver

3. Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy watch 4 (40mm) - Zwart

Over Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy watch 4 (40mm) - Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy watch 4 (40mm) - Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy watch 4 (40mm) - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy watch 4 (40mm) - Zwart

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Samsung Galaxy Tab en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Samsung Galaxy Tab producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over Samsung Galaxy Tab en de achtergrondinformatie

Refurbished Samsung Galaxy Tab – van Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi tot Galaxy Tab S8 Ultra

Op zoek naar een nieuwe tablet? En dan het liefst de nieuwste modellen? Dat hoeft helemaal niet prijzig te zijn. Wij geven een overzicht van refurbished Samsung Galaxy Tabs: van Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi tot Galaxy Tab S8 Ultra.

Nieuwe apparaten kosten al gauw enkele honderden euro’s, maar als je voor een refurbished apparaat kiest, bespaar je een groot percentage van dit bedrag. Wat is een refurbished tablet precies, welke refurbished modellen zijn er en waar kun je een refurbished apparaat kopen? In deze blogpost vind je alles wat je moet weten over de optie om een refurbished apparaat te kiezen.

In het overzicht hierboven vind je de nieuwste en populairste refurbished tablets. Van refurbished iPad tot Samsung Galaxy Tab S:

In feite kan elk apparaat refurbished worden. Toch zien we in de praktijk dat vooral de bekende modellen refurbished worden. Er zijn veel refurbished iPad en refurbished Samsung Galaxy Tab modellen verkrijgbaar, zoals de iPad Pro en de Samsung Galaxy Tab S6.

De Samsung Galaxy Tab S7+ 5G is ook een bekend model dat vaak refurbished verkrijgbaar is.

.