Refurbished Samsung Galaxy Tab kopen

Zoek jij refurbished Samsung Galaxy Tab? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished Samsung Galaxy Tab vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Samsung Galaxy A34 128GB Zwart 5G

Over Tweedekans Samsung Galaxy A34 128GB Zwart 5G

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Samsung Galaxy A34 128GB Zwart 5G. De webshop beschrijft het product als volgt: De Samsung Galaxy A34 128GB Zwart 5G is een middenklasse smartphone met goede camera's en een scherp scherm. Met de 3 camera's aan de achterkant van de Samsung A34 maak je scherpe foto's. Dankzij de groothoek- en de macrolens heb je voor veel situaties een geschikte camera. Op het 6,6…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy A34 128GB Zwart 5G

2. Tweedekans Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm

Over Tweedekans Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm. De webshop beschrijft het product als volgt: Ontvang je meldingen en train prestatiegericht met de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm. Op deze smartwatch ontvang je jouw smartphone meldingen en beantwoord je inkomende oproepen via je pols. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 80 uur. Zo meet je dus continu je gegevens. Je…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm

3. Tweedekans Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Geel 5G

Over Tweedekans Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Geel 5G

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Geel 5G. De webshop beschrijft het product als volgt: De Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Geel 5G is een topklasse smartphone waar je haarscherpe foto's mee maakt. Bovendien bewerk je foto's eenvoudig met de ingebouwde Galaxy AI assistent. Op de achterkant van de Samsung S24 Ultra vind je 4 camera's waar je foto's van hoge kwaliteit mee maakt. Met…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Geel 5G

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Samsung Galaxy Tab en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Samsung Galaxy Tab producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over Samsung Galaxy Tab en de achtergrondinformatie

Refurbished Samsung Galaxy Tab – van Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi tot Galaxy Tab S8 Ultra

Op zoek naar een nieuwe tablet? En dan het liefst de nieuwste modellen? Dat hoeft helemaal niet prijzig te zijn. Wij geven een overzicht van refurbished Samsung Galaxy Tabs: van Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi tot Galaxy Tab S8 Ultra.

Nieuwe apparaten kosten al gauw enkele honderden euro’s, maar als je voor een refurbished apparaat kiest, bespaar je een groot percentage van dit bedrag. Wat is een refurbished tablet precies, welke refurbished modellen zijn er en waar kun je een refurbished apparaat kopen? In deze blogpost vind je alles wat je moet weten over de optie om een refurbished apparaat te kiezen.

In het overzicht hierboven vind je de nieuwste en populairste refurbished tablets. Van refurbished iPad tot Samsung Galaxy Tab S:

In feite kan elk apparaat refurbished worden. Toch zien we in de praktijk dat vooral de bekende modellen refurbished worden. Er zijn veel refurbished iPad en refurbished Samsung Galaxy Tab modellen verkrijgbaar, zoals de iPad Pro en de Samsung Galaxy Tab S6.

De Samsung Galaxy Tab S7+ 5G is ook een bekend model dat vaak refurbished verkrijgbaar is.

.