Refurbished tablet kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished tablet. Vergelijk en filter online.

Overzicht van tablet online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Apple iPad Air 2 9,7 128GB [wifi + cellular] spacegrijs

Over Refurbished Apple iPad Air 2 9,7 128GB [wifi + cellular] spacegrijs

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Apple iPad Air 2 9,7 128GB [wifi + cellular] spacegrijs. De webshop beschrijft het product als volgt: Breedte: 169,5 mm Hoogte: 240 mm Diepte: 6,1 mm Gewicht: 444 g Schermgrootte: 246 mm (9.7) Besturingsysteem: Apple iOS 8 Processor: Apple A8X

Bekijk Refurbished Apple iPad Air 2 9,7 128GB [wifi + cellular] spacegrijs

2. Refurbished Apple iPad Pro 11 512GB [wifi + cellular, model 2021] zilver

Over Refurbished Apple iPad Pro 11 512GB [wifi + cellular, model 2021] zilver

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Apple iPad Pro 11 512GB [wifi + cellular, model 2021] zilver. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPad Pro 11 512GB [wifi + cellular, model 2021] zilver

3. Refurbished Apple iPad Air 2 9,7 64GB [wifi + cellular] zilver

Over Refurbished Apple iPad Air 2 9,7 64GB [wifi + cellular] zilver

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Apple iPad Air 2 9,7 64GB [wifi + cellular] zilver. De webshop beschrijft het product als volgt: Breedte: 169,5 mm Hoogte: 240 mm Diepte: 6,1 mm Gewicht: 444 g Schermgrootte: 246 mm (9.7) Besturingsysteem: Apple iOS 8 Processor: Apple A8X

Bekijk Refurbished Apple iPad Air 2 9,7 64GB [wifi + cellular] zilver

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished tablet en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame tablet producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over tablet

Refurbished tafel – van iPad tot Samsung Galaxy Tab

Een tablet is een ideaal apparaat om boeken, strips of tijdschriften te lezen, om films of series op Netflix te kijken of om spelletjes te spelen. Al deze activiteiten zijn zeer geschikt voor een tablet. In deze blog vind je een overzicht van de beste en populairste tablets die momenteel op de markt zijn.

Er zijn twee soorten tablets: tablets met een besturingssysteem zoals iOS (iPad) of Android (Samsung Galaxy Tab) en zogenaamde hybride tablets. Het eerst genoemde type tablet, de tablet met een besturingssysteem, wordt vooral gebruikt voor apps, games, muziek, films en series. De hybride tablet is een tablet die ook als laptop gebruikt kan worden. Deze tablets hebben namelijk een speciaal toetsenbord dat op de tablet kan worden aangesloten. Zo heb je het beste van twee werelden in één apparaat.

iPad

De iPad is een tablet met het iOS besturingssysteem van Apple. De iPad is zeer gebruiksvriendelijk en daarom ook zeer geschikt voor senioren. Er zijn verschillende soorten iPads, zoals de iPad mini, iPad Air en iPad Pro. De iPad mini is het kleinste model en daarom ook het goedkoopste. De iPad Air is wat groter en duurder en de iPad Pro is het grootste en duurste model. Al deze iPads hebben verschillende specificaties wat betreft opslagcapaciteit, schermgrootte en processor.

Samsung Galaxy Tab

De Samsung Galaxy Tab is een tablet met het Android besturingssysteem. De Galaxy Tab is verkrijgbaar in verschillende versies, zoals de Galaxy Tab S3, S4 en S5. Deze versies verschillen qua opslagcapaciteit, schermgrootte en processor. De Galaxy Tab is iets goedkoper dan de iPad.

Lenovo Yoga Tab 3

De Lenovo Yoga Tab 3 is een hybride tablet, wat betekent dat hij ook als laptop gebruikt kan worden. De Yoga Tab 3 heeft een scherm van 10,1 inch en een full HD-resolutie. De batterijduur van deze tablet is erg lang, ongeveer 18 uur. De Yoga Tab 3 is iets duurder dan de iPad en de Galaxy Tab.