Refurbished tablet kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished tablet. Vergelijk en filter online.

Overzicht van tablet online

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Over Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Verander je tablet in een kleine laptop met de Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE PlusToetsenbord Hoes QWERTY Zwart. Met het toetsenbord tik je gemakkelijk e-mails of verslagen. Door de ingebouwde standaard zet je de Tab S9 Plus of Tab S9 FE Plus rechtop neer in de hoek…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy Tab S9 Plus / S9 FE Plus Toetsenbord Hoes QWERTY Zwart

2. Tweedekans Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 83BU006GMH

Over Tweedekans Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 83BU006GMH

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 83BU006GMH. De webshop beschrijft het product als volgt: Je maakt game designs en 3D animaties met de krachtige 14 inch Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 83BU006GMH. Gebruik het touchscreen en maak notities, bewerkingen en aantekeningen op het scherm. Je ziet veel details en je geniet van natuurgetrouwe kleuren op het 3K mini LED scherm met een helderheid van…

Bekijk Tweedekans Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 83BU006GMH

3. Refurbished Microsoft Surface Pro 7 12" Core i5 1.1 GHz – SSD 256 GB – 8GB QWERTY – Spaans

Over Refurbished Microsoft Surface Pro 7 12" Core i5 1.1 GHz – SSD 256 GB – 8GB QWERTY – Spaans

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Microsoft Surface Pro 7 12" Core i5 1.1 GHz – SSD 256 GB – 8GB QWERTY – Spaans. De webshop beschrijft het product als volgt: Microsoft Surface Pro 7 12" Core i5 1.1 GHz – SSD 256 GB – 8GB QWERTY – SpaansOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel…

Bekijk Refurbished Microsoft Surface Pro 7 12" Core i5 1.1 GHz – SSD 256 GB – 8GB QWERTY – Spaans

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished tablet en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame tablet producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over tablet

Refurbished tafel – van iPad tot Samsung Galaxy Tab

Een tablet is een ideaal apparaat om boeken, strips of tijdschriften te lezen, om films of series op Netflix te kijken of om spelletjes te spelen. Al deze activiteiten zijn zeer geschikt voor een tablet. In deze blog vind je een overzicht van de beste en populairste tablets die momenteel op de markt zijn.

Er zijn twee soorten tablets: tablets met een besturingssysteem zoals iOS (iPad) of Android (Samsung Galaxy Tab) en zogenaamde hybride tablets. Het eerst genoemde type tablet, de tablet met een besturingssysteem, wordt vooral gebruikt voor apps, games, muziek, films en series. De hybride tablet is een tablet die ook als laptop gebruikt kan worden. Deze tablets hebben namelijk een speciaal toetsenbord dat op de tablet kan worden aangesloten. Zo heb je het beste van twee werelden in één apparaat.

iPad

De iPad is een tablet met het iOS besturingssysteem van Apple. De iPad is zeer gebruiksvriendelijk en daarom ook zeer geschikt voor senioren. Er zijn verschillende soorten iPads, zoals de iPad mini, iPad Air en iPad Pro. De iPad mini is het kleinste model en daarom ook het goedkoopste. De iPad Air is wat groter en duurder en de iPad Pro is het grootste en duurste model. Al deze iPads hebben verschillende specificaties wat betreft opslagcapaciteit, schermgrootte en processor.

Samsung Galaxy Tab

De Samsung Galaxy Tab is een tablet met het Android besturingssysteem. De Galaxy Tab is verkrijgbaar in verschillende versies, zoals de Galaxy Tab S3, S4 en S5. Deze versies verschillen qua opslagcapaciteit, schermgrootte en processor. De Galaxy Tab is iets goedkoper dan de iPad.

Lenovo Yoga Tab 3

De Lenovo Yoga Tab 3 is een hybride tablet, wat betekent dat hij ook als laptop gebruikt kan worden. De Yoga Tab 3 heeft een scherm van 10,1 inch en een full HD-resolutie. De batterijduur van deze tablet is erg lang, ongeveer 18 uur. De Yoga Tab 3 is iets duurder dan de iPad en de Galaxy Tab.