Refurbished Samsung Galaxy Watch kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Samsung Galaxy Watch. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Samsung Galaxy Watch online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Galaxy A8 (2018) 32GB - Goud - Simlockvrij - Dual-SIM

Over Refurbished Galaxy A8 (2018) 32GB - Goud - Simlockvrij - Dual-SIM

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Galaxy A8 (2018) 32GB - Goud - Simlockvrij - Dual-SIM. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy A8 (2018)Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Galaxy A8 (2018) 32GB - Goud - Simlockvrij - Dual-SIM

2. Refurbished Galaxy Z Fold4 512GB - Beige - Simlockvrij

Over Refurbished Galaxy Z Fold4 512GB - Beige - Simlockvrij

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Galaxy Z Fold4 512GB - Beige - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy Z Fold 4 512 GB - Beige - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Galaxy Z Fold4 512GB - Beige - Simlockvrij

3. Refurbished Galaxy S23 Ultra 512GB - Blauw - Simlockvrij - Dual-SIM

Over Refurbished Galaxy S23 Ultra 512GB - Blauw - Simlockvrij - Dual-SIM

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Galaxy S23 Ultra 512GB - Blauw - Simlockvrij - Dual-SIM. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy S23 Ultra 512 GB Dual Sim - Blauw - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Galaxy S23 Ultra 512GB - Blauw - Simlockvrij - Dual-SIM

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Samsung Galaxy Watch en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Samsung Galaxy Watch producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over Samsung Galaxy Watch en de achtergrondinformatie

Refurbished Samsung Galaxy Watch – van Samsung Galaxy Watch 2 & ouder tot Galaxy Watch 5 Pro & nieuwer

Op zoek naar een nieuwe smartwatch? Wil je het nieuwste model? Dat kan erg duur zijn, maar als je kiest voor een refurbished apparaat bespaar je veel geld. Wat is precies een refurbished Galaxy Watch, welke modellen zijn er en waar kun je een refurbished apparaat kopen? In deze blogpost vind je alles wat je moet weten over de optie om een refurbished apparaat te kiezen.

Een refurbished Samsung Galaxy Watch is een smartwatch die meestal door de klant is teruggestuurd en door de fabrikant is gecontroleerd, schoongemaakt en zo nodig gerepareerd. Hierna wordt het horloge weer verkocht als refurbished model.

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een horloge terugstuurt. Het kan zijn dat de klant zich bedacht heeft, dat er een storing was of dat het horloge beschadigd was. In elk geval wordt het horloge door de fabrikant opnieuw getest en zo nodig gerepareerd. Hierdoor is een refurbished horloge meestal bijna zo goed als nieuw!

De Samsung Galaxy Watch is een zeer populaire smartwatch en is daarom vaak verkrijgbaar als refurbished model. De Galaxy Watch 2 en oudere modellen zijn vaak verkrijgbaar als refurbished model, evenals de Galaxy Watch 5 Pro en nieuwere modellen.

Wil je een refurbished Samsung Galaxy Watch kopen? Controleer dan zeker de garantie en de reviews voordat je tot aankoop overgaat. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished Samsung Galaxy Watch vindt voor jouw behoeften.