Refurbished Samsung Galaxy Watch kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Samsung Galaxy Watch. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Samsung Galaxy Watch online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Samsung Galaxy Watch 42 mm zwart met siliconenarmband [wifi] zwart

Over Refurbished Samsung Galaxy Watch 42 mm zwart met siliconenarmband [wifi] zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Samsung Galaxy Watch 42 mm zwart met siliconenarmband [wifi] zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Breedte: 25 mm Diepte: 22 mm Gewicht: 49 g Schermgrootte: geen informatie Beeldschermtype: E-Ink Ondersteunde mobiele besturingssystemen: iOS, Android

Bekijk Refurbished Samsung Galaxy Watch 42 mm zwart met siliconenarmband [wifi] zwart

2.

Over

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: . De webshop beschrijft het product als volgt: Samsung Galaxy Watch Active2 . Beeldschermdiagonaal: 3,05 cm (1.2), Display technologie: Super AMOLED, Resolutie: 360 x 360 Pixels, Touchscreen. Frequentie van processor: 1150 MHz, RAM-capaciteit: 768 MB, Flash memory: 4 GB. Wifi. GPS. Capaciteit van de accu/batterij: 247 mAh. Gewicht: 26 g. Waterdicht tot: 50 m, Band materiaal: Fluorelastomeer, Band…

Bekijk

3. Refurbished Samsung Galaxy Watch 42 mm goud met siliconenarmband [wifi] roze

Over Refurbished Samsung Galaxy Watch 42 mm goud met siliconenarmband [wifi] roze

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Samsung Galaxy Watch 42 mm goud met siliconenarmband [wifi] roze. De webshop beschrijft het product als volgt: Breedte: 41,9 mm Diepte: 12,7 mm Gewicht: 49 g Schermgrootte: 30 mm (1.2) Beeldschermtype: SAMOLED Ondersteunde mobiele besturingssystemen: Android, iOS

Bekijk Refurbished Samsung Galaxy Watch 42 mm goud met siliconenarmband [wifi] roze

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Samsung Galaxy Watch en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Samsung Galaxy Watch producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over Samsung Galaxy Watch en de achtergrondinformatie

Refurbished Samsung Galaxy Watch – van Samsung Galaxy Watch 2 & ouder tot Galaxy Watch 5 Pro & nieuwer

Op zoek naar een nieuwe smartwatch? Wil je het nieuwste model? Dat kan erg duur zijn, maar als je kiest voor een refurbished apparaat bespaar je veel geld. Wat is precies een refurbished Galaxy Watch, welke modellen zijn er en waar kun je een refurbished apparaat kopen? In deze blogpost vind je alles wat je moet weten over de optie om een refurbished apparaat te kiezen.

Een refurbished Samsung Galaxy Watch is een smartwatch die meestal door de klant is teruggestuurd en door de fabrikant is gecontroleerd, schoongemaakt en zo nodig gerepareerd. Hierna wordt het horloge weer verkocht als refurbished model.

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een horloge terugstuurt. Het kan zijn dat de klant zich bedacht heeft, dat er een storing was of dat het horloge beschadigd was. In elk geval wordt het horloge door de fabrikant opnieuw getest en zo nodig gerepareerd. Hierdoor is een refurbished horloge meestal bijna zo goed als nieuw!

De Samsung Galaxy Watch is een zeer populaire smartwatch en is daarom vaak verkrijgbaar als refurbished model. De Galaxy Watch 2 en oudere modellen zijn vaak verkrijgbaar als refurbished model, evenals de Galaxy Watch 5 Pro en nieuwere modellen.

Wil je een refurbished Samsung Galaxy Watch kopen? Controleer dan zeker de garantie en de reviews voordat je tot aankoop overgaat. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished Samsung Galaxy Watch vindt voor jouw behoeften.