Refurbished Smartwatches kopen

Op zoek naar refurbished Smartwatches? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Smartwatches online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm

Over Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm. De webshop beschrijft het product als volgt: Verbeter je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm. Met deze smartwatch ben jij altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. De Galaxy Watch6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch5. Hierdoor wissel je snel tussen verschillende apps…

Bekijk Tweedekans Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm

2. Refurbished Apple Watch () 2023 GPS 45 mm - Aluminium Sterrenlicht - Sportbandje Sterrenlicht

Over Refurbished Apple Watch () 2023 GPS 45 mm - Aluminium Sterrenlicht - Sportbandje Sterrenlicht

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Apple Watch () 2023 GPS 45 mm - Aluminium Sterrenlicht - Sportbandje Sterrenlicht. De webshop beschrijft het product als volgt: Apple Watch () 2023 GPS 45 mm - Aluminium Sterrenlicht - Sportbandje SterrenlichtOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Apple Watch () 2023 GPS 45 mm - Aluminium Sterrenlicht - Sportbandje Sterrenlicht

3. Refurbished Samsung Galaxy Watch Active2 40 mm roestvrij stalen kast zwart op lederen bandje black [wifi]

Over Refurbished Samsung Galaxy Watch Active2 40 mm roestvrij stalen kast zwart op lederen bandje black [wifi]

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Samsung Galaxy Watch Active2 40 mm roestvrij stalen kast zwart op lederen bandje black [wifi]. De webshop beschrijft het product als volgt: Breedte: 16 mm Diepte: geen informatie Gewicht: geen informatie Schermgrootte: geen informatie Beeldschermtype: OLED Ondersteunde mobiele besturingssystemen: Android, Windows, iOS

Bekijk Refurbished Samsung Galaxy Watch Active2 40 mm roestvrij stalen kast zwart op lederen bandje black [wifi]

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Smartwatches en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Smartwatches producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Smartwatches

Refurbished Smartwatches – van Samsung Galaxy Watch tot Apple Watch

Een refurbished smartwatch is een geweldige manier om een horloge van hoge kwaliteit te krijgen voor een fractie van de prijs van een nieuwe. Van Samsung Galaxy Watch tot Apple Watch, bij ons kun je terecht.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished smartwatch vindt voor jouw behoeften.