Refurbished Smartwatches kopen

Op zoek naar refurbished Smartwatches? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Smartwatches online

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy watch 4 – Rosé Goud

Over Refurbished Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy watch 4 – Rosé Goud

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy watch 4 – Rosé Goud. De webshop beschrijft het product als volgt: Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy watch 4 (40mm) –

Bekijk Refurbished Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy watch 4 – Rosé Goud

2. Refurbished Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy Watch SM-R805F – Grijs/Zwart

Over Refurbished Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy Watch SM-R805F – Grijs/Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy Watch SM-R805F – Grijs/Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy Watch SM-R805F – Grijs

Bekijk Refurbished Horloges Cardio GPS Samsung Galaxy Watch SM-R805F – Grijs/Zwart

3. Tweedekans Fitbit Sense 2 Zwart

Over Tweedekans Fitbit Sense 2 Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Fitbit Sense 2 Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Werk aan je gezondheid en verminder je stress met de Fitbit Sense 2 Zwart. Deze Fitbit meet heel de dag je stressniveau, dankzij de continue EDA sensor. Hierdoor zie je precies wanneer je te gestresst raakt. Volg dan bijvoorbeeld een ademhalingsoefening via je Fitbit om tot rust te komen. Via…

Bekijk Tweedekans Fitbit Sense 2 Zwart

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Smartwatches en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Smartwatches producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Smartwatches

Refurbished Smartwatches – van Samsung Galaxy Watch tot Apple Watch

Een refurbished smartwatch is een geweldige manier om een horloge van hoge kwaliteit te krijgen voor een fractie van de prijs van een nieuwe. Van Samsung Galaxy Watch tot Apple Watch, bij ons kun je terecht.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished smartwatch vindt voor jouw behoeften.