Refurbished Smartwatches kopen

Op zoek naar refurbished Smartwatches? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Smartwatches online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Apple Watch Series 6 44 mm kast van blauwe aluminium met blauw sportbandje [wifi + cellular]

Over Refurbished Apple Watch Series 6 44 mm kast van blauwe aluminium met blauw sportbandje [wifi + cellular]

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Apple Watch Series 6 44 mm kast van blauwe aluminium met blauw sportbandje [wifi + cellular]. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple Watch Series 6 44 mm kast van blauwe aluminium met blauw sportbandje [wifi + cellular]

2.

Over

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: . De webshop beschrijft het product als volgt: Breedte: 34 mm Diepte: 10,7 mm Gewicht: 30,8 g Schermgrootte: 40 mm (1.57) Beeldschermtype: LTPO OLED Retina Ondersteunde mobiele besturingssystemen: iOS

Bekijk

3. Refurbished Apple Watch SE 44 mm kast van spacegrijs aluminium met zwart sportbandje [wifi]

Over Refurbished Apple Watch SE 44 mm kast van spacegrijs aluminium met zwart sportbandje [wifi]

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Apple Watch SE 44 mm kast van spacegrijs aluminium met zwart sportbandje [wifi]. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple Watch SE 44 mm kast van spacegrijs aluminium met zwart sportbandje [wifi]

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Smartwatches en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Smartwatches producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Smartwatches

Refurbished Smartwatches – van Samsung Galaxy Watch tot Apple Watch

Een refurbished smartwatch is een geweldige manier om een horloge van hoge kwaliteit te krijgen voor een fractie van de prijs van een nieuwe. Van Samsung Galaxy Watch tot Apple Watch, bij ons kun je terecht.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.

We hopen dat je de perfecte refurbished smartwatch vindt voor jouw behoeften.