Refurbished Sonos kopen

Zoek jij refurbished Sonos? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished Sonos vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Sonos Play:5 (Gen 1) Speaker - Wit

Over Refurbished Sonos Play:5 (Gen 1) Speaker - Wit

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Sonos Play:5 (Gen 1) Speaker - Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: Speaker Sonos Play:5 (Gen 1) - WitOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Sonos Play:5 (Gen 1) Speaker - Wit

2. Refurbished Sonos Move Speaker Bluetooth - Zwart

Over Refurbished Sonos Move Speaker Bluetooth - Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Sonos Move Speaker Bluetooth - Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Sonos Move Speaker Bluetooth - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Sonos Move Speaker Bluetooth - Zwart

3. Refurbished Sonos PLAY:5 1e génération Speaker - Zwart

Over Refurbished Sonos PLAY:5 1e génération Speaker - Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Sonos PLAY:5 1e génération Speaker - Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: PLAY:5Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Sonos PLAY:5 1e génération Speaker - Zwart

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished sonos en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame sonos producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over sonos

Refurbished Sonos – van Sonos One tot Sonos Arc en Sub

Interesse in een refurbished Sonos?

Wij geven een overzicht van de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, van de Sonos One tot de Sonos Arc en Sub. Er is voor elk wat wils!

Zorg ervoor dat je de garantie en recensies controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest.

De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet. We hopen dat je de perfecte (refurbished) Sonos vindt voor jouw behoeften.