Refurbished Vaatwasser kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Vaatwasser. Vergelijk en filter online.

Refurbished Vaatwasser vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans ATAG DW7214SMB

Over Tweedekans ATAG DW7214SMB

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans ATAG DW7214SMB. De webshop beschrijft het product als volgt: De ATAG DW7214SMB is een energiezuinige inbouw vaatwasser die geschikt is voor een groot gezin. Het apparaat heeft energieklasse B en heeft ruimte voor 14 couverts. Zo passen ook die laatste borden en pannen er nog bij. Heb je een aangekoekte ovenschaal of pan? Plaats hem dan in de intensieve…

Bekijk Tweedekans ATAG DW7214SMB

2. Tweedekans ATAG DW7214SMB

Over Tweedekans ATAG DW7214SMB

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans ATAG DW7214SMB. De webshop beschrijft het product als volgt: De ATAG DW7214SMB is een energiezuinige inbouw vaatwasser die geschikt is voor een groot gezin. Het apparaat heeft energieklasse B en heeft ruimte voor 14 couverts. Zo passen ook die laatste borden en pannen er nog bij. Heb je een aangekoekte ovenschaal of pan? Plaats hem dan in de intensieve…

Bekijk Tweedekans ATAG DW7214SMB

3. Tweedekans ATAG DW7214SMB

Over Tweedekans ATAG DW7214SMB

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans ATAG DW7214SMB. De webshop beschrijft het product als volgt: De ATAG DW7214SMB is een energiezuinige inbouw vaatwasser die geschikt is voor een groot gezin. Het apparaat heeft energieklasse B en heeft ruimte voor 14 couverts. Zo passen ook die laatste borden en pannen er nog bij. Heb je een aangekoekte ovenschaal of pan? Plaats hem dan in de intensieve…

Bekijk Tweedekans ATAG DW7214SMB

Wil jij refurbished vaatwasser? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een refurbished Vaatwasser en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Vaatwasser er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over een Vaatwasser

Refurbished Vaatwasser – van Miele inbouwvaatwasser tot Bosch vrijstaande vaatwasser

Wil je een refurbished vaatwasser? Dat kan! Wij geven een overzicht van de huidige modellen van Miele, Bosch en anderen. Van een Bosch vrijstaande vaatwasser tot een Miele inbouw vaatwasser.

Vaatwassers zijn machines die water en afwasmiddel gebruiken om de vaat schoon te maken. Ze zijn handig en besparen je vaak tijd en energie. Een grote hulp in de keuken is een vaatwasser. Maar waarom zou je kiezen voor een refurbished vaatwasser?

Refurbishment kun je zien als het opknappen en testen van producten (vaak elektronische producten) die om verschillende redenen zijn teruggestuurd. De producten worden dan opgeknapt tot het punt waarop ze veilig opnieuw kunnen worden verkocht, tegen een lagere prijs.

Het is ook goed om op bepaalde tekenen te letten als je een refurbished product wilt kopen om er zeker van te zijn dat je een slimme aankoop doet. Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Ook kan de kwaliteit van refurbished producten verschillen, dus controleer altijd de online reviews voordat je koopt.