Sixt Share

Sixt Share deelauto: Informatie, Tarieven en Gratis Voucher / Kortingscode

Ben je op zoek naar een handige en duurzame manier van vervoer in Nederland? Dan is Sixt Share de perfecte oplossing voor jou! Met Sixt Share kun je eenvoudig een auto delen en flexibel huren op elke hoek van de straat (in aangesloten steden).

In dit artikel laten we je kennismaken met de vele voordelen van Sixt Share, en geven we je handige links naar meer informatie en tarieven.

Voucher / kortingscode: Ontvang €20 korting op Sixt Share

Gebruik de volgende voucher en ontvang €20 korting op je eerste rit. Klik op de volgende link om te profiteren van deze geweldige aanbieding: Sixt Share Voucher.

Tarieven: Voordelig huren op jouw voorwaarden

Sixt Share hanteert transparante tarieven die jou flexibiliteit en voordeligheid bieden. Kies uit de volgende opties:

Basisprijs: vanaf € 0,19 per minuut

Rijd al vanaf 19 cent per minuut met een minimale unlock fee van €1 om de auto te openen.

Dagpakket: vanaf € 85 per dag inc. 200 km

Voor langere ritten en meer besparing is het dagpakket ideaal. Je betaalt slechts €1 unlock fee om de auto te openen. Mocht je verder rijden, kun je eventuele additionele pakketten afsluiten.

Wil je meer weten over de tarieven? Ontdek alle details op de tarievenpagina: Sixt Share Tarieven

Regio’s: Handige Carsharing in Grote Steden en Meer

Sixt Share is beschikbaar in de volgende regio’s en steden:

Naast deze steden kun je de auto achterlaten bij Sixt Share vestigingen in andere locaties zoals:

  • Maastricht
  • Groningen
  • Almere
  • Eindhoven

Schiphol is te bereiken: Handig en Stressvrij

Sixt Share is beschikbaar op Schiphol, zodat je jouw avontuur kunt beginnen zodra je landt of de auto gemakkelijk kunt inleveren voordat je vertrekt. Bezoek de volgende link voor meer informatie over het huren en inleveren van een auto op Schiphol: Sixt Share op Schiphol.

Sixt Share als een van de goedkoopste opties voor langere afstanden

Uit vergelijkingen is gebleken dat Sixt Share vaak als een van de voordeligste opties naar voren komt voor langere afstanden, vooral wanneer je vooraf kilometerpakketten selecteert. Wil je meer weten over de vergelijking en de voordelen van Sixt Share voor langere ritten? Lees er alles over in het artikel: Goedkoopste Deelauto Vergelijking.

Met Sixt Share ben je verzekerd van flexibel, voordelig en duurzaam vervoer op maat. Sixt Share heeft namelijk veel elektrische deelauto’s. Ontdek de vrijheid van carsharing en maak gebruik van onze exclusieve voucher om te profiteren van een korting van €20 op je eerste rit!

Wacht niet langer en ervaar het gemak van Sixt Share vandaag nog!

Open de Sixt Share Voucher