Duurzame Bamboe kleding kopen

Op zoek naar duurzame Bamboe kleding? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Bamboe spijkerbroek tot Bamboe shirt.

Duurzamere bamboe kleding vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Seamless Taille Slip Tess (3-pack) - Zwart M

Over Seamless Taille Slip Tess (3-pack) - Zwart M

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Seamless Taille Slip Tess (3-pack) - Zwart M. De webshop beschrijft het product als volgt: Seamless ontmoet de natuurlijke zachtheid en het ademend vermogen van bamboe, waardoor deze slips zo comfortabel zijn dat je nauwelijks merkt dat je ze draagt! Naadloos betekent nog meer comfort maar ook dat je slip onzichtbaar is onder een aansluitende broek, rok of jurk. Want seamless bamboe ondergoed volgt de…

Bekijk Seamless Taille Slip Tess (3-pack) - Zwart M

2. T-shirts Kate (2-pack) - Wit S

Over T-shirts Kate (2-pack) - Wit S

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: T-shirts Kate (2-pack) - Wit S. De webshop beschrijft het product als volgt: Op zoek naar comfortabele basic dames T-shirts? Dan is de 2-pack met witte Bamboo Basics T-shirts echt iets voor jou! De bamboe T-shirts hebben een ronde hals en hebben mouwtjes tot halverwege de bovenarm. Ervaar zelf het ultieme draagcomfort van bamboe! Zijdezacht Ademend Hypoallergeen 2-pack Dit model is 166 cm…

Bekijk T-shirts Kate (2-pack) - Wit S

3. Slips Yara (3-pack) - Light Grey Melange XL

Over Slips Yara (3-pack) - Light Grey Melange XL

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Slips Yara (3-pack) - Light Grey Melange XL. De webshop beschrijft het product als volgt: Dit is de YARA in Light Grey Melange. Deze brief is één van de favorieten bij de dames. De 3-pack bevat drie lichte grey melange Bamboo Basics slips met witte band. Door het gebruik van bamboe hebben de slips een ultiem draagcomfort. Ook de zachte waistband zorgt ervoor dat dit…

Bekijk Slips Yara (3-pack) - Light Grey Melange XL

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere bamboe kleding producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is bamboe kleding?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een bamboe kleding die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame bamboe kleding, kleding is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame bamboe kleding en de achtergrondinformatie

Duurzame Bamboe kleding – van Bamboe jeans tot Bamboe shirt

Bamboe is een duurzaam materiaal dat steeds populairder wordt in de mode-industrie. Bamboe is een gras, dus groeit het snel en heeft het niet veel water nodig. Bamboe geeft ook veel zuurstof af en is dus goed voor het milieu. Bovendien is bamboe antibacterieel en schimmelwerend, wat het tot een goed materiaal voor kleding maakt. Bamboe wordt vaak gebruikt om jeans, t-shirts, sokken en ondergoed van te maken.

Als je op zoek bent naar duurzame bamboekleding, bekijk dan enkele van de onderstaande merken!