Hennepvezel producten op een rijtje

Ben jij op zoek naar producten gemaakt van hennepvezel? Wij zetten verschillende producten op een rijtje. Zo hoef je niet meer afzonderlijke winkels af te gaan. We vergelijken op basis van duurzame merklijsten, gebruik van materiaal en meer.

Duurzamere hennep producten

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. LaLu Products mannen vegan Sisir-Rugzak | Biologische Hennep

Over LaLu Products mannen vegan Sisir-Rugzak | Biologische Hennep

Het eerste product dat wij veel vergelijken: LaLu Products mannen vegan Sisir-Rugzak | Biologische Hennep. De webshop beschrijft het product als volgt: Veganistisch Organische hennepstof Eerlijke handel Handgemaakt Uniseks Geschikt voor laptops tot 13″ Afmeting: 12 x 25 x 40 cm Sisir rugzak is handgemaakt van biologische hennep. De tas is afsluitbaar met een hoogwaardige ritssluiting. Door het extra ruime vak aan de voorkant kun je gemakkelijk bij je kleinere spullen. Sisir…

Bekijk LaLu Products mannen vegan Sisir-Rugzak | Biologische Hennep

2. Jeans van hennep

Over Jeans van hennep

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Jeans van hennep. De webshop beschrijft het product als volgt: Jeans van hennep, nachtblauw Maat: 29/L32

Bekijk Jeans van hennep

3. Shirt van hennep/bio-katoen

Over Shirt van hennep/bio-katoen

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Shirt van hennep/bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Shirt van hennep/bio-katoen, petrol Maat: XXL

Bekijk Shirt van hennep/bio-katoen

Over deze vergelijker

Deze vergelijkingssite toont diverse duurzamere hennep producten. Zo vergelijk je hennep producten als kleding, meubels en nog veel meer.

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor een product met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een Hennep product dat lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, hennep en meer.

Wil je zo duurzaam mogelijk zijn? Koop dan zo min mogelijk.

Over duurzame hennep producten en de achtergrondinformatie

Hennep is een van de meest duurzame planten ter wereld. Je kunt er allerlei producten van maken, waaronder kleding, meubels, en zelfs huizen! Hier zijn enkele van de beste duurzame hennepproducten om te bekijken.

Hennep kleding

Hennep kleding behoort tot de meest duurzame kleding die je kunt vinden. Het is duurzaam, ademend, en neemt goed vocht op. Hennep kleding is ook biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het op een stortplaats zal ontbinden. Bekijk hieronder enkele van de beste duurzame merken van hennep kleding!

Hennep meubelen

Hennep meubels zijn ook een prima optie voor duurzaamheid. Hennep is een stevig materiaal dat bestand is tegen ongedierte en schimmel. Het gaat ook lang mee, waardoor het een geweldige optie voor meubels is. Bekijk hierboven enkele van de beste merken van duurzaam hennep meubilair!

Veel plezier met het vinden van jouw favoriete hennepvezel producten!

Kies Groener