Duurzame Dopper kopen – vergelijk waterflessen en thermoflessen

Op zoek naar duurzame Dopper? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Dopper Insulated tot Dopper waterfles.

Duurzame Dopper vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Dopper Dopper Insulated (580Ml) Lila

Over Dopper Dopper Insulated (580Ml) Lila

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Dopper Dopper Insulated (580Ml) Lila. De webshop beschrijft het product als volgt: De Dopper Insulated is de oude vertrouwde Dopper, maar dan geisoleerd. De dubbelwandige vacuüm geïsoleerde thermosfles houdt je drankje 9 uur warm of 24 uur koud, ideaal als je wat langer onderweg bent. De fles bestaat uit drie delen en makkelijk schoon te maken door jou of je vaatwasser, zodat…

Bekijk Dopper Dopper Insulated (580Ml) Lila

2. Dopper Dopper Insulated (580Ml) Geel

Over Dopper Dopper Insulated (580Ml) Geel

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Dopper Dopper Insulated (580Ml) Geel. De webshop beschrijft het product als volgt: De Dopper Insulated is de oude vertrouwde Dopper, maar dan geisoleerd. De dubbelwandige vacuüm geïsoleerde thermosfles houdt je drankje 9 uur warm of 24 uur koud, ideaal als je wat langer onderweg bent. De fles bestaat uit drie delen en makkelijk schoon te maken door jou of je vaatwasser, zodat…

Bekijk Dopper Dopper Insulated (580Ml) Geel

3. Dopper Insulated 580ML Mid Grey/White

Over Dopper Insulated 580ML Mid Grey/White

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Dopper Insulated 580ML Mid Grey/White. De webshop beschrijft het product als volgt: De Dopper Insulated is het oude vertrouwende Dopper design die je drank heet of koud kan houden om de hele dag van te genieten.Dankzij het unieke design is de fles eenvoudig schoon te maken zodat deze langer meegaat.De cup is omgekeerd een bekertje voor extra drink comfort.Vaatwasmachine bestendig tot 65…

Bekijk Dopper Insulated 580ML Mid Grey/White

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere Dopper producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Over duurzamere waterflessen

Duurzame waterflessen zijn ontworpen om meerdere keren hergebruikt te worden, in plaats van na één keer gebruik weggegooid te worden. Ze worden soms van duurzame materialen gemaakt omdat ze duurzamer zijn en langer meegaan dan wegwerp-waterflessen. Duurzame waterflessen kunnen ook helpen om de hoeveelheid plastic afval te verminderen die op stortplaatsen en in oceanen terechtkomt. Als gevolg daarvan zijn duurzame waterflessen een milieuvriendelijke en handige optie voor mensen die onderweg gehydrateerd willen blijven.

Wat is een duurzame Dopper?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een dopper die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame dopper er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame dopper en de achtergrondinformatie

Duurzame Dopper Drinkfles – van Dopper Geïsoleerd tot Dopper Waterfles

Een duurzaam product gaat niet alleen over het product zelf, maar ook over de manier waarop het gemaakt wordt en de invloed die het heeft tijdens het gebruik. De Dopper drinkfles is een duurzaam product dat er in verschillende modellen is.

De Dopper Original is een eenvoudige drinkfles van kunststof. De Dopper Insulated is een drinkfles met dubbelwandige isolatie die je drankjes 24 uur koud of 12 uur warm houdt. Let erop dat de flessen meestal niet goed overweg kunnen met melk-achtige drankjes (let ook op met sojadrink en andere melkvervangers.). De Dopper Waterfles heeft een ingebouwd filter dat het water reinigt terwijl je drinkt. Hij heeft ook een draagriem om hem gemakkelijk te vervoeren (los te koop). Alle drie de modellen zijn gemaakt van BPA-vrij plastic en kunnen gerecycleerd worden.

Dopper steunt de Dopper Foundation, een stichting die waterprojecten over de hele wereld steunt. .