Duurzame Dopper kopen – vergelijk waterflessen en thermoflessen

Op zoek naar duurzame Dopper? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Dopper Insulated tot Dopper waterfles.

Duurzame Dopper vergelijken en kopen


Filter op:


Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere Dopper producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Over duurzamere waterflessen

Duurzame waterflessen zijn ontworpen om meerdere keren hergebruikt te worden, in plaats van na één keer gebruik weggegooid te worden. Ze worden soms van duurzame materialen gemaakt omdat ze duurzamer zijn en langer meegaan dan wegwerp-waterflessen. Duurzame waterflessen kunnen ook helpen om de hoeveelheid plastic afval te verminderen die op stortplaatsen en in oceanen terechtkomt. Als gevolg daarvan zijn duurzame waterflessen een milieuvriendelijke en handige optie voor mensen die onderweg gehydrateerd willen blijven.

Wat is een duurzame Dopper?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een dopper die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame dopper er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame dopper en de achtergrondinformatie

Duurzame Dopper Drinkfles – van Dopper Geïsoleerd tot Dopper Waterfles

Een duurzaam product gaat niet alleen over het product zelf, maar ook over de manier waarop het gemaakt wordt en de invloed die het heeft tijdens het gebruik. De Dopper drinkfles is een duurzaam product dat er in verschillende modellen is.

De Dopper Original is een eenvoudige drinkfles van kunststof. De Dopper Insulated is een drinkfles met dubbelwandige isolatie die je drankjes 24 uur koud of 12 uur warm houdt. Let erop dat de flessen meestal niet goed overweg kunnen met melk-achtige drankjes (let ook op met sojadrink en andere melkvervangers.). De Dopper Waterfles heeft een ingebouwd filter dat het water reinigt terwijl je drinkt. Hij heeft ook een draagriem om hem gemakkelijk te vervoeren (los te koop). Alle drie de modellen zijn gemaakt van BPA-vrij plastic en kunnen gerecycleerd worden.

Dopper steunt de Dopper Foundation, een stichting die waterprojecten over de hele wereld steunt. .