Duurzame Legging of Jegging kopen

Op zoek naar duurzame Legging? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Duurzame Legging vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. 3/4-legging van hennep en bio-katoen

Over 3/4-legging van hennep en bio-katoen

Het eerste product dat wij veel vergelijken: 3/4-legging van hennep en bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: 3/4-legging van hennep en bio-katoen, zwart Maat: XS

Bekijk 3/4-legging van hennep en bio-katoen

2. 3/4-legging van hennep en bio-katoen

Over 3/4-legging van hennep en bio-katoen

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: 3/4-legging van hennep en bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: 3/4-legging van hennep en bio-katoen, blauw Maat: L

Bekijk 3/4-legging van hennep en bio-katoen

3. 3/4-legging van hennep en bio-katoen

Over 3/4-legging van hennep en bio-katoen

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: 3/4-legging van hennep en bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: 3/4-legging van hennep en bio-katoen, paars Maat: S

Bekijk 3/4-legging van hennep en bio-katoen

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame legging?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een legging die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame legging producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over legging

Duurzame legging – van sport legging tot 3/4 legging van biologisch katoen

Sport leggings zijn erg populair, maar ze zijn vaak gemaakt van synthetische materialen die niet duurzaam zijn. Er zijn echter veel merken die sport leggings van duurzame materialen maken. Er zijn bijvoorbeeld sport leggings van bamboe, hennep of zelfs van gerecyclede plastic flessen!

Als je een paar duurzamere sport leggings zoekt, kijk dan zeker eens bij de merken hieronder. Je vindt er sport leggings voor allerlei verschillende activiteiten, van yoga tot hardlopen.

Geef je de voorkeur aan een ander soort legging? Bijvoorbeeld 3/4 lengte leggings of zelfs jeggings? Dan vind je hieronder ook een aantal duurzame merken.