Duurzame Materialen kopen

Op zoek naar duurzame Materialen? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Bamboe tot Biokatoen.

Duurzame Materialen vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 35-40

Over Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 35-40

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 35-40. De webshop beschrijft het product als volgt: Een luxe giftpack met 5 paar bamboe sokken én 2 bamboe tandenborstels! Geen plastic tandenborstels maar van duurzaam bamboe en ze staan nog mooi in de badkamer ook! Laat de gelukkige ontvanger kennis maken met het comfort van zijdezachte bamboe sokken. In deze giftbox zitten 3 paar sokken in effen…

Bekijk Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 35-40

2. Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 41-46

Over Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 41-46

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 41-46. De webshop beschrijft het product als volgt: Een luxe giftpack met 5 paar bamboe sokken én 2 bamboe tandenborstels! Geen plastic tandenborstels maar van duurzaam bamboe en ze staan nog mooi in de badkamer ook! Laat de gelukkige ontvanger kennis maken met het comfort van zijdezachte bamboe sokken. In deze giftbox zitten 3 paar sokken in effen…

Bekijk Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 41-46

3. LaLu Products mannen vegan Sisir-Rugzak | Biologische Hennep

Over LaLu Products mannen vegan Sisir-Rugzak | Biologische Hennep

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: LaLu Products mannen vegan Sisir-Rugzak | Biologische Hennep. De webshop beschrijft het product als volgt: Veganistisch Organische hennepstof Eerlijke handel Handgemaakt Uniseks Geschikt voor laptops tot 13″ Afmeting: 12 x 25 x 40 cm Sisir rugzak is handgemaakt van biologische hennep. De tas is afsluitbaar met een hoogwaardige ritssluiting. Door het extra ruime vak aan de voorkant kun je gemakkelijk bij je kleinere spullen. Sisir…

Bekijk LaLu Products mannen vegan Sisir-Rugzak | Biologische Hennep

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere materialen producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame materialen?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor materialen die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame materialen, materialen zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame materialen en de achtergrondinformatie

Bamboe, hennep, en andere duurzame materialen worden steeds populairder in de duurzame mode-industrie. Laten we eens kijken naar enkele van de voordelen van het gebruik van deze materialen.

Bamboe is een duurzaam materiaal dat steeds populairder wordt in de mode-industrie. Het is een van nature duurzame grondstof die geen gebruik van pesticiden of kunstmest nodig heeft. Bamboe is ook heel duurzaam en vochtafvoerend, waardoor het een perfect materiaal is voor kleding en accessoires.

Hennep is een ander duurzaam materiaal dat steeds populairder wordt in de mode-industrie. Hennep is duurzaam, absorberend, en ademend, waardoor het een perfect materiaal is voor kleding, accessoires, en woonartikelen. Hennep is ook een duurzame grondstof die geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest nodig heeft.