Duurzame Tandenborstel kopen

Op zoek naar duurzame Tandenborstel? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Bamboe tandenborstel tot Plastic-vrije Tandenborstel.

Duurzame Tandenborstel vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 41-46

Over Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 41-46

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 41-46. De webshop beschrijft het product als volgt: Een luxe giftpack met 5 paar bamboe sokken én 2 bamboe tandenborstels! Geen plastic tandenborstels maar van duurzaam bamboe en ze staan nog mooi in de badkamer ook! Laat de gelukkige ontvanger kennis maken met het comfort van zijdezachte bamboe sokken. In deze giftbox zitten 3 paar sokken in effen…

Bekijk Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 41-46

2. Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 35-40

Over Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 35-40

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 35-40. De webshop beschrijft het product als volgt: Een luxe giftpack met 5 paar bamboe sokken én 2 bamboe tandenborstels! Geen plastic tandenborstels maar van duurzaam bamboe en ze staan nog mooi in de badkamer ook! Laat de gelukkige ontvanger kennis maken met het comfort van zijdezachte bamboe sokken. In deze giftbox zitten 3 paar sokken in effen…

Bekijk Luxe Giftpack Sokken Beau (5-pack) - Zwart + 2 bamboe tandenborstels! 35-40

3. Tandenborstel bamboe, medium zacht

Over Tandenborstel bamboe, medium zacht

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tandenborstel bamboe, medium zacht. De webshop beschrijft het product als volgt: Tandenborstel bamboe, medium zacht, rood Maat:

Bekijk Tandenborstel bamboe, medium zacht

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere Tandenborstel producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame Tandenborstel?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een Tandenborstel die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame Tandenborstel er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame tandenborstel en de achtergrondinformatie

Duurzame Tandenborstel – van Bamboe tandenborstel tot Plasticvrije tandenborstel

Ieder mens gebruikt in zijn leven ontzettend veel tandenborstels. Dat betekent dat de tandenborstel een aanzienlijke invloed heeft op het milieu. Wist je dat tandenborstels van bamboe een duurzamere optie zijn?

Bamboe is een snelgroeiende plant en heeft geen (of minder) kunstmest of bestrijdingsmiddelen nodig. De borstelharen van de bamboetandenborstel zijn meestal gemaakt van nylon, een product op basis van aardolie. Er zijn echter ook tandenborstels van materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Bovendien zijn er nu tandenborstelmerken die een volledig plasticvrije optie bieden. Deze tandenborstels zijn gemaakt van hout en metaal, en de borstelharen zijn van plastic-vrije materialen.

Als je op zoek bent naar een duurzamere tandenborstel, kijk dan zeker naar de hierboven genoemde mogelijkheden!