Duurzame Telefoonhoesjes kopen

Zoek jij duurzamere Telefoonhoesjes? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Telefoonhoesjes online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Trashious dames vegan Telefoontasje Ananas Zilver

Over Trashious dames vegan Telefoontasje Ananas Zilver

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Trashious dames vegan Telefoontasje Ananas Zilver. De webshop beschrijft het product als volgt: Dit tasje wil je als je eventjes weg moet, je meest belangrijke spulletjes mee moeten, en je je handen vrij wilt houden. Of als je bijvoorbeeld naar een festival gaat. Een perfect tasje voor je telefoon en wat kleine dingen. Zoals je credit card, wat kleingeld en/of wat andere kleine…

Bekijk Trashious dames vegan Telefoontasje Ananas Zilver

2. Trashious dames vegan Telefoontasje Cactus Zwart

Over Trashious dames vegan Telefoontasje Cactus Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Trashious dames vegan Telefoontasje Cactus Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Dit tasje wil je als je eventjes weg moet, je meest belangrijke spulletjes mee moeten, en je je handen vrij wilt houden. Of als je bijvoorbeeld naar een festival gaat. Een perfect tasje voor je telefoon en wat kleine dingen. Zoals je credit card, wat kleingeld en/of wat andere kleine…

Bekijk Trashious dames vegan Telefoontasje Cactus Zwart

3. nuuwai dames vegan Telefoontasje Karli Dusty Blue

Over nuuwai dames vegan Telefoontasje Karli Dusty Blue

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: nuuwai dames vegan Telefoontasje Karli Dusty Blue. De webshop beschrijft het product als volgt: Argh, waar heb ik mijn telefoon? Met KARLÏ is de eindeloze zoektocht naar je smartphone eindelijk ten einde. Oké, we hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen waarom een telefoontas praktisch is. Maar misschien weet je het coolste nog niet: KARLÏ is ook 100% vegan en werd hier in Europa…

Bekijk nuuwai dames vegan Telefoontasje Karli Dusty Blue

Wil jij duurzamere producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn duurzame telefoonhoesjes?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een telefoonhoesjes die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame telefoonhoesjes producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over telefoonhoesjes

Duurzame Telefoonhoesjes – van Beschermfolie tot Telefoonhoesje & portemonnee in één

Je telefoon is een van je belangrijkste bezittingen. Hij houdt je in verbinding met de wereld en bewaart al je belangrijke bestanden en foto’s. Maar wist je dat je telefoonhoesje ook duurzaam kan zijn?”

Er zijn tegenwoordig veel duurzame telefoonhoesjes op de markt. Sommige zijn gemaakt van gerecycled materiaal, andere van duurzame materialen zoals bamboe of gerecycled plastic. Er zijn ook veganistische telefoonhoesjes van materialen zoals gerecycleerd materiaal. Hier zijn enkele van de beste merken van duurzame telefoonhoesjes om te bekijken!