Refurbished iPad kopen

Zoek jij refurbished iPad? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished iPad vergelijken en kopen


Filter op:


Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iPad en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPad producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over {keywordkeyword}

Refurbished iPad – van Apple iPad & iPad Air tot iPad Pro

Deze pagina biedt een overzicht van winkels waar je refurbished iPad kunt kopen. Van iPad, iPad Air en iPad Pro.

Wat zijn refurbished elektronica en refurbishment?

Volgens Wikipedia is refurbishment de verkoop van producten (meestal elektronica) die om verschillende redenen zijn teruggestuurd. Deze refurbished producten worden (meestal) opgeknapt en getest op functionaliteiten en gebreken voordat ze worden verkocht.

Een oude iPad die helemaal kapot was omdat de batterij niet meer werkte, kan dankzij een refurbishment weer tot leven worden gewekt als refurbished apparaat. En als consument heb je vaak niet eens door dat je een ‘oud’ apparaat gebruikt, maar je kunt wel wat geld besparen in vergelijking met een nieuw apparaat.

Zorg ervoor dat je de garantie en recensies controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. Ook de kwaliteit varieert, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPad voor jouw behoeften vindt.