Refurbished iPad kopen

Zoek jij refurbished iPad? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished iPad vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans 11'' iPad Air 256GB Wifi

Over Tweedekans 11'' iPad Air 256GB Wifi

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans 11'' iPad Air 256GB Wifi. De webshop beschrijft het product als volgt: Dankzij de krachtige M2 processor is Apple iPad Air 2024 11 inch 256 GB Wifi Space Gray geschikt voor je werk of studie. Zware Office of Adobe programma's draaien namelijk soepel en multitasken is geen probleem voor iPad Air (2024). De beeldschermkwaliteit van deze iPad is goed genoeg om comfortabel…

Bekijk Tweedekans 11'' iPad Air 256GB Wifi

2. Refurbished iPad mini (2013) 32 Go - WiFi + 4G - Spacegrijs

Over Refurbished iPad mini (2013) 32 Go - WiFi + 4G - Spacegrijs

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished iPad mini (2013) 32 Go - WiFi + 4G - Spacegrijs. De webshop beschrijft het product als volgt: iPad mini 2Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPad mini (2013) 32 Go - WiFi + 4G - Spacegrijs

3. Refurbished iPad 10.9 (2022) 10e generatie 256 Go - WiFi + 5G - Zilver

Over Refurbished iPad 10.9 (2022) 10e generatie 256 Go - WiFi + 5G - Zilver

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished iPad 10.9 (2022) 10e generatie 256 Go - WiFi + 5G - Zilver. De webshop beschrijft het product als volgt: Onze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPad 10.9 (2022) 10e generatie 256 Go - WiFi + 5G - Zilver

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een refurbished iPad en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPad producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over Refurbished iPads kopen

Refurbished iPad – van Apple iPad & iPad Air tot iPad Pro

Deze pagina biedt een overzicht van winkels waar je een refurbished iPad kunt kopen. Van iPad mini, iPad Air tot iPad Pro. En zelfs voor een ipad air 3 of eerste ipad kun je hier online terecht. Of je ‘m nou gebruikt om op te typen, muziek luisteren of tv kijken, het apparaat werkt perfect. Dit geldt ook voor accessoires zoals een apple pencil of gebruikte hoes, alles werkt uitstekend.

Wat zijn refurbished elektronica en refurbishment?

Volgens Wikipedia is refurbishment de verkoop van producten (meestal elektronica) die om verschillende redenen zijn teruggestuurd. Deze refurbished producten worden (meestal) opgeknapt en getest op functionaliteiten en gebreken voordat ze worden verkocht. Zo’n geretourneerd product werk prima, soms is het niet eens eerder gebruikt. Als een ipad is refusbished betekent dit dus

iPad refurbished

Een refurbished iPad is een gebruikte iPad die is teruggestuurd naar de fabrikant of een gespecialiseerde refurbisher, waar deze grondig wordt geïnspecteerd, gerepareerd en opgeknapt voordat hij weer te koop wordt aangeboden. Het doel is om het apparaat in een staat te brengen die vergelijkbaar is met een nieuw exemplaar, zowel qua uiterlijk als prestaties.

Het gevoel van een nieuwe ipad

Een oude iPad die helemaal kapot leek omdat de batterij niet meer werkte, kan dankzij een refurbishment weer tot leven worden gewekt als refurbished apparaat. En als consument heb je vaak niet eens door dat je een ‘oud’ apparaat gebruikt. Het voelt soms zelfs als een gloednieuwe ipad, maar je kunt wel wat geld besparen in vergelijking met een nieuw apparaat.

Garantie op refurbished ipad

Zorg ervoor dat je de garantie en recensies controleert voordat je een refurbished apparaat koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. Ook de kwaliteit varieert, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat. Zo koop je bijvoorbeeld een nieuwe ipad mini met een jaar fabrieksgarantie en een jaar extra Europese garantie, maar dit geldt niet altijd voor een ipad refurbished.

Refurbished ipad kopen online

Alles wat je verder moet weten

Ben je op zoek naar een iPad, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Overweeg dan om een refurbished iPad te kopen. Bij Kiesgroener vind je een breed scala aan refurbished iPads van hoge kwaliteit tegen een fractie van de prijs van een nieuwe. Hieronder vind je alles wat je moet weten voordat je een refurbished iPad koopt.

Wat is een refurbished iPad?

Een refurbished iPad is een tweedehands iPad die is gereviseerd om weer als nieuw te functioneren. Het verschil met een tweedehands iPad is dat een refurbished iPad is getest, gerepareerd en schoongemaakt door ervaren technici om ervoor te zorgen dat deze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Bij Kiesgroener kun je een hergebruikt apparaat, zoals een ipad mini, kiezen op de manier die het beste bij jou past. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, opslagcapaciteiten, kleuren en zelfs tussen iPad en iPad Air of Lite. Ook kun je kiezen tussen verschillende gradaties in kwaliteit. We hebben voor ieder wat wils en bieden elk model aan voor een scherpe prijs.

Wat zijn de voordelen van een refurbished iPad?

Geen nieuwe ipad aanschaffen heeft veel voordelen. Ten eerste bespaar je geld door een iPad te kopen die aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe. Voor een refurbished ipad pro bijvoorbeeld, betaal je 2/3e van de nieuwprijs. De kwaliteit van de goedkope ipad is vaak goed, vooral als je goed let op recensies, goed je research doet en erop let dat het apparaat correct uitgeleverd conform afspraak wordt. Ten slotte is het ook nog eens een duurzame keuze omdat je bijdraagt aan het verminderen van de elektronische afvalberg.

Voordelen en duurzaamheid refurbished ipads

Hier zijn enkele redenen waarom refurbished iPads als duurzamer worden beschouwd:

  1. Verlengde levensduur: Door een tweedehands iPad op te knappen en opnieuw in de markt te brengen, kan deze nog vele jaren worden gebruikt. Dit verlengt de levensduur van het apparaat en helpt voorkomen dat elektronische afvalbergen groeien.
  2. Minder elektronisch afval: Met een refusbished ipad kopen in plaats van een nieuwe ipad vermindert de vraag naar nieuwe elektronische apparaten, wat op zijn beurt de productie en de uiteindelijke verwijdering van elektronisch afval vermindert.
  3. Energiebesparing: Het produceren van nieuwe elektronische apparaten vereist veel grondstoffen en energie. Door bestaande apparaten te herstellen en opnieuw te gebruiken, wordt de behoefte aan nieuwe productie verminderd, wat leidt tot minder energieverbruik en grondstoffenwinning.
  4. Minder CO2-uitstoot: Het verminderen van de vraag naar nieuwe apparaten en het verlengen van de levensduur van bestaande apparaten draagt bij aan het verminderen van de totale CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie, het transport en het afvalbeheer van elektronische apparatuur.
  5. Kostenbesparend: Refurbished iPads zijn meestal goedkoper dan nieuwe exemplaren, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor consumenten die op zoek zijn naar een hoogwaardig apparaat zonder de volledige prijs van een nieuw model te betalen. Zo koop je heel gemakkelijk een ipad air, ipad mini, ipad mini 5, ipad pro, ipad pro 11 of ipad pro 12.9 voor een schijntje van de originele verkoopprijs. En dit terwijl tweedehands hetzelfde werkt als nieuw, een hergebruikt apparaat werkt perfect en is dus een aantrekkelijk alternatief.
Refurbished ipads, macbook en iphone

Verschillende modellen

Een gebruikte apple iPad is ook in gereviseerde staat verkrijgbaar in verschillende modellen. Van iPad mini tot iPad pro 12.9. En van refurbished iPad air tot een refusbished iPad Pro. Ook is er ruime keuze in afmetingen van het apparaat. Van 7.9 inch tot 9.7 inch of 10.2 inch. En ben je toch niet op zoek naar een van de ipads? Dan kan een Refurbished Samsung Galaxy Tab ook nog een optie voor je zijn.

Duurzame accessoires

Naast de apparaten zelf, kun je er ook voor kiezen om een refurbished accessoire te kopen. Denk hierbij aan oortjes, een janne pad sleeve, een koptelefoon of een apple pencil. Een Apple Pencil is een styluspen die speciaal is ontworpen voor gebruik met Apple’s iPad-lijn. Het wordt voornamelijk gebruikt om mee te schetsen en tekenen, schrijven en notities maken, markeren en annoteren, creatieve apps en voor navigatie en precisie. De accessoire is compatibel met verschillende iPad-modellen, zoals een ipad mini, ipad pro 11 inch, ipad mini 5 of ipad pro 12.9. Meestal wordt het gebruikt op de wat kleinere schermen, zoals die van 9.7 inch of 10.2 inch.

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen gebeurt niet bij Kies Groener, maar bij een van de webshops die wij vergelijken. Wel hebben we het vergelijken een stukje makkelijker gemaakt door verschillende modellen op deze pagina te selecteren. Van refurbished ipad air tot refurbished ipad mini en refurbished ipad pro, op deze pagina kun je het vinden. Je kunt jouw favoriete model kiezen, erop klikken en er een aanschaffen bij een van de aangesloten leveranciers. Ook kun je hier terecht voor accessoires, zoals een apple pencil of beschermingshoes in bijpassende kleur spacegrijs/ space grey.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een iPad met de beste prijs-kwaliteitverhouding, is een refurbished iPad kopen bij Kiesgroener een slimme keuze. Door te kiezen voor een refurbished iPad draag je bij aan het verminderen van elektronische overschotten en bespaar je geld zonder concessies te doen aan kwaliteit of garantie. Bovendien kun je jouw refurbished iPad bij Kiesgroener volledig aanpassen aan jouw specifieke behoeften en krijg je deze snel geleverd, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Van iPad tot tot apple pencil. En van 10.2 inch tot 10.5 inch en 9.7 inch scherm, een nieuwer model kopen is niet langer nodig. Je hebt de keuze uit een product dat volledig bij je wensen past, inclusief de mogelijkheid om gebruik te maken van wifi 4g.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPad voor jouw behoeften vindt. De meeste consumenten zijn dik tevreden en er superblij mee. Ben je op zoek naar nog meer tweedehands producten zoals een laptop, oplader, tablet, macbook of ander product van apple? Bekijk dan ook deze pagina met refurbished producten.