Refurbished iPhone 15 kopen

Zoek jij refurbished iPhone 15? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Refurbished iPhone 15 vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Hoesje iPhone X/Xs - Silicone - Zwart

Over Refurbished Hoesje iPhone X/Xs - Silicone - Zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Hoesje iPhone X/Xs - Silicone - Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Hoesje iPhone X / Xs - Silicone - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Hoesje iPhone X/Xs - Silicone - Zwart

2. Tweedekans Apple iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium

Over Tweedekans Apple iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans Apple iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium. De webshop beschrijft het product als volgt: Met Apple iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium haal je een krachtige iPhone in huis waarmee je altijd scherpe foto's maakt. Door de snelle A17 Pro chip speel je jouw favoriete 3D games zonder haperingen en bewerk je razendsnel zware bestanden, zoals je zelfgemaakte video's. Op de achterkant vind je…

Bekijk Tweedekans Apple iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium

3. Tweedekans Apple iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium

Over Tweedekans Apple iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Apple iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium. De webshop beschrijft het product als volgt: Met Apple iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium haal je een krachtige iPhone in huis waarmee je altijd scherpe foto's maakt. Door de snelle A17 Pro chip speel je jouw favoriete 3D games zonder haperingen en bewerk je razendsnel zware bestanden, zoals je zelfgemaakte video's. Op de achterkant vind je…

Bekijk Tweedekans Apple iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium

Wil jij refurbished iphone 15? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een refurbished iPhone 15 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPhone 15 er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over een iPhone 15 en de achtergrondinformatie

Refurbished iPhone 15 – van iPhone 15 tot iPhone 15 Pro Max

De nieuwe iPhone 15 is het nieuwste en beste toestel van Apple en biedt een aantal krachtige functies en innovaties. Maar je hoeft niet de hoofdprijs te betalen om de nieuwe iPhone in handen te krijgen. Refurbished iPhones zijn verkrijgbaar voor een fractie van de prijs, en je kunt nog meer besparen door het model van vorig jaar te kopen.

De iPhone 15 en iPhone 15 Pro Max zijn de topmodellen in de line-up en bieden de beste functies en prestaties. Maar je hoeft geen hoofdprijs te betalen om een iPhone 15 in handen te krijgen. Refurbished modellen zijn verkrijgbaar voor een fractie van de prijs.