Refurbished iPhone 6S Plus kopen

Op zoek naar refurbished iPhone 6S Plus? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van iPhone 6S Plus online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished iPhone 11 Pro 256GB Space Gray (Zo goed als nieuw) + BlueBuilt Screenprotector

Over Refurbished iPhone 11 Pro 256GB Space Gray (Zo goed als nieuw) + BlueBuilt Screenprotector

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished iPhone 11 Pro 256GB Space Gray (Zo goed als nieuw) + BlueBuilt Screenprotector. De webshop beschrijft het product als volgt: Met de BlueBuilt screenprotector bescherm je het scherm van jouw Refurbished iPhone 11 Pro 256GB Space Gray (Zo goed als nieuw) vanaf dag één tegen schade. De glazen screenprotector voorkomt krassen en barsten op het beeldscherm. Ook verberg je met deze screenprotector eventuele gebruikssporen op het scherm van je refurbished…

Bekijk Refurbished iPhone 11 Pro 256GB Space Gray (Zo goed als nieuw) + BlueBuilt Screenprotector

2. iPhone 15 256GB - Roze - Simlockvrij - Dual eSIM

Over iPhone 15 256GB - Roze - Simlockvrij - Dual eSIM

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: iPhone 15 256GB - Roze - Simlockvrij - Dual eSIM. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 15 256GB - Pink - Unlocked - Dual eSIMOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk iPhone 15 256GB - Roze - Simlockvrij - Dual eSIM

3. iPhone 15 Plus 256GB - Roze - Simlockvrij - Dual eSIM

Over iPhone 15 Plus 256GB - Roze - Simlockvrij - Dual eSIM

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: iPhone 15 Plus 256GB - Roze - Simlockvrij - Dual eSIM. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 15 Plus 256GB - Pink - Unlocked - Dual eSIMOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk iPhone 15 Plus 256GB - Roze - Simlockvrij - Dual eSIM

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished iPhone 6S Plus en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPhone 6S Plus producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over iPhone 6S Plus

Refurbished iPhone 6S Plus – van iPhone 6S Plus 32GB Space Grey tot iPhone 6S Plus 128GB

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone, maar wil je niet veel geld uitgeven? Een refurbished iPhone 6S Plus is een prima optie!

Er zijn veel refurbished iPhone 6S Plus modellen beschikbaar, van de iPhone 6S Plus 32GB Space Grey tot de iPhone 6S Plus 128GB. Je kunt veel geld besparen door een refurbished toestel te kiezen, en je bent je er mogelijk niet eens van bewust dat je een ‘refurbished’ toestel gebruikt. De kwaliteit van refurbished toestellen is de laatste jaren sterk verbeterd, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je een ‘citroen’ krijgt.

Zorg ervoor dat je de garantie en de reviews controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPhone 6S Plus vindt voor jouw behoeften!