Refurbished iPhone 6S Plus kopen

Op zoek naar refurbished iPhone 6S Plus? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van iPhone 6S Plus online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished iPhone 13 Pro Max 256GB Zilver Als nieuw

Over Refurbished iPhone 13 Pro Max 256GB Zilver Als nieuw

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished iPhone 13 Pro Max 256GB Zilver Als nieuw. De webshop beschrijft het product als volgt: Ontdek de Refurbished iPhone 13 Pro Max 256GB Ben je op zoek naar een krachtige smartphone met een indrukwekkend display en een ruime opslagcapaciteit? Dan is de refurbished iPhone 13 Pro Max 256GB misschien wel de perfecte keuze voor jou. Deze telefoon biedt een uitgebreid scala aan functies en specificaties…

Bekijk Refurbished iPhone 13 Pro Max 256GB Zilver Als nieuw

2. Refurbished iPhone XR 64 gb Wit Licht gebruikt

Over Refurbished iPhone XR 64 gb Wit Licht gebruikt

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished iPhone XR 64 gb Wit Licht gebruikt. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone XR 64GB: Levendige kleuren, krachtige prestaties De iPhone XR 64GB brengt de perfecte mix van design en functionaliteit in een kleurrijk pakket. Met de A12 Bionic chip aan het roer biedt dit toestel ongekende prestaties, soepel multitasken en efficiënt energieverbruik. Het 6.1-inch Liquid Retina display staat garant voor een…

Bekijk Refurbished iPhone XR 64 gb Wit Licht gebruikt

3. Refurbished iPhone XS 256 gb Space Gray Als nieuw

Over Refurbished iPhone XS 256 gb Space Gray Als nieuw

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished iPhone XS 256 gb Space Gray Als nieuw. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone XS 256GB: Een symbool van elegantie en kracht De iPhone XS 256GB, met zijn stijlvolle design en geavanceerde technologie, vertegenwoordigt het beste van Apple's innovatie. Uitgerust met de A12 Bionic chip, biedt deze iPhone ongeëvenaarde prestaties en efficiëntie voor alles van dagelijkse taken tot veeleisende applicaties. Het 5.8-inch Super…

Bekijk Refurbished iPhone XS 256 gb Space Gray Als nieuw

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished iPhone 6S Plus en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPhone 6S Plus producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over iPhone 6S Plus

Refurbished iPhone 6S Plus – van iPhone 6S Plus 32GB Space Grey tot iPhone 6S Plus 128GB

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone, maar wil je niet veel geld uitgeven? Een refurbished iPhone 6S Plus is een prima optie!

Er zijn veel refurbished iPhone 6S Plus modellen beschikbaar, van de iPhone 6S Plus 32GB Space Grey tot de iPhone 6S Plus 128GB. Je kunt veel geld besparen door een refurbished toestel te kiezen, en je bent je er mogelijk niet eens van bewust dat je een ‘refurbished’ toestel gebruikt. De kwaliteit van refurbished toestellen is de laatste jaren sterk verbeterd, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je een ‘citroen’ krijgt.

Zorg ervoor dat je de garantie en de reviews controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPhone 6S Plus vindt voor jouw behoeften!