Refurbished iPhone 6S kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished iPhone 6S. Vergelijk en filter online.

Overzicht van iPhone 6S online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished iPhone 15 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij - Dual eSIM

Over Refurbished iPhone 15 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij - Dual eSIM

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished iPhone 15 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij - Dual eSIM. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 15 Plus 512GB - Yellow - Unlocked - Dual eSIMOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPhone 15 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij - Dual eSIM

2. Refurbished iPhone 14 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij

Over Refurbished iPhone 14 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished iPhone 14 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 14 Plus 128 GB - Geel - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPhone 14 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij

3. Refurbished iPhone 6S 128GB - Zilver - Simlockvrij

Over Refurbished iPhone 6S 128GB - Zilver - Simlockvrij

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished iPhone 6S 128GB - Zilver - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 6SOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPhone 6S 128GB - Zilver - Simlockvrij

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iPhone 6S en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPhone 6S producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over iPhone 6S

Refurbished iPhone 6S – van iPhone 6S 32GB Space Grey tot iPhone 6S 128GB Pink

De iPhone 6S werd in 2015 geïntroduceerd en is nog steeds een mogelijkheid als je op zoek bent naar een gebruikte of refurbished iPhone. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals spacegrijs, zilver, goud of roségoud. De capaciteit van de iPhone 6s is 32 GB, 64 GB of 128 GB. Hij heeft echter geen ondersteuning voor de nieuwste iOS-versies.

Als je op zoek bent naar een specifieke kleur of capaciteit, gebruik dan het productfilter aan de linkerkant om snel de juiste iPhone 6s te vinden. Je kunt het productfilter ook gebruiken om andere refurbished iPhones te vinden, zoals de iPhone 7 of 8.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online recensies voordat je een aankoop doet.