Refurbished iPhone 6S kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished iPhone 6S. Vergelijk en filter online.

Overzicht van iPhone 6S online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Apple iPhone 6s - 16GB - Space Grey - B+ Grade

Over Refurbished Apple iPhone 6s - 16GB - Space Grey - B+ Grade

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Apple iPhone 6s - 16GB - Space Grey - B+ Grade. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 6s - 16GB - Space Grey - B+ Grade

2. Refurbished Apple iPhone 6s - 64GB - Space Grey - B+ grade

Over Refurbished Apple iPhone 6s - 64GB - Space Grey - B+ grade

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Apple iPhone 6s - 64GB - Space Grey - B+ grade. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 6s - 64GB - Space Grey - B+ grade

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iPhone 6S en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPhone 6S producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over iPhone 6S

Refurbished iPhone 6S – van iPhone 6S 32GB Space Grey tot iPhone 6S 128GB Pink

De iPhone 6S werd in 2015 geïntroduceerd en is nog steeds een mogelijkheid als je op zoek bent naar een gebruikte of refurbished iPhone. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals spacegrijs, zilver, goud of roségoud. De capaciteit van de iPhone 6s is 32 GB, 64 GB of 128 GB. Hij heeft echter geen ondersteuning voor de nieuwste iOS-versies.

Als je op zoek bent naar een specifieke kleur of capaciteit, gebruik dan het productfilter aan de linkerkant om snel de juiste iPhone 6s te vinden. Je kunt het productfilter ook gebruiken om andere refurbished iPhones te vinden, zoals de iPhone 7 of 8.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online recensies voordat je een aankoop doet.