Refurbished iPhone 7 kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished iPhone 7. Vergelijk en filter online.

Refurbished iPhone 7 vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished iPhone 15 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij - Dual eSIM

Over Refurbished iPhone 15 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij - Dual eSIM

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished iPhone 15 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij - Dual eSIM. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 15 Plus 512GB - Yellow - Unlocked - Dual eSIMOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPhone 15 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij - Dual eSIM

2. Refurbished iPhone 14 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij

Over Refurbished iPhone 14 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished iPhone 14 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 14 Plus 128 GB - Geel - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPhone 14 Plus 512GB - Geel - Simlockvrij

3. Refurbished iPhone 6S 128GB - Zilver - Simlockvrij

Over Refurbished iPhone 6S 128GB - Zilver - Simlockvrij

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished iPhone 6S 128GB - Zilver - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 6SOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPhone 6S 128GB - Zilver - Simlockvrij

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iPhone 7 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPhone 7 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over iPhone 7 en de achtergrondinformatie

Refurbished iPhone 7 – van iPhone 7 32GB Zwart tot iPhone 7 256GB Rose Gold

De iPhone 7 werd in 2016 gelanceerd en is nog steeds een zeer populair toestel. De iPhone 7 refurbished is dan ook vaak te koop. Je kunt allerlei soorten iPhone 7’s op de markt vinden, van het 32GB Black-model tot het 256GB Rose Gold-model.

Als je een refurbished iPhone koopt, is het belangrijk om op een paar dingen te letten. Controleer ten eerste de garantie en de reviews voordat je je aankoop doet. Veel fabrikanten bieden slechts beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest. Ten tweede kan de kwaliteit van refurbished producten variëren, dus zorg ervoor dat je online reviews controleert voordat je tot aankoop overgaat. Zorg er ten slotte voor dat de verkoper een goede reputatie heeft en dat je je op je gemak voelt bij de transactie.

We hopen dat je de perfecte iPhone 7 vindt voor jouw behoeften.