Refurbished iPhone 7 kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished iPhone 7. Vergelijk en filter online.

Refurbished iPhone 7 vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans iPhone 15 Plus 256GB

Over Tweedekans iPhone 15 Plus 256GB

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans iPhone 15 Plus 256GB . De webshop beschrijft het product als volgt: Apple iPhone 15 Plus 256GB Roze heeft zeer goede camera's en een groot 6,7 inch scherm. Hierop kijk je comfortabel naar films en series. Die bewaar je op het ruime 256 GB opslaggeheugen. Met de 48 megapixel maak je scherpe, gedetailleerde foto's, zelfs als je iets inzoomt. Wil je echt…

Bekijk Tweedekans iPhone 15 Plus 256GB

2. Tweedekans iPhone 15 Pro 256GB

Over Tweedekans iPhone 15 Pro 256GB

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans iPhone 15 Pro 256GB. De webshop beschrijft het product als volgt: Apple iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium is een compact toestel met uitstekende camera's. Je hebt met 256 GB voldoende opslagruimte voor je apps en foto's. Dankzij de krachtige A17 Pro chip reageren zelfs de zwaarste apps snel en speel je 3D games zonder haperingen. Je maakt met de 3…

Bekijk Tweedekans iPhone 15 Pro 256GB

3. Tweedekans iPhone 15 Pro 256GB

Over Tweedekans iPhone 15 Pro 256GB

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans iPhone 15 Pro 256GB. De webshop beschrijft het product als volgt: Apple iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium is een compact toestel met uitstekende camera's. Je hebt met 256 GB voldoende opslagruimte voor je apps en foto's. Dankzij de krachtige A17 Pro chip reageren zelfs de zwaarste apps snel en speel je 3D games zonder haperingen. Je maakt met de 3…

Bekijk Tweedekans iPhone 15 Pro 256GB

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iPhone 7 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPhone 7 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over iPhone 7 en de achtergrondinformatie

Refurbished iPhone 7 – van iPhone 7 32GB Zwart tot iPhone 7 256GB Rose Gold

De iPhone 7 werd in 2016 gelanceerd en is nog steeds een zeer populair toestel. De iPhone 7 refurbished is dan ook vaak te koop. Je kunt allerlei soorten iPhone 7’s op de markt vinden, van het 32GB Black-model tot het 256GB Rose Gold-model.

Als je een refurbished iPhone koopt, is het belangrijk om op een paar dingen te letten. Controleer ten eerste de garantie en de reviews voordat je je aankoop doet. Veel fabrikanten bieden slechts beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest. Ten tweede kan de kwaliteit van refurbished producten variëren, dus zorg ervoor dat je online reviews controleert voordat je tot aankoop overgaat. Zorg er ten slotte voor dat de verkoper een goede reputatie heeft en dat je je op je gemak voelt bij de transactie.

We hopen dat je de perfecte iPhone 7 vindt voor jouw behoeften.