Refurbished iPhone 7 kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished iPhone 7. Vergelijk en filter online.

Refurbished iPhone 7 vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Apple iPhone 7 - 32GB - Space Grey - B+ Grade

Over Refurbished Apple iPhone 7 - 32GB - Space Grey - B+ Grade

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Apple iPhone 7 - 32GB - Space Grey - B+ Grade. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Refurbished Apple iPhone 7 - 32GB - Space Grey - B+ Grade

2. iPhone 7 Plus 32 gb

Over iPhone 7 Plus 32 gb

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: iPhone 7 Plus 32 gb. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 7 Plus 32 gb

Bekijk iPhone 7 Plus 32 gb

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iPhone 7 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iPhone 7 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over iPhone 7 en de achtergrondinformatie

Refurbished iPhone 7 – van iPhone 7 32GB Zwart tot iPhone 7 256GB Rose Gold

De iPhone 7 werd in 2016 gelanceerd en is nog steeds een zeer populair toestel. De iPhone 7 refurbished is dan ook vaak te koop. Je kunt allerlei soorten iPhone 7’s op de markt vinden, van het 32GB Black-model tot het 256GB Rose Gold-model.

Als je een refurbished iPhone koopt, is het belangrijk om op een paar dingen te letten. Controleer ten eerste de garantie en de reviews voordat je je aankoop doet. Veel fabrikanten bieden slechts beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest. Ten tweede kan de kwaliteit van refurbished producten variëren, dus zorg ervoor dat je online reviews controleert voordat je tot aankoop overgaat. Zorg er ten slotte voor dat de verkoper een goede reputatie heeft en dat je je op je gemak voelt bij de transactie.

We hopen dat je de perfecte iPhone 7 vindt voor jouw behoeften.