Refurbished iPhone X kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished iPhone X. Vergelijk en filter online.

Overzicht van iPhone X online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans iPhone 15 Pro 128GB

Over Tweedekans iPhone 15 Pro 128GB

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans iPhone 15 Pro 128GB. De webshop beschrijft het product als volgt: Met Apple iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium haal je een krachtige iPhone in huis waarmee je altijd scherpe foto's maakt. Door de snelle A17 Pro chip speel je jouw favoriete 3D games zonder haperingen en bewerk je razendsnel zware bestanden, zoals je zelfgemaakte video's. Op de achterkant vind je…

Bekijk Tweedekans iPhone 15 Pro 128GB

2. Tweedekans iPhone SE 128GB

Over Tweedekans iPhone SE 128GB

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans iPhone SE 128GB. De webshop beschrijft het product als volgt: Apple iPhone SE 2022 128GB Witgoud heeft een krachtige A15 Bionic Chip. Zo multitask je zonder haperingen en gebruik je probleemloos de zwaarste apps. Je maakt met deze iPhone ook verbinding met 5G. Daardoor heb je ook op drukbezochte plekken een snelle en stabiele verbinding. Dat doe je alleen als…

Bekijk Tweedekans iPhone SE 128GB

3. Tweedekans iPhone SE 128GB

Over Tweedekans iPhone SE 128GB

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans iPhone SE 128GB. De webshop beschrijft het product als volgt: Apple iPhone SE 2022 128GB Witgoud heeft een krachtige A15 Bionic Chip. Zo multitask je zonder haperingen en gebruik je probleemloos de zwaarste apps. Je maakt met deze iPhone ook verbinding met 5G. Daardoor heb je ook op drukbezochte plekken een snelle en stabiele verbinding. Dat doe je alleen als…

Bekijk Tweedekans iPhone SE 128GB

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished iphone x en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iphone x producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over iphone x en de achtergrondinformatie

Refurbished iPhone X – van iPhone X 64GB White tot iPhone X 256GB Space Grey

De refurbished iPhone X is verkrijgbaar in verschillende kleuren en opslaggroottes. Je kunt kiezen uit de iPhone X 64GB White, iPhone X 256GB Space Grey, en meer.

Wanneer je een refurbished toestel kiest, zorg er dan voor dat je de garantie en recensies controleert voordat je je aankoop doet. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus lees zeker de kleine lettertjes. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je tot aankoop overgaat.

Kies ik voor een refurbished telefoon?

Bij de aanschaf van een nieuwe telefoon zijn er veel factoren om rekening mee te houden. Een van de grootste vragen is of je een nieuwe telefoon of een refurbished telefoon moet kopen. Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden als je deze beslissing neemt.

Het eerste waar je rekening mee moet houden is de prijs. Een nieuwe telefoon kan gemakkelijk enkele honderden dollars kosten, terwijl een refurbished telefoon voor een fractie van de prijs te vinden is. Als je een budget hebt, is een refurbished telefoon zeker de juiste keuze.

Een ander punt om te overwegen is de garantie. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties op refurbished telefoons, dus lees de kleine lettertjes voordat je tot aankoop overgaat. De kwaliteit van refurbished telefoons kan ook variëren, dus zorg ervoor dat je online reviews controleert voordat je tot aankoop overgaat.

Als je op zoek bent naar de nieuwste en beste telefoon, is een nieuwe telefoon waarschijnlijk de manier om te gaan. Maar als je op zoek bent naar een goede deal voor een kwaliteitstelefoon, is een refurbished telefoon zeker het overwegen waard.