Refurbished iPhone XR kopen

Zoek jij refurbished iPhone XR? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van iPhone XR online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished iPhone 12 Pro Max 512GB - Oceaanblauw - Simlockvrij

Over Refurbished iPhone 12 Pro Max 512GB - Oceaanblauw - Simlockvrij

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished iPhone 12 Pro Max 512GB - Oceaanblauw - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 12 Pro MaxOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPhone 12 Pro Max 512GB - Oceaanblauw - Simlockvrij

2. Refurbished iPhone 13 mini 128GB - Rood - Simlockvrij

Over Refurbished iPhone 13 mini 128GB - Rood - Simlockvrij

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished iPhone 13 mini 128GB - Rood - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: iPhone 13 mini 128GB - (Product)Red - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished iPhone 13 mini 128GB - Rood - Simlockvrij

3. Refurbished iPhone XS Max 256GB - Zilver - Simlockvrij

Over Refurbished iPhone XS Max 256GB - Zilver - Simlockvrij

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished iPhone XS Max 256GB - Zilver - Simlockvrij. De webshop beschrijft het product als volgt: Een speciaal voor jou gemaakte smartphoneMet een prachtig 5,8 Super Retina OLED-display met een resolutie van 1125 x 2436 pixels, zal de iPhone XS Max 256GB Zilver van Apple je versteld doen staan. Intelligent, verrassend en grandioos, de iPhone Xs biedt je de meest nauwkeurige kleuren op de markt en…

Bekijk Refurbished iPhone XS Max 256GB - Zilver - Simlockvrij

Wil jij refurbished producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn refurbished iphone xr en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iphone xr producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over iphone xr en de achtergrondinformatie

Refurbished iPhone XR

Je bent op zoek naar een nieuwe telefoon en overweegt een refurbished iPhone XR. Dat begrijpen we. De refurbished iPhone XR is een goede keuze als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, maar niet veel geld wilt uitgeven. In deze blogpost geven we je een overzicht van de verschillende typen refurbished iPhone XR’s die verkrijgbaar zijn.

Dit zijn voorbeelden van typen refurbished iPhone XR’s:

  • Refurbished iPhone XR 64GB Rood
  • Refurbished iPhone XR 128GB Zwart

Beide typen refurbished iPhone XR’s zijn verkrijgbaar voor een fractie van de prijs van een nieuwe iPhone XR. Dus, als je op zoek bent naar een goede deal voor een nieuwe telefoon, is een refurbished iPhone XR een goede keuze.

Zorg ervoor dat je de garantie en reviews controleert voordat je een refurbished toestel koopt. Veel fabrikanten bieden beperkte garanties, dus zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest. De kwaliteit varieert ook, dus controleer de online reviews voordat je je aankoop doet.