Refurbished iPhone XS kopen

Zoek jij refurbished iPhone XS? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van iPhone XS online

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Tweedekans iPhone 15 Pro Max 256GB

Over Tweedekans iPhone 15 Pro Max 256GB

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Tweedekans iPhone 15 Pro Max 256GB . De webshop beschrijft het product als volgt: Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium is een grote iPhone waar je uitstekende foto's mee maakt. Op het grote 6,7 inch scherm zie je elk detail van je favoriete series. Met de 3 camera's maak je altijd scherpe foto's. Zoom 5 keer in met de telelens, zonder dat…

Bekijk Tweedekans iPhone 15 Pro Max 256GB

2. Tweedekans iPhone 15 128GB

Over Tweedekans iPhone 15 128GB

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Tweedekans iPhone 15 128GB. De webshop beschrijft het product als volgt: Apple iPhone 15 128GB Zwart is een compacte smartphone met zeer goede camera's. Met de 48 megapixel camera maak je foto's waarop de kleinste details scherp zijn. De kwaliteit blijft goed als je iets inzoomt. Om echt ver in te zoomen zonder kwaliteitsverlies, heb je de telelens van iPhone 15…

Bekijk Tweedekans iPhone 15 128GB

3. Tweedekans iPhone 15 128GB

Over Tweedekans iPhone 15 128GB

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans iPhone 15 128GB. De webshop beschrijft het product als volgt: Apple iPhone 15 128GB Zwart is een compacte smartphone met zeer goede camera's. Met de 48 megapixel camera maak je foto's waarop de kleinste details scherp zijn. De kwaliteit blijft goed als je iets inzoomt. Om echt ver in te zoomen zonder kwaliteitsverlies, heb je de telelens van iPhone 15…

Bekijk Tweedekans iPhone 15 128GB

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished iphone xs en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iphone xs producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over iphone xs en de achtergrondinformatie

Refurbished iPhone XS – van iPhone XS 64GB Gold tot iPhone XS 256GB Space Grey

Als je op zoek bent naar een deal voor een nieuwe iPhone, kijk dan niet verder dan onze selectie refurbished iPhone XS-modellen. Of je nu op zoek bent naar een 64GB Gold iPhone XS of een 256GB Space Grey model, wij hebben het voor je.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPhone XS vindt voor jouw behoeften.