Refurbished iPhone XS kopen

Zoek jij refurbished iPhone XS? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van iPhone XS online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Apple iPhone XS 64GB goud

Over Refurbished Apple iPhone XS 64GB goud

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Apple iPhone XS 64GB goud. De webshop beschrijft het product als volgt: Groot. Groter. Groots. Het Super Retina-display in twee formaten, waaronder het grootste display ooit op een iPhone. Nog snellere Face ID. De slimste en krachtigste chip in een smartphone. Een baanbrekend dual camera-systeem. iPhone XS is alles wat je verlangt van een iPhone. En nog veel meer.

Bekijk Refurbished Apple iPhone XS 64GB goud

2. Refurbished Apple iPhone XS Max 64GB goud

Over Refurbished Apple iPhone XS Max 64GB goud

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Apple iPhone XS Max 64GB goud. De webshop beschrijft het product als volgt: Groot. Groter. Groots. Het Super Retina-display in twee formaten, waaronder het grootste display ooit op een iPhone. Nog snellere Face ID. De slimste en krachtigste chip in een smartphone. Een baanbrekend dual camera-systeem. iPhone XS is alles wat je verlangt van een iPhone. En nog veel meer.

Bekijk Refurbished Apple iPhone XS Max 64GB goud

3. Refurbished Apple iPhone XS Max 256GB goud

Over Refurbished Apple iPhone XS Max 256GB goud

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Apple iPhone XS Max 256GB goud. De webshop beschrijft het product als volgt: Groot. Groter. Groots. Het Super Retina-display in twee formaten, waaronder het grootste display ooit op een iPhone. Nog snellere Face ID. De slimste en krachtigste chip in een smartphone. Een baanbrekend dual camera-systeem. iPhone XS is alles wat je verlangt van een iPhone. En nog veel meer.

Bekijk Refurbished Apple iPhone XS Max 256GB goud

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished iphone xs en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame iphone xs producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over iphone xs en de achtergrondinformatie

Refurbished iPhone XS – van iPhone XS 64GB Gold tot iPhone XS 256GB Space Grey

Als je op zoek bent naar een deal voor een nieuwe iPhone, kijk dan niet verder dan onze selectie refurbished iPhone XS-modellen. Of je nu op zoek bent naar een 64GB Gold iPhone XS of een 256GB Space Grey model, wij hebben het voor je.

We hopen dat je de perfecte refurbished iPhone XS vindt voor jouw behoeften.