Vegan jas kopen

Op zoek naar vegan jas? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Vegan leren jas tot Winterjas.

Vegan jassen vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. MUD Jeans mannen vegan Van Tyler Spijkerjasje Starry Blauw

Over MUD Jeans mannen vegan Van Tyler Spijkerjasje Starry Blauw

Het eerste product dat wij veel vergelijken: MUD Jeans mannen vegan Van Tyler Spijkerjasje Starry Blauw. De webshop beschrijft het product als volgt: Een klassiek unisex spijkerjack met voorzakken in een donkere stone wash. Maar de details op de achterkant maken het een bijzonder stuk. De combinatie van gedetailleerd laseren en borduren werkt als een eyechatcher. Leverancier Gemaakt in Tunesië door Yousstex International. Iedereen in onze toeleveringsketen verdient boven het minimumloon. Details Van…

Bekijk MUD Jeans mannen vegan Van Tyler Spijkerjasje Starry Blauw

2. Will's Vegan Store dames vegan Puffer Jas Zwart

Over Will's Vegan Store dames vegan Puffer Jas Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Will's Vegan Store dames vegan Puffer Jas Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Dit jack is korter gesneden dan onze puffers met capuchon, zodat het net op je heupen zit, waardoor een lichter maar isolerend jack ideaal is voor overgangsweer Geïsoleerd met 100% gerecyclede polyamide (100% RPA) vulling die in Italië is geproduceerd We hebben ervoor gekozen om Eco Circle™-vezel (100% gerecycled polyester,…

Bekijk Will's Vegan Store dames vegan Puffer Jas Zwart

3. Bleed dames vegan Jas Eco21 Olijf

Over Bleed dames vegan Jas Eco21 Olijf

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Bleed dames vegan Jas Eco21 Olijf. De webshop beschrijft het product als volgt: Het Eco21-jack combineert de voordelen van een jack met het comfort van een hoody. De stijlvolle ritssluiting aan de voorkant maakt het gemakkelijk om deze unieke jas aan en uit te trekken. De voering is gemaakt van warmtevasthoudende, ademende Freudenberg-vulling om je lichaam geïsoleerd te houden. Dankzij het buitenmateriaal, gemaakt…

Bekijk Bleed dames vegan Jas Eco21 Olijf

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere vegan jas producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Vegan jassen zijn een geweldige manier om warm en stijlvol te blijven zonder dieren kwaad te doen. Met zo veel verschillende veganistische materialen en stijlen beschikbaar, is er zeker een veganistisch jack dat perfect bij je past. Om je te helpen het perfecte vegan jasje te vinden, hebben we hieronder een productvergelijker samengesteld. Blader eenvoudig door de verschillende mogelijkheden en filter op materiaal, stijl, en prijs om het perfecte vegan jasje voor jouw behoeften te vinden. Of je nu een vegan leren jas of een winterjas zoekt, we hopen dat je hier de perfecte vegan jas vindt. Bedankt voor het vergelijken bij ons!

Wat is een vegan jas?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een vegan jas die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame vegan jas er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over vegan jassen en de achtergrondinformatie

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten vegan jassen op de markt. Sommige merken gebruiken gerecycled materiaal om hun jassen te maken, terwijl andere duurzame materialen gebruiken zoals bio-katoen, bamboe of hennep. Er zijn ook vegan jassen die gemaakt zijn van materialen als biokatoen of hennep. Hier zijn enkele van de beste duurzame vegan jas merken om te bekijken!