Duurzame Vegan jeans kopen

Op zoek naar vegan jeans? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Vrouwen jeans tot Heren jeans.

Vegan jeans vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Kuyichi dames vegan Flare Jeans Lisette Dark Rinse Blauw

Over Kuyichi dames vegan Flare Jeans Lisette Dark Rinse Blauw

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Kuyichi dames vegan Flare Jeans Lisette Dark Rinse Blauw. De webshop beschrijft het product als volgt: Lisette is onze op de jaren 70 geïnspireerde flared jeans, gebaseerd op een van onze all-time favorieten Amy. We hebben de Lisette iets hoger gemaakt en ook de flare wat wijder gemaakt. - Hoge taille  - Slanke taille - Uitlopend van knie tot enkel - Deze jeans sluit met een…

Bekijk Kuyichi dames vegan Flare Jeans Lisette Dark Rinse Blauw

2. Kuyichi dames vegan Jeans Bobbie Barrel Recycled Raw

Over Kuyichi dames vegan Jeans Bobbie Barrel Recycled Raw

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Kuyichi dames vegan Jeans Bobbie Barrel Recycled Raw. De webshop beschrijft het product als volgt: De Bobbie Barrel heeft een cutting edge look met zijn hoge taille en losvallende pijpen die net boven de enkel zijn afgesneden. De barrel leg jeans is gemaakt van biologisch katoen en hennep, en heeft een vintage blauwe kleur. Deze Bobbie is voor de echte denim lover: het is raw…

Bekijk Kuyichi dames vegan Jeans Bobbie Barrel Recycled Raw

3. MUD Jeans dames vegan Skinny Jeans Lilly Donkerblauw

Over MUD Jeans dames vegan Skinny Jeans Lilly Donkerblauw

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: MUD Jeans dames vegan Skinny Jeans Lilly Donkerblauw. De webshop beschrijft het product als volgt: De Skinny Lilly is ontworpen voor jeansliefhebbers met een middelhoge taille. Strakke pasvorm. Slank bij de enkels. Middelhoge taille. Ritssluiting. Klassieke five-pocket-styling. Gesatineerde zilverkleurige knopen en klinknagels. Stretchdenim 75% biologisch katoen, 23% gerecycled katoen, 2% elastaan Ons model is 1m74 en draagt een W26 L32 Binnenbeenlengte van L32 is 81,5cm

Bekijk MUD Jeans dames vegan Skinny Jeans Lilly Donkerblauw

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere vegan jeans. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn vegan jeans?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een vegan jeans die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame vegan jeans producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Vegan jeans – van jeans voor vrouwen tot jeans voor mannen

Er zijn nu duurzame veganistische jeans verkrijgbaar voor zowel vrouwen als mannen. De jeans zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen en bamboe, en zijn ook veganistisch. Bekijk de lijst hieronder om enkele van de beste duurzame vegan jeans merken te vinden!

Dames merken van duurzame veganistische jeans

1. Vaute Couture

Vaute Couture is een duurzaam veganistisch modemerk dat gespecialiseerd is in vrouwenkleding. Als het goed is is al hun kleding gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen en bamboe. Waar mogelijk gebruiken ze ook gerecyclede materialen.

2. Thought

Thought is een duurzaam modemerk dat gespecialiseerd is in dameskleding. Een deel van hun kleding is gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen en bamboe. Waar mogelijk gebruiken ze ook gerecycleerde materialen.

Veganistische jeansmerken voor mannen

1. Brave Gentleman

Brave Gentleman is een duurzaam veganistisch modemerk dat gespecialiseerd is in herenkleding. Al hun kleding is gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen en bamboe. Waar mogelijk gebruiken ze ook gerecycleerde materialen.

2. Bourgeois Boheme

Bourgeois Boheme is een duurzaam veganistisch modemerk dat gespecialiseerd is in herenkleding. Al hun kleding is gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen en bamboe. Waar mogelijk gebruiken ze ook gerecycleerde materialen.