Duurzame Vegan jeans kopen

Op zoek naar vegan jeans? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Vrouwen jeans tot Heren jeans.

Vegan jeans vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Kuyichi mannen vegan Jeans Kale Skinny Blauw

Over Kuyichi mannen vegan Jeans Kale Skinny Blauw

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Kuyichi mannen vegan Jeans Kale Skinny Blauw. De webshop beschrijft het product als volgt: Deze skinny jeans voor heren heeft een normale taille en een skinny fit. De Kale skinny jeans is geïnspireerd op de rockstijl van de jaren 90. Combineer de jeans met boots en een basic T-shirt en je outfit is compleet! Deze jeans sluit met een rits. Maat Ons model is…

Bekijk Kuyichi mannen vegan Jeans Kale Skinny Blauw

2. Kuyichi dames vegan Jeans Nora Loose Tapered Grijs

Over Kuyichi dames vegan Jeans Nora Loose Tapered Grijs

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Kuyichi dames vegan Jeans Nora Loose Tapered Grijs. De webshop beschrijft het product als volgt: Nora is onze vijf-pocket mom jeans met losse, taps toelopende pijpen. De mom jeans met hoge taille is geïnspireerd op denim-fits uit de jaren 80. Dit model valt losjes in de taille en loopt dan taps toe van knie tot enkel. - Hoge taille - Aansluitende taille - Comfortabele pasvorm…

Bekijk Kuyichi dames vegan Jeans Nora Loose Tapered Grijs

3. Dawn dames vegan Jeans Mid Sun Slim Comfort Stretch Donkerblauw

Over Dawn dames vegan Jeans Mid Sun Slim Comfort Stretch Donkerblauw

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Dawn dames vegan Jeans Mid Sun Slim Comfort Stretch Donkerblauw. De webshop beschrijft het product als volgt: Kleedt slank af. Lage taille. Open zoom met franjes en losse vijfde zak. Comfortabele stretchjeans. Kleedt slank af. Stijl & Pasvorm zit comfortabel op de heupen loszittend been benadrukt je figuur zonder te vernauwen open zoom met veiligheidsnaad, zodat de zoom niet verder open kan binnenbeenlengte: L28 = 71 cm…

Bekijk Dawn dames vegan Jeans Mid Sun Slim Comfort Stretch Donkerblauw

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere vegan jeans. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn vegan jeans?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een vegan jeans die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame vegan jeans producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Vegan jeans – van jeans voor vrouwen tot jeans voor mannen

Er zijn nu duurzame veganistische jeans verkrijgbaar voor zowel vrouwen als mannen. De jeans zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen en bamboe, en zijn ook veganistisch. Bekijk de lijst hieronder om enkele van de beste duurzame vegan jeans merken te vinden!

Dames merken van duurzame veganistische jeans

1. Vaute Couture

Vaute Couture is een duurzaam veganistisch modemerk dat gespecialiseerd is in vrouwenkleding. Als het goed is is al hun kleding gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen en bamboe. Waar mogelijk gebruiken ze ook gerecyclede materialen.

2. Thought

Thought is een duurzaam modemerk dat gespecialiseerd is in dameskleding. Een deel van hun kleding is gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen en bamboe. Waar mogelijk gebruiken ze ook gerecycleerde materialen.

Veganistische jeansmerken voor mannen

1. Brave Gentleman

Brave Gentleman is een duurzaam veganistisch modemerk dat gespecialiseerd is in herenkleding. Al hun kleding is gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen en bamboe. Waar mogelijk gebruiken ze ook gerecycleerde materialen.

2. Bourgeois Boheme

Bourgeois Boheme is een duurzaam veganistisch modemerk dat gespecialiseerd is in herenkleding. Al hun kleding is gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen en bamboe. Waar mogelijk gebruiken ze ook gerecycleerde materialen.