Vegan Kleding kopen

Op zoek naar duurzame Vegan Kleding? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Vegan Jeans tot Vegan Tops.

Duurzame Vegan Kleding vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Olly Lingerie dames vegan Lichtroze Liao Bh

Over Olly Lingerie dames vegan Lichtroze Liao Bh

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Olly Lingerie dames vegan Lichtroze Liao Bh. De webshop beschrijft het product als volgt: Plantaardige gerecyclede kant, bandeau-snit en gekruiste bandjes aan de achterkant, hier is onze Liao-beha in een mooie poederroze tint. Gekruiste en verstelbare bandjes Verstelbare sluiting met 4 nietjes Kant van gerecyclede vezels (samenstelling: 82% polyester, 18% elastaan) Kleurstoffen zonder schadelijk product gecertificeerd Oeko-Tex 100 Ontworpen in Parijs, gemaakt in Hongarije

Bekijk Olly Lingerie dames vegan Lichtroze Liao Bh

2. Anekdot dames vegan Set Jade Groen String & Bralette

Over Anekdot dames vegan Set Jade Groen String & Bralette

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Anekdot dames vegan Set Jade Groen String & Bralette. De webshop beschrijft het product als volgt: De beugelloze, niet-voorgevormde bh wordt gecombineerd met een string met decoratieve kanten randen en zachte string-zijkanten waardoor ze onopvallend onder de kleding zijn. Verantwoord gemaakt in Berlijn en Polen met behulp van uitzonderlijke overtollige stoffen achtergelaten door de mode-industrie.  Kant: 90% nylon 10% elastaan. Gemaakt in Italië. Kruis: 95% biologisch…

Bekijk Anekdot dames vegan Set Jade Groen String & Bralette

3. thies 1856 dames vegan Slippers Pluche Olijf

Over thies 1856 dames vegan Slippers Pluche Olijf

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: thies 1856 dames vegan Slippers Pluche Olijf. De webshop beschrijft het product als volgt: De gerecycled PET Bio Felt-Sandalen van thies zijn gemaakt van zacht two-vilt dat is gemaakt van gerecyclede post-consumer PET-flessen. De vegan teddybont is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. De sandalen zijn ultralicht, de loopzool is gemaakt van recyclebaar kurk en heeft geen vervelende naden. Ergonomisch gevormd, zacht diep voetbed. De…

Bekijk thies 1856 dames vegan Slippers Pluche Olijf

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere vegan kleding producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is duurzame vegan kleding?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor ee vegan kledingstuk dat lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame vegan kleding, kleding is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame vegan kleding en de achtergrondinformatie

Duurzame Vegan kleding – van Vegan jeans tot Vegan topjes

Duurzaamheid en ethiek zijn belangrijk als het om mode gaat. Daarom gaan steeds meer mensen op zoek naar duurzame en ethische mode-opties. En daarom bieden steeds meer modemerken duurzame kledinglijnen aan.

Veel van deze merken richten zich op duurzame en ethische materialen. Ze gebruiken bijvoorbeeld duurzaam katoen of bamboe. Sommige merken richten zich ook op veganistische kleding. Dat betekent dat al hun kleding gemaakt is van dierproefvrije materialen.

Hier zijn enkele van de duurzame en ethische vegan mode merken!