Vegan laarzen kopen

Kies Groener toont een overzicht van duurzamere laarzen. Vergelijk en filter online.

Duurzame laarzen vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Will's Vegan Store dames vegan Laarzen Aviator 2 Donkerbruin

Over Will's Vegan Store dames vegan Laarzen Aviator 2 Donkerbruin

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Will's Vegan Store dames vegan Laarzen Aviator 2 Donkerbruin. De webshop beschrijft het product als volgt: Gemaakt met Italiaans veganistisch leer gemaakt met planten door bio-olie te gebruiken die afkomstig is van biologische graangewassen die in Noord-Europa worden verbouwd in een koolstofneutraal proces Ademend en waterafstotend 12 oogjes met extra lange veters die omwikkeld kunnen worden Gripvaste buitenzolen met hakken van 4 cm / 1,6 inch…

Bekijk Will's Vegan Store dames vegan Laarzen Aviator 2 Donkerbruin

2. VENUS IS VEGAN dames vegan Enkellaars Rafaël Wit Zwart

Over VENUS IS VEGAN dames vegan Enkellaars Rafaël Wit Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: VENUS IS VEGAN dames vegan Enkellaars Rafaël Wit Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Een enkellaars voor vier seizoenen, pure elegantie. Een must-have voor elke garderobe, sexy en verfijnd. Het kost wat moeite om de Rafaël laars aan te trekken, maar als je eenmaal binnen bent, zal het comfort je een grote glimlach bezorgen! Bovenmateriaal: appelleer Materiaal onderstel: neolith en gerecyclede materialen Materiaal voering:…

Bekijk VENUS IS VEGAN dames vegan Enkellaars Rafaël Wit Zwart

3. Nae dames vegan Enkellaarsjes Met Veters Charlie Black

Over Nae dames vegan Enkellaarsjes Met Veters Charlie Black

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Nae dames vegan Enkellaarsjes Met Veters Charlie Black. De webshop beschrijft het product als volgt: Charlie veganistische enkellaarzen Vegan enkellaarzen met zijrits Ademende en waterafstotende zwarte unisex laarzen Shop online Charlie, de moderne veganistische unisex enkellaarzen met veters gemaakt van milieuvriendelijk veganistisch leer (OEKO-TEX STANDARD 100 gecertificeerd microfiber vervaardigd in een systeemvrij CO2-uitstoot), volledig gevoerd met 100% biologisch katoenen bont. Biologisch katoen wordt verbouwd zonder…

Bekijk Nae dames vegan Enkellaarsjes Met Veters Charlie Black

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame laarzen?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een laarzen die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame laarzen producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over laarzen en de achtergrondinformatie

Vegan laarzen – van vegan enkellaarsjes tot vegan chelsea boots

Wat zijn vegan laarzen?

Vegan laarzen zijn laarzen die gemaakt zijn zonder dierlijke producten. Dit betekent dat ze meestal gemaakt zijn van synthetische materialen, zoals polyurethaan of PVC. Sommige veganistische laarzen zijn echter gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecycled plastic of rubber.

Waarom kiezen voor veganistische laarzen?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien veganistische laarzen zou willen kiezen boven traditionele leren laarzen. Ten eerste zijn veganistische laarzen duurzamer. Ze zijn minder belastend voor het milieu dan leren laarzen, omdat ze gemaakt zijn van synthetische materialen die gemakkelijker te recyclen zijn. Ten tweede zijn veganistische laarzen doorgaans comfortabeler dan leren laarzen, omdat ze geen inloopperiode nodig hebben. Ten slotte zijn veganistische laarzen meestal betaalbaarder dan leren laarzen.

Waar kun je veganistische laarzen kopen?

Veganistische laarzen zijn verkrijgbaar bij een aantal verschillende merken. Enkele van de beste veganistische laarzenmerken zijn Dr. Martens, Will’s Vegan Shoes en Ethletic. Je kunt veganistische laarzen online vinden en in sommige veganistische winkels.