Vegan laarzen kopen

Kies Groener toont een overzicht van duurzamere laarzen. Vergelijk en filter online.

Duurzame laarzen vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Ella & Witt dames vegan Laarzen Karen Donkergroen

Over Ella & Witt dames vegan Laarzen Karen Donkergroen

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Ella & Witt dames vegan Laarzen Karen Donkergroen. De webshop beschrijft het product als volgt: Materiaal buitenlaag: Vegan maïsleer, gemaakt van maïsafval en gerecyclede petflessen als rugmateriaal. Zeer waterafstotend en vuilafstotend. Er is geen impregnering nodig. Voering: Vegan maïsmicrovezel gemaakt van gerecycled polyester en vezels van maïspolymeren. Antibacterieel, schimmelwerend, zeer ademend, hoge vochtopname en snelle vochtafgifte. Binnenzool: Afneembaar, ca. 3,2 mm dik. Hij bestaat uit drie…

Bekijk Ella & Witt dames vegan Laarzen Karen Donkergroen

2. Will's Vegan Store dames vegan Laarzen Aviator 2 Donkerbruin

Over Will's Vegan Store dames vegan Laarzen Aviator 2 Donkerbruin

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Will's Vegan Store dames vegan Laarzen Aviator 2 Donkerbruin. De webshop beschrijft het product als volgt: Gemaakt met Italiaans veganistisch leer gemaakt met planten door bio-olie te gebruiken die afkomstig is van biologische graangewassen die in Noord-Europa worden verbouwd in een koolstofneutraal proces Ademend en waterafstotend 12 oogjes met extra lange veters die omwikkeld kunnen worden Gripvaste buitenzolen met hakken van 4 cm / 1,6 inch…

Bekijk Will's Vegan Store dames vegan Laarzen Aviator 2 Donkerbruin

3. Will's Vegan Store dames vegan Wvsport Country Laarzen Donkerbruin

Over Will's Vegan Store dames vegan Wvsport Country Laarzen Donkerbruin

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Will's Vegan Store dames vegan Wvsport Country Laarzen Donkerbruin. De webshop beschrijft het product als volgt: Als je de bescherming nodig hebt die een paar laarzen bieden tegen water, modder, sneeuwbrij, sneeuw en al het andere dat de natuur je te bieden heeft, maar je wilt het comfort en de veelzijdigheid van een wandelschoen, dan zijn onze WVSport Country Boots het antwoord. De pasvorm is iets…

Bekijk Will's Vegan Store dames vegan Wvsport Country Laarzen Donkerbruin

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame laarzen?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een laarzen die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame laarzen producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over laarzen en de achtergrondinformatie

Vegan laarzen – van vegan enkellaarsjes tot vegan chelsea boots

Wat zijn vegan laarzen?

Vegan laarzen zijn laarzen die gemaakt zijn zonder dierlijke producten. Dit betekent dat ze meestal gemaakt zijn van synthetische materialen, zoals polyurethaan of PVC. Sommige veganistische laarzen zijn echter gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecycled plastic of rubber.

Waarom kiezen voor veganistische laarzen?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien veganistische laarzen zou willen kiezen boven traditionele leren laarzen. Ten eerste zijn veganistische laarzen duurzamer. Ze zijn minder belastend voor het milieu dan leren laarzen, omdat ze gemaakt zijn van synthetische materialen die gemakkelijker te recyclen zijn. Ten tweede zijn veganistische laarzen doorgaans comfortabeler dan leren laarzen, omdat ze geen inloopperiode nodig hebben. Ten slotte zijn veganistische laarzen meestal betaalbaarder dan leren laarzen.

Waar kun je veganistische laarzen kopen?

Veganistische laarzen zijn verkrijgbaar bij een aantal verschillende merken. Enkele van de beste veganistische laarzenmerken zijn Dr. Martens, Will’s Vegan Shoes en Ethletic. Je kunt veganistische laarzen online vinden en in sommige veganistische winkels.