Vegan rugzak kopen

Op zoek naar Vegan rugzak? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van Vegan rugzak online

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

Over Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw. De webshop beschrijft het product als volgt: DAVE is een handgemaakte rugtas van zeildoek. Puntsgewijs Afmetingen tas: 42 x 27 x 12 cm Inhoud: circa 14 liter Ritssluiting Materiaal: Zeildoek Waterafstotend Langer verhaal DAVE is de rugtas variant van fietstas DUSTY en is een middel grote rugtas van zeildoek. Deze minimalistische strakke rugtas is uitermate geschikt voor…

Bekijk Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

2. Noah mannen vegan Rugzak Bellagio Rood

Over Noah mannen vegan Rugzak Bellagio Rood

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Noah mannen vegan Rugzak Bellagio Rood. De webshop beschrijft het product als volgt: Charmante en stijlvolle rugzak, ideaal als elegante metgezel voor zaken, speciale gelegenheden of reizen. Dankzij het grote buitenvak met ritssluiting aan de voorkant en twee kleinere vakken met ritssluiting aan de achterkant heb je alles snel bij de hand. Het interieur biedt veel ruimte en er zijn twee open zijvakken…

Bekijk Noah mannen vegan Rugzak Bellagio Rood

3. Risorse Future dames vegan Zainetoo Rugzak – Giotto

Over Risorse Future dames vegan Zainetoo Rugzak – Giotto

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Risorse Future dames vegan Zainetoo Rugzak – Giotto. De webshop beschrijft het product als volgt: Naam: Zainetto Kleur: Giotto Materiaal: katoen Binnenvoering: katoen Band: natuurlijke hennep Sluiting en gespen: nikkelvrij metaal Details en afwerking: kurk Maat: 32 cm breed, 15 cm diep onderaan de rugzak, 37 cm hoog Een model voor mannen en vrouwen, nu verkrijgbaar in een 100% veganistische versie met fantasiekleurig katoen, met een…

Bekijk Risorse Future dames vegan Zainetoo Rugzak – Giotto

Wil jij duurzamere producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn vegan rugzak?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een vegan rugzak die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame producten, producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over vegan rugzak en de achtergrondinformatie

Vegan rugzak – van Hennep rugzak tot Vegan leren rugzak

Ben je op zoek naar een nieuwe rugzak en wil je dat die veganistisch is? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je een overzicht van de meest duurzame en beste veganistische rugzakken. Van een rugzak van hennep tot een rugzak van gerecyclede plastic flessen.

Vegan rugzak van hennep

Een van de meest duurzame materialen is hennep. Hennep is een zeer sterk en duurzaam materiaal. Bovendien is hennep een zogenaamd ‘koolstofnegatief’ materiaal. Dat betekent dat de teelt van hennep meer kooldioxide uit de atmosfeer verwijdert dan de productie van de henneprugzak uitstoot. Niet slecht, toch?

Er zijn helaas niet zoveel henneprugzakken op de markt. Maar deze van het Britse merk Bags of Ethics is een mooi voorbeeld. De rugzak is gemaakt van 55% hennep en 45% biologisch katoen. Hij heeft ook een aantal andere duurzame kenmerken, zoals gerecyclede ritsen en plasticvrije verpakkingen.

###