Vegan shirt kopen

Op zoek naar duurzamere vegan shirts? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Vrouwen shirts tot Heren shirst.

Duurzamere Vegan shirts vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. KABOOSH mannen vegan T-Shirt Liberty Unisex Wit

Over KABOOSH mannen vegan T-Shirt Liberty Unisex Wit

Het eerste product dat wij veel vergelijken: KABOOSH mannen vegan T-Shirt Liberty Unisex Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: Dit T-shirt is geïnspireerd op de schande die nog kort geleden plaatsvond toen Mexicaanse kinderen en ouders onmenselijke dingen werd aangedaan. Hetzelfde vrijheidsbeeld dat werd gebouwd als een symbool van welkom voor immigranten die over zee aankomen, schaamt zich voor hoe migranten tegenwoordig worden behandeld. Het gezicht wordt opnieuw geconstrueerd door het…

Bekijk KABOOSH mannen vegan T-Shirt Liberty Unisex Wit

2. KOMODO mannen vegan Anton Sweatshirt Oranje

Over KOMODO mannen vegan Anton Sweatshirt Oranje

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: KOMODO mannen vegan Anton Sweatshirt Oranje. De webshop beschrijft het product als volgt: GOTS-gecertificeerd product Gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd katoen 30º Eco Machine Wassen Veganistisch

Bekijk KOMODO mannen vegan Anton Sweatshirt Oranje

3. Sophie Stone mannen vegan Sweatshirt Thomas Gebroken Wit

Over Sophie Stone mannen vegan Sweatshirt Thomas Gebroken Wit

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Sophie Stone mannen vegan Sweatshirt Thomas Gebroken Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: Mooie sweater met een ronde hals, regular fit en een raglan mouw (schuine mouw-inzet) van ons eigen Sophie Stone label. Dit sweatershirt is gemaakt van zacht en kwalitatief biologisch katoen gemengd met gerecycled polyester (waardoor hij langer mooi blijft). De kleur van deze trui is wat warmer dan op de foto. Wat meer crème en…

Bekijk Sophie Stone mannen vegan Sweatshirt Thomas Gebroken Wit

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere vegan shirts. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzamere vegan shirts?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een vegan shirt dat lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame vegan shirts producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame vegan shirts en de achtergrondinformatie

Er zijn veel duurzame en ethische modemerken die stijlvolle en modieuze kleding van duurzame materialen maken. De meeste van deze merken richten zich echter op damesmode. Hoewel er enkele mooie merken herenkleding zijn die duurzame materialen en ethische praktijken gebruiken, zijn er niet veel duurzame veganistische overhemdmerken voor mannen.

Daarom hebben we een lijst samengesteld van enkele van onze favoriete veganistische herenshirt merken. Let er op dat niet alle producten van deze merken vegan zijn.

1. Armedangels

Armedangels is een Duits modemerk dat gespecialiseerd is in duurzame kleding voor mannen en vrouwen. Al hun overhemden zijn gemaakt van biologisch katoen, en het bedrijf zet zich in voor het gebruik van duurzame materialen en praktijken in hun hele toeleveringsketen.

2. Thought

Thought is een in het VK gevestigd kledingbedrijf dat stijlvolle en duurzame kleding voor mannen en vrouwen maakt. Al hun overhemden zijn gemaakt van fair trade en biologisch katoen, en het bedrijf zet zich in voor het gebruik van duurzame materialen en praktijken in hun hele toeleveringsketen.

3. Rawganique

Rawganique is een Canadees bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame en ethisch verantwoorde vegan kleding. Al hun hemden zijn gemaakt van biologisch katoen en hennep, en het bedrijf zet zich in voor het gebruik van duurzame materialen en praktijken in hun hele toeleveringsketen.

4. Bamboe Cay

Bamboo Cay is een op Hawaii gevestigd kledingbedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame en ethische kleding voor mannen en vrouwen. Al hun hemden zijn gemaakt van bamboe en hennep, en het bedrijf zet zich in voor het gebruik van duurzame materialen en praktijken in hun hele toeleveringsketen.

5. Herbivore

Herbivore is een in Seattle gevestigd bedrijf dat stijlvolle en duurzame kleding voor mannen en vrouwen maakt. Al hun hemden zijn gemaakt van biologisch katoen en hennep, en het bedrijf zet zich in voor het gebruik van duurzame materialen en praktijken in hun hele toeleveringsketen.