Duurzame Bikini kopen

Op zoek naar duurzame Bikini? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Bikinitop tot Bikinibroekje.

Duurzame Bikini vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Ari Ocean Blue

Over OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Ari Ocean Blue

Het eerste product dat wij veel vergelijken: OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Ari Ocean Blue. De webshop beschrijft het product als volgt: Contrasterende details en een perfecte pasvorm - de ARI Bralette Top wordt een nieuwe favoriet van jou. De brede ondersteunende bandjes maken deze bikinitop geschikt voor alle bustematen en ideaal om te dragen bij sportieve activiteiten. Bewust gemaakt van gerecycled ECONYL® lycra met een zonbescherming van SPF 50+. Combineer met…

Bekijk OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Ari Ocean Blue

2. OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Jamila Palm Groen

Over OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Jamila Palm Groen

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Jamila Palm Groen. De webshop beschrijft het product als volgt: De Jamila Bikinitop is exclusief gesneden uit onze nieuwe duurzame zachte badstoffabricage en is gemaakt voor op het strand en daarbuiten. Met verstelbare bandjes en een elegante gouden sluiting aan de achterkant

Bekijk OCEANCHILD dames vegan Bikinitop Jamila Palm Groen

3. Anekdot dames vegan Bikini Merlot Strik Rug

Over Anekdot dames vegan Bikini Merlot Strik Rug

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Anekdot dames vegan Bikini Merlot Strik Rug. De webshop beschrijft het product als volgt: Verantwoord gemaakt in Berlijn en Polen met meer duurzame materialen. Omdat we erop staan dat persoonlijke stijl de aarde niet mag kosten. 78% ECONYL® gerecycled nylon 22% elastaan Model draagt maat S boven en M onder.

Bekijk Anekdot dames vegan Bikini Merlot Strik Rug

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere Bikini producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame Bikini?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een Bikini die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame Bikini er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame bikini en de achtergrondinformatie

Duurzame Bikini – van Bikinitop tot Bikinibroekje

De zomer komt eraan, en dat betekent dat het tijd is om aan strandkleding te gaan denken! Als je een bikini wilt kopen, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat hij duurzaam is. Dat betekent dat de materialen milieuvriendelijk zijn en dat er rekening gehouden is met het productieproces.

Waar koop je een duurzame bikini?

Er zijn een paar plaatsen waar je een duurzame bikini kunt kopen. Een van de populairste plaatsen om duurzame badmode te vinden is online bij webwinkels. Je kunt ook duurzame bikini’s vinden in sommige winkels.

Wat je in een duurzame bikini moet zoeken

Als je een duurzame bikini zoekt, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste moet je er zeker van zijn dat de stof milieuvriendelijk is. De bikini moet ook van eerlijke materialen gemaakt zijn, als dat mogelijk is. Zoek ten slotte een bikini die met duurzame productiemethoden gemaakt is.