Duurzame Bustier kopen

Zoek jij duurzamere Bustier? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Overzicht van Bustier online

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Inaska dames vegan Bikini Sporttop Bustier Move Donkerblauw Berry

Over Inaska dames vegan Bikini Sporttop Bustier Move Donkerblauw Berry

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Inaska dames vegan Bikini Sporttop Bustier Move Donkerblauw Berry. De webshop beschrijft het product als volgt: Sportieve bustiertop MOVE met een 4-weg rug en sterke onderbusteband die je steun en zekerheid geeft bij al je watergerelateerde buitenactiviteiten. MOVE is samen met het duurzame teamsportlabel Reset Sports ontworpen en tijdens de productontwikkeling door professionele beachvolleyballers op de proef gesteld. Test geslaagd en nu exclusief verkrijgbaar in onze…

Bekijk Inaska dames vegan Bikini Sporttop Bustier Move Donkerblauw Berry

2. Woodlike dames vegan Bikinitop Bustier Coral Blue

Over Woodlike dames vegan Bikinitop Bustier Coral Blue

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Woodlike dames vegan Bikinitop Bustier Coral Blue. De webshop beschrijft het product als volgt: Innovatief en toch geraffineerd is het brutale en sportieve ontwerp van de uitgesneden bustiertop. Deze veelzijdige bikinitop is geboren uit de oceaan en ontworpen voor een milieubewuste vrouw die de oceaan graag in haar leven integreert. Met de Coral kun je vrijwel alles doen wat je maar kunt bedenken; een…

Bekijk Woodlike dames vegan Bikinitop Bustier Coral Blue

3. Bustier van bio-katoen

Over Bustier van bio-katoen

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Bustier van bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Bustier van bio-katoen, zwart Maat: 44

Bekijk Bustier van bio-katoen

Wil jij duurzamere bustier? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een duurzame bustier?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een bustier die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame bustier er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over een bustier

Duurzame Bustier – van Bustier Corset tot Bustier BH

Bustiers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden als modestatement, maar als je op zoek bent naar een duurzame optie, zijn er genoeg keuzes. Of je nu op zoek bent naar een korset, een bh, een bodysuit of een bustier, hier vind je iets dat vooruitstrevend en milieuvriendelijk is.

Duurzame materialen voor bustiers

Duurzame materialen zijn er in verschillende texturen, kleuren en vormen. Veelgebruikte materialen voor duurzame bustiers zijn biologisch katoen, bamboe, hennep en gerecycled polyester. Al deze materialen zijn zachter en vriendelijker voor het milieu dan de meeste materialen die worden gebruikt om traditionele kleding te maken.

Duurzame Bustier Stijlen

Wat betreft duurzame bustiers heb je veel opties. Er zijn onderbustes en overbustes, halterbandjes en nog veel meer stijlen. Bustiers kunnen aan de achterkant worden dichtgeknoopt, een ritssluiting aan de voorkant hebben, of een mix van beide. Er zijn ook veel patronen en kleuren om uit te kiezen, zodat je een uniek duurzaam stuk kunt hebben dat ook je eigen persoonlijke stijl uitdrukt!