Duurzame BH kopen

Op zoek naar duurzame BH? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Classic BH tot Triangel BH.

Duurzame BH vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Seamless Bra Nova (2-pack) - Zwart XL

Over Seamless Bra Nova (2-pack) - Zwart XL

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Seamless Bra Nova (2-pack) - Zwart XL. De webshop beschrijft het product als volgt: Seamless ontmoet de natuurlijke zachtheid en het ademend vermogen van bamboe, waardoor deze BH zo comfortabel is dat je nauwelijks merkt dat je 'm draagt! Seamless bamboe ondergoed volgt de lijnen van je lichaam, knelt niet en voelt als een tweede huid, de hele dag door. Dit is de zwarte…

Bekijk Seamless Bra Nova (2-pack) - Zwart XL

2. Olly Lingerie dames vegan Lichtroze Liao Bh

Over Olly Lingerie dames vegan Lichtroze Liao Bh

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Olly Lingerie dames vegan Lichtroze Liao Bh. De webshop beschrijft het product als volgt: Plantaardige gerecyclede kant, bandeau-snit en gekruiste bandjes aan de achterkant, hier is onze Liao-beha in een mooie poederroze tint. Gekruiste en verstelbare bandjes Verstelbare sluiting met 4 nietjes Kant van gerecyclede vezels (samenstelling: 82% polyester, 18% elastaan) Kleurstoffen zonder schadelijk product gecertificeerd Oeko-Tex 100 Ontworpen in Parijs, gemaakt in Hongarije

Bekijk Olly Lingerie dames vegan Lichtroze Liao Bh

3. Soft-bh van bio-katoen

Over Soft-bh van bio-katoen

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Soft-bh van bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Soft-bh van bio-katoen, avocado Maat: 80C

Bekijk Soft-bh van bio-katoen

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere bh producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Als je een duurzame beha zoekt, zoek dan niet verder dan de onderstaande productvergelijker. Van klassieke bh’s tot driehoekige bh’s, we hebben je gedekt. Met zo veel mogelijkheden om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte bh voor jouw behoeften. En het beste van alles is dat de meeste duurzame bh’s gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen die het milieu ontzien. Dus waar wacht je nog op? Begin met bladeren en vind vandaag nog je perfecte duurzame beha!

Wat is een duurzame bh?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een bh die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame bh er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame bh en de achtergrondinformatie

Duurzame beha – van klassieke beha tot driehoekige beha

Een duurzame beha is een beha die van duurzame materialen gemaakt is. Duurzame materialen zijn materialen die milieuvriendelijk zijn. Ze zijn gemaakt van materialen die het milieu niet of zo min mogelijk schaden.

Er zijn verschillende soorten duurzame materialen. Enkele van de meest voorkomende soorten duurzame materialen zijn bamboe, katoen, en hennep. Deze materialen zijn allemaal van natuurlijke materialen gemaakt. Ze zijn ook vaak biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze na verloop van tijd zullen ontbinden. Ze zijn minder schadelijk voor het milieu.

Duurzame bh’s zijn soms ook gemaakt van gerecyclede materialen. Gerecyclede materialen zijn materialen die hergebruikt zijn. Ze zijn dan gemaakt van materialen die uit andere producten gehaald zijn. Gerecyclede materialen zijn milieuvriendelijker.

Duurzame beha’s zijn soms ook gemaakt van biologische materialen. Biologische materialen zijn materialen die gekweekt zijn zonder gebruik van pesticiden of onkruidverdelgers. Biologische materialen zijn vaak milieuvriendelijker

Er zijn verschillende soorten duurzame beha’s. Enkele van de meest voorkomende soorten duurzame beha’s zijn klassieke beha’s, driehoekige beha’s, en sportbeha’s.

Klassieke bh’s

Klassieke bh’s zijn de meest voorkomende soort bh’s. Ze kunnen van diverse materialen gemaakt zijn.

Driehoekige bh’s

Driehoekige beha’s zijn meestal gemaakt van duurzamere materialen, zoals bamboe, katoen, of hennep.

Sport bh’s

De sport-bh’s zijn meestal gemaakt van duurzamere materialen, zoals bamboe, katoen, of hennep.