Duurzame Cardigan kopen

Kies Groener toont een overzicht van duurzamere Cardigan. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Cardigan online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Cardigan met V-hals van bio-katoen

Over Cardigan met V-hals van bio-katoen

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Cardigan met V-hals van bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Cardigan met V-hals van bio-katoen, bes Maat: 44/46

Bekijk Cardigan met V-hals van bio-katoen

2. Cardigan van bio-merinomix met knopen en zakken

Over Cardigan van bio-merinomix met knopen en zakken

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Cardigan van bio-merinomix met knopen en zakken. De webshop beschrijft het product als volgt: Cardigan van bio-merinomix met knopen en zakken, steengrijs Maat: 44/46

Bekijk Cardigan van bio-merinomix met knopen en zakken

3. Cardigan met V-hals van bio-katoen

Over Cardigan met V-hals van bio-katoen

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Cardigan met V-hals van bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Cardigan met V-hals van bio-katoen, steengrijs Maat: 36/38

Bekijk Cardigan met V-hals van bio-katoen

Wil jij duurzamere cardigan? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een duurzame cardigan?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een cardigan die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame cardigan er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over een cardigan en de achtergrondinformatie

Duurzaam vest – van vest voor dames tot vest voor heren

Vesten zijn een van de oudste kledingstukken uit de geschiedenis en zijn voor verschillende doeleinden gebruikt. In de moderne tijd kunnen vesten worden gebruikt als accessoire en als kernstuk van elke garderobe. Vesten zijn een goede keuze voor verschillende gelegenheden, van casual tot formeel.

Waarom kiezen voor duurzame vesten?

Wanneer het gaat om duurzame en ethische mode, zijn vesten een goede keuze. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen, hennep en bamboe, die beide hernieuwbare bronnen zijn en helpen onze ecologische voetafdruk te verkleinen en milieuafval te verminderen. Bovendien zetten veel duurzame merken zich in voor ethische praktijken, zodat de mensen die hun vesten maken eerlijk worden behandeld en betaald.

Typen duurzame vesten

Het assortiment duurzame vesten dat nu verkrijgbaar is, is enorm, van lichtgewicht vesten voor dames tot zwaardere winterklare gilets voor heren. Er is voor ieder wat wils!