Duurzame Herenkleding kopen

Op zoek naar duurzame Herenkleding? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Shirts & spijkerbroeken tot Pantalons & accessoires.

We vergelijken kleding die door webshops als voor ‘heren’ of ‘mannen’ zijn aangemerkt. Dit betekent uiteraard niet dat deze kleding alleen voor mannen is. Laat je hier dus niet van weerhouden. Verder hebben wij ook veel andere duurzame kleding zonder label of kleding die unisex is.

Duurzame Herenkleding vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

Over Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw. De webshop beschrijft het product als volgt: DAVE is een handgemaakte rugtas van zeildoek. Puntsgewijs Afmetingen tas: 42 x 27 x 12 cm Inhoud: circa 14 liter Ritssluiting Materiaal: Zeildoek Waterafstotend Langer verhaal DAVE is de rugtas variant van fietstas DUSTY en is een middel grote rugtas van zeildoek. Deze minimalistische strakke rugtas is uitermate geschikt voor…

Bekijk Fraenck mannen vegan Rugtas Dave Blauw

2. QURC mannen vegan Sneakers Fragment Low Zwart

Over QURC mannen vegan Sneakers Fragment Low Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: QURC mannen vegan Sneakers Fragment Low Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Het fragment laag. Tijdloos, Minimalistisch en een tikje speels. de beste grondstoffen zijn geselecteerd om mee te werken, allemaal om duurzaamheid en een hoog comfort te garanderen. Waterdicht bovenwerk van kurkleer OnSteam Faux Suède Handgemaakt in Portugal 100% veganistisch Zolen van gerecycled rubber

Bekijk QURC mannen vegan Sneakers Fragment Low Zwart

3. Will's Vegan Store mannen vegan Ny Sneakers Wit Knit

Over Will's Vegan Store mannen vegan Ny Sneakers Wit Knit

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Will's Vegan Store mannen vegan Ny Sneakers Wit Knit. De webshop beschrijft het product als volgt: Onze NY Sneakers, gelanceerd in 2015, zijn nu verkrijgbaar in deze nieuwe biologisch afbreekbare versie. Het bovenwerk bestaat uit een stuk fijn gebreide Tencel, gesneden naar ons nieuwe sneakersilhouet met een laag uitgesneden enkelvorm en veters die laag over de voorvoet lopen. Een contrasterend breipatroon creëert de streep langs elke…

Bekijk Will's Vegan Store mannen vegan Ny Sneakers Wit Knit

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere herenkleding producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame herenkleding?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een herenkleding die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame herenkleding er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame herenkleding en de achtergrondinformatie

Duurzame Herenkleding

Het vinden van duurzame kleding voor mannen is niet zo moeilijk als je zou denken. In feite zijn er een aantal fantastische merken die zich toeleggen op het maken van hoogwaardige, duurzame kleding voor mannen. Van dress shirts en jeans tot broeken en accessoires, er is voor elk wat wils.

Duurzame overhemden

Er zijn een aantal geweldige duurzame overhemdmerken. Two Guys Bowties bijvoorbeeld maakt vlinderdassen van hergebruikte stof, en overhemdenmerk Armedangels gebruikt duurzame materialen zoals biologisch katoen en Tencel.

Duurzame jeans

Duurzame jeans zijn wat moeilijker te vinden, maar er zijn een paar mooie merken. Een van onze favorieten is Reformation, een merk dat sexy, duurzame kleding maakt van duurzame materialen.

Duurzame broeken

Er zijn een aantal duurzame broekenmerken die zich richten op het maken van duurzame broeken van hoge kwaliteit. Nudie gebruikt bijvoorbeeld biologisch katoen en Patagonia richt zich op het maken van duurzame kleding van gerecyclede materialen.

Duurzame Accessoires

Van riemen tot dassen tot hoeden, er zijn een aantal duurzame accessoiremerken die zich richten op het maken van duurzame producten van hoge kwaliteit. Matt & Nat gebruikt bijvoorbeeld duurzame materialen zoals gerecycled plastic en kurk, en veel van de producten van Baxter of California zijn gemaakt van biologisch katoen.