Duurzame Hoodie kopen

Op zoek naar duurzame Hoodie? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Heren hoodies tot Dames hoodies.

Duurzame Hoodie vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. DIRTS mannen vegan Oversized Hoodie Unisex Gebroken Wit

Over DIRTS mannen vegan Oversized Hoodie Unisex Gebroken Wit

Het eerste product dat wij veel vergelijken: DIRTS mannen vegan Oversized Hoodie Unisex Gebroken Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: Onze Oversized Hoodie overtuigt door zijn losse pasvorm en het supercomfortabele materiaal van 100% hoogwaardig biologisch katoen . Je kunt je er alleen maar prettig in voelen en als je hem graag wat ruimer hebt, zit je met deze hoodie helemaal op je gemak. eerlijk en duurzaam geproduceerd in Portugal…

Bekijk DIRTS mannen vegan Oversized Hoodie Unisex Gebroken Wit

2. Inaska dames vegan Hoodie Statement Eco Stick Beige & Donkergroen

Over Inaska dames vegan Hoodie Statement Eco Stick Beige & Donkergroen

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Inaska dames vegan Hoodie Statement Eco Stick Beige & Donkergroen. De webshop beschrijft het product als volgt: De Inaska Signature Hoodie is de perfecte aanvulling op je Inaska outfit. Trek hem gewoon aan op een winderige stranddag, na het zwemmen of trainen, en op ontspannende avonden. De hoodie is gemaakt van zacht, ademend biologisch katoen en heeft een comfortabele pasvorm. Je kunt kiezen uit twee sterke statements…

Bekijk Inaska dames vegan Hoodie Statement Eco Stick Beige & Donkergroen

3. ADUH dames vegan Hoodie Teratai Groen

Over ADUH dames vegan Hoodie Teratai Groen

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: ADUH dames vegan Hoodie Teratai Groen. De webshop beschrijft het product als volgt: De lotusbloem vindt zijn oorsprong in Indonesië en komt nu in veel Aziatische landen voor. Het zelfreinigende vermogen van de bladeren van deze magische bloem is uniek. BESCHRIJVING Unisex artikel Zijzakken Lotusbloem geborduurd op de linkerborst Wij werken met 100% biologisch en gerecycled materiaal We gebruiken biologisch katoen uit India…

Bekijk ADUH dames vegan Hoodie Teratai Groen

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere hoodie producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame hoodie?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een hoodie die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame hoodie er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame hoodie en de achtergrondinformatie

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten duurzame hoodies op de markt. Sommige merken gebruiken gerecycleerde materialen om hun hoodies te maken, terwijl andere duurzame materialen gebruiken zoals bio-katoen, bamboe of hennep. Er zijn ook veganistische hoodies van materialen als biokatoen of hennep. Hier zijn enkele van de beste duurzame hoodie merken om te bekijken!