Duurzame Hoodie kopen

Op zoek naar duurzame Hoodie? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Heren hoodies tot Dames hoodies.

Duurzame Hoodie vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Oat Milk Club dames vegan Anti Social Veggie Club - Biokatoen Hoodie Bordeaux

Over Oat Milk Club dames vegan Anti Social Veggie Club - Biokatoen Hoodie Bordeaux

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Oat Milk Club dames vegan Anti Social Veggie Club - Biokatoen Hoodie Bordeaux. De webshop beschrijft het product als volgt: Unisex pasvorm Gemaakt van 85% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester Ethisch geproduceerd in sweatshop-vrije en WRAP-gecertificeerde fabrieken Bedrukt met milieuvriendelijke inkt op waterbasis Wordt verzonden in recyclebare en biologisch afbreekbare verpakking We zijn er trots op een 100% veganistisch bedrijf te zijn Al onze hoodies zijn gedrukt op Stanley…

Bekijk Oat Milk Club dames vegan Anti Social Veggie Club - Biokatoen Hoodie Bordeaux

2. Oat Milk Club dames vegan Make Hummus Not War - Hoodie Wit

Over Oat Milk Club dames vegan Make Hummus Not War - Hoodie Wit

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Oat Milk Club dames vegan Make Hummus Not War - Hoodie Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: Unisex pasvorm Gemaakt van 85% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester Ethisch geproduceerd in sweatshop-vrije en WRAP-gecertificeerde fabrieken Bedrukt met milieuvriendelijke inkt op waterbasis Wordt verzonden in recyclebare en biologisch afbreekbare verpakking We zijn er trots op een 100% veganistisch bedrijf te zijn Al onze hoodies zijn gedrukt op Stanley…

Bekijk Oat Milk Club dames vegan Make Hummus Not War - Hoodie Wit

3. Oat Milk Club mannen vegan Hoodie Falafel Zwart

Over Oat Milk Club mannen vegan Hoodie Falafel Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Oat Milk Club mannen vegan Hoodie Falafel Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Unisex pasvorm Gemaakt van 85% biologisch katoen en 15% gerecycled polyester Ethisch geproduceerd in sweatshop-vrije en WRAP-gecertificeerde fabrieken Bedrukt met milieuvriendelijke inkt op waterbasis Wordt verzonden in recyclebare en biologisch afbreekbare verpakking We zijn er trots op een 100% veganistisch bedrijf te zijn Al onze hoodies zijn gedrukt op Stanley…

Bekijk Oat Milk Club mannen vegan Hoodie Falafel Zwart

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere hoodie producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame hoodie?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een hoodie die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame hoodie er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame hoodie en de achtergrondinformatie

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten duurzame hoodies op de markt. Sommige merken gebruiken gerecycleerde materialen om hun hoodies te maken, terwijl andere duurzame materialen gebruiken zoals bio-katoen, bamboe of hennep. Er zijn ook veganistische hoodies van materialen als biokatoen of hennep. Hier zijn enkele van de beste duurzame hoodie merken om te bekijken!