Duurzame truien kopen

Kies Groener toont een overzicht van duurzamere truien. Vergelijk en filter online.

Overzicht van truien online

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. AFORA.WORLD dames vegan Trio Gebreide Muts, Sjaal & Trui Donkerblauw

Over AFORA.WORLD dames vegan Trio Gebreide Muts, Sjaal & Trui Donkerblauw

Het eerste product dat wij veel vergelijken: AFORA.WORLD dames vegan Trio Gebreide Muts, Sjaal & Trui Donkerblauw. De webshop beschrijft het product als volgt: Koop het trio en bespaar € 20 🌏Unisex-stijlen 🌏 Ethisch geproduceerd 🌏 0% Elastaan 100% gecertificeerd biologisch katoen Muts en sjaal: één maat Restkrimp 3 – 5%

Bekijk AFORA.WORLD dames vegan Trio Gebreide Muts, Sjaal & Trui Donkerblauw

2. Infinitdenim dames vegan Jurk Coltrui Zand

Over Infinitdenim dames vegan Jurk Coltrui Zand

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Infinitdenim dames vegan Jurk Coltrui Zand. De webshop beschrijft het product als volgt: Biologisch katoenen jurkje in zandkleur, met lange mouwen en zwanenhals. Eco-ontworpen en ethisch vervaardigd in Barcelona. Dit T-shirt is gemaakt van 100% biologisch katoen. 13,5 kg CO2 bespaard 5.400 liter water bespaard Circulair ontwerp Gerecycled, repareerbaar en recyclebaar Ethisch gemaakt in Spanje

Bekijk Infinitdenim dames vegan Jurk Coltrui Zand

3. DIRTS mannen vegan Oversized Hoodie Unisex Gebroken Wit

Over DIRTS mannen vegan Oversized Hoodie Unisex Gebroken Wit

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: DIRTS mannen vegan Oversized Hoodie Unisex Gebroken Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: Onze Oversized Hoodie overtuigt door zijn losse pasvorm en het supercomfortabele materiaal van 100% hoogwaardig biologisch katoen . Je kunt je er alleen maar prettig in voelen en als je hem graag wat ruimer hebt, zit je met deze hoodie helemaal op je gemak. eerlijk en duurzaam geproduceerd in Portugal…

Bekijk DIRTS mannen vegan Oversized Hoodie Unisex Gebroken Wit

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame truien?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een truien die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame truien producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over truien en de achtergrondinformatie

Duurzame truien – van Warme Truien tot Sweaters & hoodies

Hoodies en truien zijn handig, want je kunt ze aantrekken als het koud is én als het warm is. Bovendien zijn er hoodies en truien voor verschillende gelegenheden. Kies bijvoorbeeld een hoodie of trui met een leuk printje voor een dagje uit, of ga voor een basismodel om lekker mee te relaxen.

Duurzame hoodies &; sweaters

Er zijn tegenwoordig veel duurzame hoodies en sweaters op de markt. Sommige merken gebruiken gerecycled materiaal om hun producten te maken, terwijl andere duurzame materialen gebruiken zoals biologisch katoen of bamboe. Er zijn ook veganistische hoodies en sweaters van materialen als biologisch katoen of bamboe. Hier zijn een paar van de beste duurzame hoodie en sweater merken om te bekijken!