Duurzame truien kopen

Kies Groener toont een overzicht van duurzamere truien. Vergelijk en filter online.

Overzicht van truien online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Patagonia Better Sweater Jacket Middenrood

Over Patagonia Better Sweater Jacket Middenrood

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Patagonia Better Sweater Jacket Middenrood. De webshop beschrijft het product als volgt: Een comfortabele, lichte fleece die het zowel in de stad als in de natuur goed doet, dat is de Better Sweater Fleece van Patagonia. Gemaakt van een gebreid gevlekt 100% gerecycled polyester-fleece.Een alledaagse look zodat je hem overal kunt dragen. Toch lever je niets in op functionaliteit. De buitenkant is…

Bekijk Patagonia Better Sweater Jacket Middenrood

2. Trui met 3/4-raglanmouwen van bio-katoen

Over Trui met 3/4-raglanmouwen van bio-katoen

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Trui met 3/4-raglanmouwen van bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Trui met 3/4-raglanmouwen van bio-katoen, waterblauw Maat: 40

Bekijk Trui met 3/4-raglanmouwen van bio-katoen

3. AFORA.WORLD dames vegan Trio Gebreide Muts, Sjaal & Trui Donkerblauw

Over AFORA.WORLD dames vegan Trio Gebreide Muts, Sjaal & Trui Donkerblauw

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: AFORA.WORLD dames vegan Trio Gebreide Muts, Sjaal & Trui Donkerblauw. De webshop beschrijft het product als volgt: Koop het trio en bespaar € 20 🌏Unisex-stijlen 🌏 Ethisch geproduceerd 🌏 0% Elastaan 100% gecertificeerd biologisch katoen Muts en sjaal: één maat Restkrimp 3 - 5%

Bekijk AFORA.WORLD dames vegan Trio Gebreide Muts, Sjaal & Trui Donkerblauw

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame truien?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een truien die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame truien producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over truien en de achtergrondinformatie

Duurzame truien – van Warme Truien tot Sweaters & hoodies

Hoodies en truien zijn handig, want je kunt ze aantrekken als het koud is én als het warm is. Bovendien zijn er hoodies en truien voor verschillende gelegenheden. Kies bijvoorbeeld een hoodie of trui met een leuk printje voor een dagje uit, of ga voor een basismodel om lekker mee te relaxen.

Duurzame hoodies &; sweaters

Er zijn tegenwoordig veel duurzame hoodies en sweaters op de markt. Sommige merken gebruiken gerecycled materiaal om hun producten te maken, terwijl andere duurzame materialen gebruiken zoals biologisch katoen of bamboe. Er zijn ook veganistische hoodies en sweaters van materialen als biologisch katoen of bamboe. Hier zijn een paar van de beste duurzame hoodie en sweater merken om te bekijken!