Duurzame lampen kopen

Op zoek naar duurzame lampen? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker.

Overzicht van lampen online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. KarTent unisex vegan Tafellamp Interlaken Karton

Over KarTent unisex vegan Tafellamp Interlaken Karton

Het eerste product dat wij veel vergelijken: KarTent unisex vegan Tafellamp Interlaken Karton. De webshop beschrijft het product als volgt: Deze kartonnen Interlaken tafellamp staat fantastisch in je woonkamer vanwege het perfecte licht en uniek design! De stylish kartonnen Interlaken lamp Deze kartonnen Interlaken tafellamp staat fantastisch in je woonkamer vanwege het perfecte licht en uniek design! De voet van de lamp bestellen wij bij een partner. Onze producten worden zoveel…

Bekijk KarTent unisex vegan Tafellamp Interlaken Karton

2. Umage Carmina Mini hanglamp sahara geel - met koordset wit - Ã 32 cm

Over Umage Carmina Mini hanglamp sahara geel - met koordset wit - Ã 32 cm

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Umage Carmina Mini hanglamp sahara geel - met koordset wit - Ã 32 cm. De webshop beschrijft het product als volgt: De Carmina hanglamp heeft een prachtig en uniek Deens design. Bestel Umage Carmina Mini hanglamp sahara geel - met koordset wit - Ã 32 cm online bij fonQ. Alle Umage Binnenverlichting uit voorraad leverbaar. Voor 17:00 besteld, dinsdag in huis

Bekijk Umage Carmina Mini hanglamp sahara geel - met koordset wit - Ã 32 cm

3. KarTent unisex vegan Hanglamp Wanaka Karton

Over KarTent unisex vegan Hanglamp Wanaka Karton

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: KarTent unisex vegan Hanglamp Wanaka Karton. De webshop beschrijft het product als volgt: Langwerpige hanglamp Mooi werklicht of tafel licht met deze strakke design lamp Inclusief fitting en snoer Langwerpige kartonnen Wanaka lamp Geef je kantoor of eettafel een waanzinnig cadeau met deze toffe kartonnen Wanaka lamp! Slank en lang qua design en uitvoerbaar met een Tl-armatuur of met standaard fittingen! De Wanaka lamp wordt…

Bekijk KarTent unisex vegan Hanglamp Wanaka Karton

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame lampen?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een lampen die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame lampen producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over duurzame lampen en de achtergrondinformatie

Duurzame lampen – van hanglamp tot staande lamp

Lampen helpen om sfeer te scheppen in een kamer. Je kunt ze gebruiken om een kamer gezelliger te maken, bijvoorbeeld. Maar wist je dat je ook het milieu kunt helpen door een duurzame lamp te kiezen?”

Er zijn verschillende duurzame mogelijkheden als het om lampen gaat. Je kunt bijvoorbeeld een lamp kiezen die gemaakt is van gerecycleerde materialen. Of een die gemaakt is van duurzame materialen zoals bamboe of hennep. Er zijn ook LED lampen, die minder energie verbruiken dan gewone gloeilampen.

Hier zijn enkele van de beste duurzame lampenmerken om te bekijken!