LED-verlichting kopen – LED-lampen

Kies Groener toont een overzicht van duurzamere LED-verlichting. Vergelijk en filter online.

Duurzame LED-verlichting vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Powerbank 8000 mAh met led-lamp

Over Powerbank 8000 mAh met led-lamp

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Powerbank 8000 mAh met led-lamp. De webshop beschrijft het product als volgt: Powerbank 8000 mAh met led-lamp Maat:

Bekijk Powerbank 8000 mAh met led-lamp

2. Refurbished 7W E14 LED lamp, 525lm, 3000K (warm wit)

Over Refurbished 7W E14 LED lamp, 525lm, 3000K (warm wit)

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished 7W E14 LED lamp, 525lm, 3000K (warm wit). De webshop beschrijft het product als volgt: 7W E14 LED lamp, 525lm, 3000K (warm wit) Delivery Time:24hConditie & waarde:NieuwGarantie:180D

Bekijk Refurbished 7W E14 LED lamp, 525lm, 3000K (warm wit)

3. Tweedekans Bresser BR-2250 LED Striplight Daglichtset

Over Tweedekans Bresser BR-2250 LED Striplight Daglichtset

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Tweedekans Bresser BR-2250 LED Striplight Daglichtset. De webshop beschrijft het product als volgt: De Bresser BR-2250 Striplight LED Daglichtset is een studiolampen set voor beginnende fotografen en videografen. Deze set bestaat uit 2 striplights van 36 watt en 2 lampstatieven. Je past het vermogen van de striplights eenvoudig aan met de meegeleverde dimmer. Zo heb je de complete controle over je belichting. De…

Bekijk Tweedekans Bresser BR-2250 LED Striplight Daglichtset

Wil jij duurzamere led-verlichting? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een duurzame led-verlichting?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een led-verlichting die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame led-verlichting er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over een led-verlichting en de achtergrondinformatie

Duurzame LED verlichting – van LED verlichting 12 volt tot LED verlichting op batterijen

Er worden steeds meer duurzame oplossingen ontwikkeld in de wereld van LED verlichting! Van LED verlichting die werkt op 12 volt tot LED verlichting op batterijen, de mogelijkheden zijn legio. Met LED verlichting bespaar je op energiekosten, je hoeft je lampen minder vaak te vervangen en het is ook duurzamer. Hier bekijken we enkele van de duurzamere LED verlichtingsopties.

LED verlichting 12 volt

LED verlichting 12V is een zuinig en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verlichtingsproducten. Dit type LED-verlichting heeft veel minder elektriciteit nodig om te functioneren en de lange levensduur zorgt ervoor dat je je verlichting minder vaak hoeft te vervangen.

LED-verlichting op batterijen

LED-verlichting op batterijen is een populaire optie voor verlichtingsoplossingen geworden. Dit type LED-verlichting is volledig onafhankelijk van een stroombron en werkt op elektriciteit uit batterijen. Dit maakt ze ideaal voor plaatsen die geen toegang hebben tot het traditionele elektriciteitsnet. En natuurlijk helpt het werken op batterijen om ze veel duurzamer te maken.