LED-verlichting kopen – LED-lampen

Kies Groener toont een overzicht van duurzamere LED-verlichting. Vergelijk en filter online.

Duurzame LED-verlichting vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Powerbank 8000 mAh met led-lamp

Over Powerbank 8000 mAh met led-lamp

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Powerbank 8000 mAh met led-lamp. De webshop beschrijft het product als volgt: Powerbank 8000 mAh met led-lamp Maat:

Bekijk Powerbank 8000 mAh met led-lamp

2. Refurbished LED-Lamp E27 | G45 | 5,8 W | 470 lm

Over Refurbished LED-Lamp E27 | G45 | 5,8 W | 470 lm

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished LED-Lamp E27 | G45 | 5,8 W | 470 lm. De webshop beschrijft het product als volgt: Op zoek naar een milieuvriendelijke en energiezuinige verlichtingsoplossing? Dan is deze refurbished LED-lamp E27 zeker iets voor jou! Met een vermogen van 5,8 W en een lichtopbrengst van 470 lm is deze lamp perfect geschikt voor in huis, op kantoor of in andere ruimtes waar goede verlichting essentieel is.Door te…

Bekijk Refurbished LED-Lamp E27 | G45 | 5,8 W | 470 lm

3. Refurbished Waterdichte (IP67) Voeding voor LED verlichting 12W

Over Refurbished Waterdichte (IP67) Voeding voor LED verlichting 12W

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Waterdichte (IP67) Voeding voor LED verlichting 12W. De webshop beschrijft het product als volgt: Deze waterdichte (IP67) voeding voor LED verlichting van 12W is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en duurzame stroomvoorziening voor hun verlichtingsprojecten. Of je nu buitenverlichting wilt installeren of binnenshuis je LED lampen van stroom wilt voorzien, deze voeding zorgt voor een constante en veilige…

Bekijk Refurbished Waterdichte (IP67) Voeding voor LED verlichting 12W

Wil jij duurzamere led-verlichting? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een duurzame led-verlichting?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een led-verlichting die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame led-verlichting er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over een led-verlichting en de achtergrondinformatie

Duurzame LED verlichting – van LED verlichting 12 volt tot LED verlichting op batterijen

Er worden steeds meer duurzame oplossingen ontwikkeld in de wereld van LED verlichting! Van LED verlichting die werkt op 12 volt tot LED verlichting op batterijen, de mogelijkheden zijn legio. Met LED verlichting bespaar je op energiekosten, je hoeft je lampen minder vaak te vervangen en het is ook duurzamer. Hier bekijken we enkele van de duurzamere LED verlichtingsopties.

LED verlichting 12 volt

LED verlichting 12V is een zuinig en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verlichtingsproducten. Dit type LED-verlichting heeft veel minder elektriciteit nodig om te functioneren en de lange levensduur zorgt ervoor dat je je verlichting minder vaak hoeft te vervangen.

LED-verlichting op batterijen

LED-verlichting op batterijen is een populaire optie voor verlichtingsoplossingen geworden. Dit type LED-verlichting is volledig onafhankelijk van een stroombron en werkt op elektriciteit uit batterijen. Dit maakt ze ideaal voor plaatsen die geen toegang hebben tot het traditionele elektriciteitsnet. En natuurlijk helpt het werken op batterijen om ze veel duurzamer te maken.