Duurzame Pullover kopen

Kies Groener toont een overzicht van duurzamere Pullover. Vergelijk en filter online.

Duurzame Pullover vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Jacquard-pullover van bio-katoen

Over Jacquard-pullover van bio-katoen

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Jacquard-pullover van bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Jacquard-pullover van bio-katoen, jade-motief Maat: 44/46

Bekijk Jacquard-pullover van bio-katoen

2. Jacquard pullover met ronde hals van bio-scheerwol

Over Jacquard pullover met ronde hals van bio-scheerwol

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Jacquard pullover met ronde hals van bio-scheerwol. De webshop beschrijft het product als volgt: Jacquard pullover met ronde hals van bio-scheerwol, pink-motief Maat: 38

Bekijk Jacquard pullover met ronde hals van bio-scheerwol

3. Jacquard-pullover van bio-katoen

Over Jacquard-pullover van bio-katoen

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Jacquard-pullover van bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Jacquard-pullover van bio-katoen, zwart-motief Maat: 36/38

Bekijk Jacquard-pullover van bio-katoen

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere pullover. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame pullover?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een pullover die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame pullover er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over een pullover en de achtergrondinformatie

Duurzaam Trui – van Pullover dames tot Pullover heren

Bij Trui geloven we dat duurzaamheid verder gaat dan het gebruik van gerecyclede materialen. We geloven dat duurzaamheid ook te maken heeft met het steunen van doelen die helpen de wereld te verbeteren. Daarom zijn we er trots op dat we duurzame Trui in zowel dames- als herencollecties aanbieden.

Wat maakt onze duurzame Trui zo speciaal?

Onze Trui is ontworpen met duurzaamheid en mensen in gedachten. We kopen onze stof in bij lokale boeren die biologisch katoen verbouwen en die zich houden aan ethische productieprocessen. We zorgen er ook voor dat alle arbeiders die betrokken zijn bij de productie van onze duurzame Trui een eerlijk loon krijgen.

Onze duurzame Trui-collectie

Onze duurzame Trui-collectie omvat pullover truien voor zowel mannen als vrouwen. We bieden verschillende stijlen en kleuren voor elke behoefte en smaak. Onze Trui zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en ontworpen om lang mee te gaan.