Duurzame regenjas - regen

Duurzame Regenjas kopen

Op zoek naar duurzame Regenjas? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Dames regenjas tot Heren regenjas.

Duurzame Regenjas vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. KOMODO mannen vegan River Regenjas Navy

Over KOMODO mannen vegan River Regenjas Navy

Het eerste product dat wij veel vergelijken: KOMODO mannen vegan River Regenjas Navy. De webshop beschrijft het product als volgt: Waterbestendig 100% gerecycled PET Ongevoerd 30º Eco Machine Wassen Extra grote waterdichte pack a mac - gemaakt van gerecyclede waterflessen. Deze stof heeft een zijdezachte afwerking en een mooie drapering. Met ritssluiting, capuchon en taille met trekkoord. Deze lichtgewicht, lange jas met royale capuchon is perfect voor zomerse buien.

Bekijk KOMODO mannen vegan River Regenjas Navy

2. KOMODO mannen vegan River Regenjas Kaki

Over KOMODO mannen vegan River Regenjas Kaki

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: KOMODO mannen vegan River Regenjas Kaki. De webshop beschrijft het product als volgt: Waterbestendig 100% gerecycled PET Ongevoerd 30º Eco Machine Wassen Extra grote waterdichte pack a mac - gemaakt van gerecyclede waterflessen. Deze stof heeft een zijdezachte afwerking en een mooie drapering. Met ritssluiting, capuchon en taille met trekkoord. Deze lichtgewicht, lange jas met royale capuchon is perfect voor zomerse buien.

Bekijk KOMODO mannen vegan River Regenjas Kaki

3. Càpe Concept mannen vegan Regenjas Oranje

Over Càpe Concept mannen vegan Regenjas Oranje

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Càpe Concept mannen vegan Regenjas Oranje. De webshop beschrijft het product als volgt: Samenstelling: 100% Econyl Gewicht: 300 gram Waterproof + accessoires: hoofddeksel, riem, accessoiretas. Door de riem in de lussen van de accessoiretas te steken, kan deze als een buidel worden gedragen. Het model is 1,75 groot en draagt ​​maat 2. Maat details Maat 2 Lengte: 120 cm Mouwlengte: 75 cm Omtrek:…

Bekijk Càpe Concept mannen vegan Regenjas Oranje

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere regenjas producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame regenjas?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een regenjas die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame regenjas er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame regenjas en de achtergrondinformatie

Duurzame Regenjas – van Regenjas voor Vrouwen tot Regenjas voor Mannen

Een duurzame levensstijl leiden is belangrijk voor zowel mannen als vrouwen en dat geldt ook voor wat we dragen.

Duurzaam gemaakte regenjassen

Er zijn een paar merken die duurzame regenjassen maken. De bekendste is waarschijnlijk Patagonia. Ze maken regenjassen voor zowel mannen als vrouwen. De jassen zijn gemaakt van gerecycleerde materialen en zijn ook Fair Trade gecertificeerd. Sommige regenjassen zijn ook veganistisch en bij sommige merken worden ongewenste stoffen gerecycleerd tot nieuwe producten.

Duurzaam gemaakte regenjassen voor mannen

Er zijn niet veel duurzame regenjassen voor mannen op de markt, maar er zijn wel een paar goede merken om uit te kiezen. Van waterdicht en ademend tot biologisch katoen.