Duurzame sneakers voor heren kopen

Op zoek naar duurzame sneakers heren? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Nette sneakers tot Casual sneakers.

We vergelijken schoenen die door webshops als voor ‘mannen’ of ‘heren’ zijn aangemerkt. Dit betekent uiteraard niet dat deze kleding alleen voor mannen is. Laat je hier dus niet van weerhouden. Verder hebben wij ook veel andere duurzame mode zonder label of kleding die unisex is.

Duurzame sneakers heren vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. SAYE mannen vegan Sneaker Modelo '89 Groen

Over SAYE mannen vegan Sneaker Modelo '89 Groen

Het eerste product dat wij veel vergelijken: SAYE mannen vegan Sneaker Modelo '89 Groen. De webshop beschrijft het product als volgt: Ons doel is om je te voorzien van coole sneakers en kleding die je jarenlang wilt dragen, terwijl we blijven: Word een afvalvrij merk door biobased en gerecyclede materialen te gebruiken. Strijd voor eerlijke werkomstandigheden, alleen produceren in gecertificeerde fabrieken. Vecht tegen ontbossing en empower lokale gemeenschappen door 2 bomen…

Bekijk SAYE mannen vegan Sneaker Modelo '89 Groen

2. Good Guys Don't Wear Leather mannen vegan Sneaker Samo Mosterd

Over Good Guys Don't Wear Leather mannen vegan Sneaker Samo Mosterd

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Good Guys Don't Wear Leather mannen vegan Sneaker Samo Mosterd. De webshop beschrijft het product als volgt: De Samo is een handgemaakte sneaker in hoogwaardig vegan suède, met een rubberen zool. Onder eerlijke werkomstandigheden gemaakt in Portugal. Bovenmateriaal: Vegan suède Rubberen zool Voering: Microfiber 100% vegan Pasvorm: Normaal OVER GOOD GUYS DON'T WEAR LEATHER In 2011 is Good Guys opgericht door Marion Hanania. Good Guys schoenen zijn…

Bekijk Good Guys Don't Wear Leather mannen vegan Sneaker Samo Mosterd

3. Ella & Witt mannen vegan Davis Sneaker Wit & Rood

Over Ella & Witt mannen vegan Davis Sneaker Wit & Rood

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Ella & Witt mannen vegan Davis Sneaker Wit & Rood. De webshop beschrijft het product als volgt: Bovenmateriaal: Vegan maïsleer, gemaakt van maïsafval en gerecyclede petflessen als dragermateriaal. Waterafstotend. Voering: veganistisch maïsleer gemaakt van maïsafval met cellulose als drager. Antibacterieel, schimmelwerend, ademend, hoge vochtopname en snelle vochtafgifte. Schoenveters: 100% TENCEL (composteerbaar), uiteinden gemaakt van bio-plastic. Veterogen van nikkel- en chroomvrij aluminium. Binnenzool: De inlegzolen zijn anatomisch gevormd…

Bekijk Ella & Witt mannen vegan Davis Sneaker Wit & Rood

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere duurzame sneakers heren producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzame herensneakers?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor duurzame sneakers heren die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame sneakers heren er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame sneakers heren en de achtergrondinformatie

Duurzame sneakers voor heren zijn er in alle soorten en maten. Je kunt een paar duurzame luxe sneakers vinden, of voor een meer casual look gaan met duurzame sneakers van biologisch katoen of gerecycled materiaal. Hier zijn een paar van de beste duurzame sneakers voor mannen om te bekijken!