Duurzame String kopen

Op zoek naar duurzame String? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Naadloze & brazilian string tot High waist & biologisch katoen.

Duurzame String vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Anekdot dames vegan Set Jade Groen String & Bralette

Over Anekdot dames vegan Set Jade Groen String & Bralette

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Anekdot dames vegan Set Jade Groen String & Bralette. De webshop beschrijft het product als volgt: De beugelloze, niet-voorgevormde bh wordt gecombineerd met een string met decoratieve kanten randen en zachte string-zijkanten waardoor ze onopvallend onder de kleding zijn. Verantwoord gemaakt in Berlijn en Polen met behulp van uitzonderlijke overtollige stoffen achtergelaten door de mode-industrie.  Kant: 90% nylon 10% elastaan. Gemaakt in Italië. Kruis: 95% biologisch…

Bekijk Anekdot dames vegan Set Jade Groen String & Bralette

2. Voordeelbundel: Spaghetti Tops (2-pack) + Strings (3-pack) - Zwart

Over Voordeelbundel: Spaghetti Tops (2-pack) + Strings (3-pack) - Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Voordeelbundel: Spaghetti Tops (2-pack) + Strings (3-pack) - Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt:

Bekijk Voordeelbundel: Spaghetti Tops (2-pack) + Strings (3-pack) - Zwart

3. Strings Lola (3-pack) - Zwart S

Over Strings Lola (3-pack) - Zwart S

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Strings Lola (3-pack) - Zwart S. De webshop beschrijft het product als volgt: Set van drie zwarte Bamboo Basics strings met een smalle band, zonder Bamboo Basics logo. De bamboe string voelt zijdezacht aan en zit daardoor super comfortabel. Daarnaast heb je geen last van irriterende naden en labels, waardoor je het vol zelfvertrouwen kunt dragen! 3-pack zwarte strings Zijdezacht Ademend Hypoallergeen Dit…

Bekijk Strings Lola (3-pack) - Zwart S

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere string producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame string?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een string die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame string er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame string en de achtergrondinformatie

[Titel]: Duurzame string met hoge taille
[Blog artikel]: Duurzame string met hoge taille

Er zijn heel wat verschillende duurzame materialen die je kunt gebruiken om kleding van te maken. Maar heb je er ooit aan gedacht om een duurzame string te maken?

Er zijn een aantal verschillende duurzame materialen die je kunt gebruiken om een string te maken. Je kunt materialen kiezen als bamboe, hennep, biokatoen of gerecycled polyester. Al deze materialen zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Ze zijn ook comfortabel en duurzaam. Dus waarom zou je deze Valentijnsdag niet kiezen voor een duurzame string?