Duurzame String kopen

Op zoek naar duurzame String? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Naadloze & brazilian string tot High waist & biologisch katoen.

Duurzame String vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Understatement dames vegan Mesh String Pack Blauw, Roze En Zand

Over Understatement dames vegan Mesh String Pack Blauw, Roze En Zand

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Understatement dames vegan Mesh String Pack Blauw, Roze En Zand. De webshop beschrijft het product als volgt: Doorschijnende mesh, lage taille, middelhoge pasvorm. Middelhoge string die hoog in de taille of lager op de heupen gedragen kan worden Gemaakt van transparant mesh voor een luchtige look en feel Dunne elastieken in de taille en langs de beenopeningen Zacht siliconen onderhoudslabel = geen jeukende tags SAMENSTELLING 89% Polyamide,…

Bekijk Understatement dames vegan Mesh String Pack Blauw, Roze En Zand

2. Anekdot dames vegan Set String & Bralette Kersenbloesem Zwart

Over Anekdot dames vegan Set String & Bralette Kersenbloesem Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Anekdot dames vegan Set String & Bralette Kersenbloesem Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Lichtgewicht en delicaat, deze vrouwelijke en speelse set bestaat uit een triangelbeha en een stringslipje met decoratieve satijnen strikbandjes. De triangelbeha heeft geen vulling of beugel en sluit met strikbandjes op de rug, passend bij het stringslipje. Verantwoord gemaakt in Berlijn met uitzonderlijke overtollige stoffen en andere duurzame materialen. Omdat…

Bekijk Anekdot dames vegan Set String & Bralette Kersenbloesem Zwart

3. ImseVimse Bio Katoen Inlegkruisje String 3 stuks Zwart

Over ImseVimse Bio Katoen Inlegkruisje String 3 stuks Zwart

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: ImseVimse Bio Katoen Inlegkruisje String 3 stuks Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Deze wasbare biologisch katoenen inlegkruisjes van Imse Vimse geven een prettige, zachte en natuurlijke bescherming tijdens de menstruatie en geven je een fris gevoel. Niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu. Let op! Het product is veranderd en komt nu met één drukknoop ipv twee. Imse Vimse's…

Bekijk ImseVimse Bio Katoen Inlegkruisje String 3 stuks Zwart

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere string producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame string?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een string die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame string er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame string en de achtergrondinformatie

[Titel]: Duurzame string met hoge taille
[Blog artikel]: Duurzame string met hoge taille

Er zijn heel wat verschillende duurzame materialen die je kunt gebruiken om kleding van te maken. Maar heb je er ooit aan gedacht om een duurzame string te maken?

Er zijn een aantal verschillende duurzame materialen die je kunt gebruiken om een string te maken. Je kunt materialen kiezen als bamboe, hennep, biokatoen of gerecycled polyester. Al deze materialen zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Ze zijn ook comfortabel en duurzaam. Dus waarom zou je deze Valentijnsdag niet kiezen voor een duurzame string?