Duurzame Sweatjurk kopen

Zoek jij duurzamere Sweatjurk? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Duurzame Sweatjurk vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Sweatjurk van hennep en bio-katoen

Over Sweatjurk van hennep en bio-katoen

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Sweatjurk van hennep en bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Sweatjurk van hennep en bio-katoen, marine Maat: XS

Bekijk Sweatjurk van hennep en bio-katoen

2. Sweatjurk van hennep en bio-katoen

Over Sweatjurk van hennep en bio-katoen

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Sweatjurk van hennep en bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Sweatjurk van hennep en bio-katoen, melisse Maat: S

Bekijk Sweatjurk van hennep en bio-katoen

3. Sweatjurk met lange mouwen van bio-katoen

Over Sweatjurk met lange mouwen van bio-katoen

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Sweatjurk met lange mouwen van bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Sweatjurk met lange mouwen van bio-katoen, antraciet-gemêleerd Maat: 36/38

Bekijk Sweatjurk met lange mouwen van bio-katoen

Wil jij duurzamere sweatjurk? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat is een duurzame sweatjurk?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een sweatjurk die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame sweatjurk er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over een sweatjurk en de achtergrondinformatie

Duurzame sweatjurk – van dames tot kinderen

Ben je op zoek naar een comfortabele en toch duurzame sweatjurk voor dames of kinderen? Wij hebben het voor je! Duurzame zweetjurkjes zijn er in verschillende stijlen en stoffen – van milieuvriendelijk biologisch katoen tot bamboe viscose en zelfs wol – zodat je de perfecte stijl voor jou kunt kiezen.

Zweetjurkje van biologisch katoen

Zweetjurkjes van biologisch katoen zijn gemaakt van natuurlijke vezels en geavanceerde weeftechnieken waarbij plantaardige kleurstoffen en niet-giftige chemicaliën zijn gebruikt voor een semi-transparante afwerking. Het is ademend, lichtgewicht en perfect voor warm weer. De stof irriteert je huid niet.

Zweetjurkje van bamboeviscose

Zweetjurkjes van bamboeviscose zijn ongelooflijk zacht, licht en veelzijdig. Deze duurzame stof is gemaakt van een duurzame bamboeplant die snel wordt gekweekt zonder pesticiden of herbiciden. De stof is ook hypoallergeen, antibacterieel en van nature vochtafvoerend, zodat het je koel en droog houdt.