Duurzame Jurk kopen

Op zoek naar duurzame Jurk? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Linnen jurk tot Overhemdjurk.

Duurzame Jurk vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. TAWAST dames vegan Jurk Lunation Lunisolar Grijs

Over TAWAST dames vegan Jurk Lunation Lunisolar Grijs

Het eerste product dat wij veel vergelijken: TAWAST dames vegan Jurk Lunation Lunisolar Grijs. De webshop beschrijft het product als volgt: Dit artikel wordt op bestelling gemaakt. Houd rekening met een productietijd van 1-3 weken voordat uw artikel wordt verzonden.   De Lunation Dress is een multifunctionele jurk. Het wordt geleverd met een riem zodat je het met of zonder kunt dragen. Draag hem los als een boxy jurk of wikkel…

Bekijk TAWAST dames vegan Jurk Lunation Lunisolar Grijs

2. The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Zwart

Over The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Heerlijk oversized luchtig, comfortabele en eerlijker gemaakte jurk van gerecycled materiaal. De jurk heeft een subtiele V-hals, twee diepe steekzakken en een ronde knoopsluiting op de rug. Gemaakt op Bali. Ons model is 170cm lang en draagt maat S. 100% gerecyclede materialen, katoen en linnen mix Made in Bali Laten we er samen voor zorgen dat…

Bekijk The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Zwart

3. TAWAST dames vegan Jurk Eclipse Wit

Over TAWAST dames vegan Jurk Eclipse Wit

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: TAWAST dames vegan Jurk Eclipse Wit. De webshop beschrijft het product als volgt: Dit artikel wordt op bestelling gemaakt. Houd rekening met een productietijd van 1-3 weken voordat uw artikel wordt verzonden.   De Eclipse Dress is een multifunctionele jurk. Het wordt geleverd met een riem zodat je het met of zonder kunt dragen. Draag hem los als een boxy jurk of wikkel…

Bekijk TAWAST dames vegan Jurk Eclipse Wit

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere jurk producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is een duurzame jurk?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een jurk die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame jurk er een is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame jurk en de achtergrondinformatie

Duurzame Jurk – van Linnen jurk tot Overhemd jurk

Duurzaamheid is niet alleen belangrijk als het om sneakers gaat. De mode-industrie is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. De productie van kleding gaat vaak gepaard met het gebruik van schadelijke chemicaliën en leidt tot de vervuiling van waterbronnen. Het gebruik van synthetische materialen zoals polyester draagt ook bij tot de vervuiling van de oceanen met microplastics.

Daarom is het belangrijk om duurzame kleding te kopen. Er zijn veel verschillende soorten duurzame kleding. Je kunt duurzame jurken vinden van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen, en hennep. Je kunt ook duurzame jurken vinden die gemaakt zijn van duurzame synthetische materialen zoals Tencel en Modal. Deze materialen worden gemaakt van duurzame houtpulp en zijn biologisch afbreekbaar. Ten slotte kun je ook veganistische jurken vinden van duurzame materialen zoals katoen, linnen en hennep.

Waar kan ik duurzame jurken vinden?

Er zijn veel verschillende plaatsen waar je duurzame jurken kunt vinden. Je kunt duurzame jurken vinden in online winkels, in fysieke winkels, en in kringloopwinkels. Of tweedehands. Maar natuurlijk ook in bovenstaand overzicht.