Duurzame T-shirts dames kopen

Op zoek naar duurzame T-shirts dames? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Tops tot Shirts.

We vergelijken kleding die door webshops als voor ‘dames’ of ‘vrouwen’ zijn aangemerkt. Dit betekent uiteraard niet dat deze kleding alleen voor vrouwen is. Laat je hier dus niet van weerhouden. Verder hebben wij ook veel andere duurzame kleding zonder label of kleding die unisex is.

Duurzame T-shirts dames vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Zwart

Over The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Heerlijk oversized luchtig, comfortabele en eerlijker gemaakte jurk van gerecycled materiaal. De jurk heeft een subtiele V-hals, twee diepe steekzakken en een ronde knoopsluiting op de rug. Gemaakt op Bali. Ons model is 170cm lang en draagt maat S. 100% gerecyclede materialen, katoen en linnen mix Made in Bali Laten we er samen voor zorgen dat…

Bekijk The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Zwart

2. nice to meet me dames vegan Hennep T-Shirt Earth Zwart

Over nice to meet me dames vegan Hennep T-Shirt Earth Zwart

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: nice to meet me dames vegan Hennep T-Shirt Earth Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: De Earth T laat je lichaam ademen en nestelt zich zacht tegen je huid. De lichte stof van hennep met TENCEL™ is ademend, reguleert de lichaamstemperatuur en heeft een antibacteriële werking.

Bekijk nice to meet me dames vegan Hennep T-Shirt Earth Zwart

3. The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Tumeric

Over The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Tumeric

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Tumeric. De webshop beschrijft het product als volgt: Heerlijk oversized luchtig, comfortabele en eerlijker gemaakte jurk van gerecycled materiaal. De jurk heeft een subtiele V-hals, twee diepe steekzakken en een ronde knoopsluiting op de rug. Gemaakt op Bali. Ons model is 170cm lang en draagt maat S. 100% gerecyclede materialen, katoen en linnen mix Made in Bali Laten we er samen voor zorgen dat…

Bekijk The Driftwood Tales dames vegan Jurk Oversized T-Shirt Tumeric

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere t-shirts dames. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Duurzame dames t-shirts zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Maar met behulp van de onderstaande productvergelijker kun je gemakkelijk door een groot aantal verschillende dames t-shirts bladeren en filteren om het perfecte exemplaar voor jou te vinden. Met Tops to Shirts is het vinden van het juiste duurzame dames t-shirt nog nooit zo eenvoudig geweest. Dus ga je gang en neem een kijkje. Je vindt vast en zeker precies wat je zoekt.

Wat zijn duurzame t-shirts dames?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een t-shirts dames die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame t-shirts dames producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame t-shirts dames en de achtergrondinformatie

Duurzame T-shirts vrouwen – van Tops tot shirts

Weinig kledingstukken zijn zo veelzijdig als een T-shirt. Je kunt het dragen als topje, onder een blazer of trui, of zelfs als jurk. En in tegenstelling tot jeans kun je een T-shirt zowel op als af kleden. Het is dus geen wonder dat T-shirts zo populair zijn.

Maar niet alle T-shirts zijn gelijk. Sommige T-shirts zijn van duurzame materialen gemaakt, en andere niet. Als je een duurzaam T-shirt wilt kopen, dan zijn hier een paar van de beste merken om te bekijken.