Duurzame Zonnebrand kopen

Zoek jij duurzamere Zonnebrand? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Duurzame Zonnebrand vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Zonnebrandcrème SPF 30

Over Zonnebrandcrème SPF 30

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Zonnebrandcrème SPF 30. De webshop beschrijft het product als volgt: Zonnebrandcrème SPF 30 Maat: 60 ml

Bekijk Zonnebrandcrème SPF 30

2. Zonnebrandcrème SPF 50

Over Zonnebrandcrème SPF 50

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Zonnebrandcrème SPF 50. De webshop beschrijft het product als volgt: Zonnebrandcrème SPF 50 Maat: 60 ml

Bekijk Zonnebrandcrème SPF 50

3. Bio-rose anti aging gezichts-zonnebrandcrème SPF 30

Over Bio-rose anti aging gezichts-zonnebrandcrème SPF 30

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Bio-rose anti aging gezichts-zonnebrandcrème SPF 30. De webshop beschrijft het product als volgt: Bio-rose anti aging gezichts-zonnebrandcrème SPF 30 Maat: 50 ml

Bekijk Bio-rose anti aging gezichts-zonnebrandcrème SPF 30

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is duurzame zonnebrand?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een zonnebrand die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame zonnebrand producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over zonnebrand

Duurzame Zonnebrand – van Speick tot Naïf

Met de zomermaanden komt extra zon, en dat is heerlijk voor ons. Maar de zon kan natuurlijk ook gevaarlijk zijn en daarom is zonnebrandcrème erg belangrijk. Maar niet elke zonnebrandcrème is geschikt voor het milieu. Wij hebben gekeken welke duurzame zonnecrèmes je kunnen helpen om duurzaam te blijven en toch je huid te beschermen.

Speick zonnecrème, een Zwitserse favoriet

Speick zonnecrème bevat actieve natuurlijke ingrediënten zoals alpine edelweiss, kokosolie en zonnebloemolie en is vrij van allergenen, nanodeeltjes, conserveringsmiddelen, synthetische kleuren, geurstoffen en chloorverbindingen.

Naïf zonnebrandcrème

Naïf zonnebrandcrème is vrij van nanodeeltjes, parabenen, formaldehyde en andere mogelijk schadelijke stoffen. Naïf staat voor Kwaliteit, Veiligheid, Biologisch, Natuurlijk en Eerlijk Geproduceerd, zodat je weet dat je een biologisch en duurzaam product van topkwaliteit krijgt.