Duurzame Zonnebril kopen

Zoek jij duurzamere Zonnebril? Wij zetten verschillende producten op een rijtje.

Duurzame Zonnebril vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Joplins Sunglasses dames vegan Aveiro Bio Acetaat Zonnebril Zwart

Over Joplins Sunglasses dames vegan Aveiro Bio Acetaat Zonnebril Zwart

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Joplins Sunglasses dames vegan Aveiro Bio Acetaat Zonnebril Zwart. De webshop beschrijft het product als volgt: Materiaal: Bio Acetaat (Lenzen zijn verwisselbaar) Lenzen:   Varieert | Nieuwe generatie lenzen met 9 beschermingslagen! 2 lagen krasvast , 2 lagen schokbestendig , 4 lagen UV400-bescherming (maximale UV-bescherming) en 1 hoofdlaag gepolariseerd ). Afmetingen: (48 - 22- 141)

Bekijk Joplins Sunglasses dames vegan Aveiro Bio Acetaat Zonnebril Zwart

2. nat-2 mannen vegan Wu-Tang Eze Geel Zwart Zonnebril

Over nat-2 mannen vegan Wu-Tang Eze Geel Zwart Zonnebril

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: nat-2 mannen vegan Wu-Tang Eze Geel Zwart Zonnebril. De webshop beschrijft het product als volgt: nat-2 & Wu-Tang Eze geel zwart, helemaal zwart, zwart geel Limited Edition Shades. Nat-2 werkt samen met de legendarische Wu-Tang Clan uit New York aan deze unisex tinten. De zonnebril wordt geleverd in een stijlvolle transparante doos met zowel logo's als een reinigingsdoekje met monogram. Shades zijn 100% UV-beschermd. Materiaal:…

Bekijk nat-2 mannen vegan Wu-Tang Eze Geel Zwart Zonnebril

3. Bird Eyewear dames vegan Tawny Small Zonnebril Snowy

Over Bird Eyewear dames vegan Tawny Small Zonnebril Snowy

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Bird Eyewear dames vegan Tawny Small Zonnebril Snowy. De webshop beschrijft het product als volgt: Niet voor angsthazen, de Tawny Snowy straalt vertrouwen uit met zijn gedurfde persoonlijkheid. De subtiel gemarmerde zwart-witte tinten complementeren het lichte frame en accentueren de kenmerken, zoals de sleutelgatbrug. Op zoek naar een zonneaccessoire met een wow-effect? Onze bio-acetaat Tawnys zullen zeker de aandacht trekken, terwijl ultraheldere lenzen uw ogen…

Bekijk Bird Eyewear dames vegan Tawny Small Zonnebril Snowy

Wil jij duurzamere producten? Wij maakten een overzicht voor jou.

Wat zijn duurzame zonnebril?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een zonnebril die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat de meest duurzame zonnebril producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Meer over zonnebril

Duurzame Zonnebril – van Veganistische zonnebril tot Zonnebril van gerecycleerd plastic

Waarom is duurzaamheid belangrijk in de zonnebrillenindustrie?

Duurzaamheid is belangrijk om een aantal redenen. Ten eerste helpt het om het milieu te beschermen. Zonnebrillen maken van duurzame materialen vermindert de hoeveelheid vervuiling en afval die wordt geproduceerd. Ten tweede streven duurzame zonnebrillen ernaar langer mee te gaan dan gewone zonnebrillen. Dit betekent dat je ze minder vaak hoeft te vervangen. Tenslotte zijn duurzame zonnebrillen vaak ethischer. Merken die duurzame zonnebrillen maken hebben vaak betere arbeidsomstandigheden voor hun werknemers en gebruiken minder schadelijke chemicaliën in hun producten.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten duurzame zonnebrillen op de markt. Sommige merken gebruiken gerecycled materiaal om hun zonnebrillen te maken, terwijl andere duurzame materialen gebruiken zoals bioplastic of gerecycled plastic. Er zijn ook veganistische zonnebrillen van materialen als bioplastic of gerecycleerd plastic. Hier zijn enkele van de beste duurzame merken zonnebrillen om te bekijken!