Hennep jeans kopen

Op zoek naar duurzame Hennep jeans? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Vrouwen jeans tot Heren jeans.

Duurzamere hennep jeans vergelijken en kopen


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Jeans van hennep

Over Jeans van hennep

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Jeans van hennep. De webshop beschrijft het product als volgt: Jeans van hennep, nachtblauw Maat: 29/L32

Bekijk Jeans van hennep

2. Jeans van hennep

Over Jeans van hennep

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Jeans van hennep. De webshop beschrijft het product als volgt: Jeans van hennep, asfalt Maat: 34/L34

Bekijk Jeans van hennep

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere hennep jeans. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn duurzamere hennep jeans?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor een hennep jeans die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame hennep jeans producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame hennep jeans en de achtergrondinformatie

Duurzame Hennep jeans – van jeans voor vrouwen tot jeans voor mannen

Jeans zijn een hoofdbestanddeel van elke garderobe. Maar heb je wel eens nagedacht over de milieu-impact van jeans? Het katoen in spijkerbroeken wordt vaak verbouwd met pesticiden en andere schadelijke chemicaliën. En het fabricageproces van jeans gebruikt vaak veel water en energie.

Maar er is een betere manier. Hennep spijkerbroeken zijn een duurzamere optie. Hennep is een duurzaam gewas dat geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest nodig heeft. En het fabricageproces van hennep spijkerbroeken gebruikt veel minder water en energie dan het fabricageproces van gewone spijkerbroeken.

Hennep spijkerbroeken zijn een geweldig alternatief voor iedereen die zijn milieu-impact wil verminderen. Ze zijn ook een prima keuze voor iedereen die de duurzame modebeweging wil steunen.