Hennep kleding kopen

Op zoek naar duurzame Hennep kleding? Bekijk en filter in onderstaande productvergelijker. Van Hennep spijkerbroek tot Hennep shirt.

Hennep kleding vergelijken en kopen

Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Jeans van hennep

Over Jeans van hennep

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Jeans van hennep. De webshop beschrijft het product als volgt: Jeans van hennep, asfalt Maat: 30/L32

Bekijk Jeans van hennep

2. Shirt van hennep/bio-katoen

Over Shirt van hennep/bio-katoen

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Shirt van hennep/bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: Shirt van hennep/bio-katoen, petrol Maat: XXL

Bekijk Shirt van hennep/bio-katoen

3. T-shirt van hennep en bio-katoen

Over T-shirt van hennep en bio-katoen

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: T-shirt van hennep en bio-katoen. De webshop beschrijft het product als volgt: T-shirt van hennep en bio-katoen, oceaan Maat: XXL

Bekijk T-shirt van hennep en bio-katoen

Deze vergelijkingssite toont verschillende duurzamere hennep kleding producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat is duurzamere hennep kleding?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. We proberen in onze vergelijker deze producten te tonen. We kiezen bijvoorbeeld voor hennep kleding die lang meegaat en/of zo min mogelijk milieuimpact had bij de productie ervan. Dit gebeurt op automatische basis. Bijvoorbeeld door te kiezen voor merken die hoog scoren in duurzame merklijsten, producten die betere materialen gebruiken zoals biologisch katoen, bamboe, hennep en meer. Maar ook producten die vegan zijn.

Let erop dat de meest duurzame hennep kleding, kleding is die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Over duurzame hennep kleding en de achtergrondinformatie

Duurzame Hennep kleding – van Hennep jeans tot Hennep shirt

Duurzaamheid is een heet hangijzer. Vooral in de mode-industrie, waar de negatieve milieu- en sociale gevolgen van de industrie steeds meer aan het licht komen. Dit heeft geleid tot een groeiende vraag naar duurzame mode. Hennep is een ecologisch duurzaam materiaal dat steeds populairder wordt in de mode-industrie.

Wat is Hennep?

Hennep is een plant die verwant is aan cannabis. De twee planten zijn echter niet hetzelfde. Hennep bevat een heel laag gehalte aan THC, de psychoactieve verbinding die in cannabis voorkomt. Dit betekent dat je van Hennep niet high kunt worden. Hennep wordt al eeuwenlang gebruikt om zijn vele verschillende voordelen. Hennep is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor katoen.

De voordelen van Hennep

  • Hennep is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor katoen.
  • Hennep is een duurzame en sterke stof.
  • Hennep is anti-bacterieel en geurbestendig.
  • Hennep is ademend en verkoelend.

Er zijn veel verschillende soorten Hennep kleding verkrijgbaar, waaronder Hennep jeans, Hennep overhemd en Hennep jurk. Hennep is ook verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren, waaronder zwart, groen, bruin en beige. Er zijn ook veel verschillende duurzame Hennep mode merken om uit te kiezen.