Refurbished Samsung S22 kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Samsung S22. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Samsung S22 online


Filter op:


Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Samsung S22 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Samsung S22 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over Samsung S22 en de achtergrondinformatie

Refurbished Samsung S22 – van Samsung Galaxy S22 tot Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22, S22 Plus en S22 Ultra zijn een van de beste Android-telefoons die je in 2023 kunt kopen.

De S22 Plus is bijna net zo goed als de S22 Ultra, maar met een iets kleiner scherm en een iets minder capabele hoofdcamera. De standaard S22 is de minst indrukwekkende van de drie, maar op zichzelf nog steeds een geweldige telefoon.

Alle drie telefoons worden geleverd met 5G-ondersteuning, zodat je kunt profiteren van hogere snelheden op ondersteunde netwerken.

Als je op zoek bent naar de beste Samsung-telefoon die je kunt kopen, is de Galaxy S22 Ultra de telefoon die je moet hebben. Maar als je een meer betaalbare optie wilt, is de Galaxy S22 Plus bijna net zo goed en kost hij minder.