Refurbished Samsung S22 kopen

Kies Groener toont een overzicht van refurbished Samsung S22. Vergelijk en filter online.

Overzicht van Samsung S22 online


Filter op:


Wat zijn de populairste producten op deze pagina?

1. Refurbished Galaxy S22 Ultra 5G 256GB - Blauw - Simlockvrij - Dual-SIM

Over Refurbished Galaxy S22 Ultra 5G 256GB - Blauw - Simlockvrij - Dual-SIM

Het eerste product dat wij veel vergelijken: Refurbished Galaxy S22 Ultra 5G 256GB - Blauw - Simlockvrij - Dual-SIM. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy S22 Ultra 5G 256 GB Dual Sim - Blauw - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Galaxy S22 Ultra 5G 256GB - Blauw - Simlockvrij - Dual-SIM

2. Refurbished Galaxy S22 Ultra 5G 1000GB - Wit - Simlockvrij - Dual-SIM

Over Refurbished Galaxy S22 Ultra 5G 1000GB - Wit - Simlockvrij - Dual-SIM

Het tweede product dat veel bekeken wordt is: Refurbished Galaxy S22 Ultra 5G 1000GB - Wit - Simlockvrij - Dual-SIM. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy S22 Ultra 5G 1000 GB Dual Sim - Wit - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Galaxy S22 Ultra 5G 1000GB - Wit - Simlockvrij - Dual-SIM

3. Refurbished Galaxy S22 5G 256GB - Rosé Goud - Simlockvrij - Dual-SIM

Over Refurbished Galaxy S22 5G 256GB - Rosé Goud - Simlockvrij - Dual-SIM

Het derde product waar vaak naar gekeken wordt is: Refurbished Galaxy S22 5G 256GB - Rosé Goud - Simlockvrij - Dual-SIM. De webshop beschrijft het product als volgt: Galaxy S22 5G 256 GB Dual Sim - Rosé Goud - SimlockvrijOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk Refurbished Galaxy S22 5G 256GB - Rosé Goud - Simlockvrij - Dual-SIM

Deze vergelijkingssite toont verschillende refurbished producten. Wil je verder filteren? Selecteer dan bovenstaand filter. Het kan zijn dat als je filters instelt er soms geen producten vertoond worden. In dat geval kun je het beste de filters uitzetten. Hopelijk vind je dan producten.

Wat zijn refurbished Samsung S22 en waarom is het duurzamer?

Je kiest zo duurzaam mogelijk door te kiezen voor iets met zo min mogelijk vervuiling dat zo lang mogelijk meegaat. Refurbished zorgt ervoor dat er meer hergebruikt wordt en is daarom duurzamer.

Duurzaam betekent: in staat om lang mee te gaan zonder schadelijk of destructief te zijn. Dit kan zowel in de Engelse grammatica slaan op de vraag of iets vernietigbaar is door milieufactoren als verwering en watervervuiling. Op het gebied van de ecologie slaat duurzaamheid op hoe duurzaam en gezond systemen zijn (bron Wikipedia). Er is echter nog een andere definitie, die duurzaamheid heet – deze betekenis gaat over de vraag of een voorwerp na vervaardiging lang bruikbaar blijft, voordat het uiteindelijk afvalmateriaal wordt. Lees ook: wat is duurzaamheid?

Let erop dat het meest duurzame Samsung S22 producten zijn die je niet of tweedehands koopt. Vraag je dus altijd af of je het product echt nodig hebt.

Over Samsung S22 en de achtergrondinformatie

De Samsung Galaxy S22 is een indrukwekkend staaltje van mobiele technologie dat de grenzen van innovatie opnieuw verlegt. Met zijn verbluffende combinatie van kracht, prestaties en esthetiek biedt deze smartphone een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Van de krachtige camera tot de krachtige exynos 2200 chips en het verbluffende display, de Samsung Galaxy S22 is een van de beste keuzes in het aanbod refurbished telefoons.

Refurbished Samsung S22 – van Samsung Galaxy S22 tot Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22, S22 Plus en S22 Ultra zijn een van de beste Android-telefoons die je in 2022 kunt kopen. Alle drie telefoons worden geleverd met 5G-ondersteuning, zodat je kunt profiteren van hogere snelheden op ondersteunde netwerken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: van standaard wit tot rose pink of burgundy red.

Samsung Galaxy S22 Ultra

De Samsung Galaxy S22 Ultra is een high class smartphone met indrukwekkende specificaties. Deze telefoon heeft een krachtige processor, dual sim mogelijkheid, veel geheugenopties en een geweldige camera met maar liefst 108 MP voor geweldige foto’s. Met het grote 6,8-inch scherm en de handige S Pen is de Galaxy S22 Ultra een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar het beste van het beste.

Samsung Galaxy S22 Plus

De S22 Plus is bijna net zo goed als de S22 Ultra, maar met een iets kleiner scherm en een iets minder capabele hoofdcamera. Daarentegen koop je deze mobiel ook voor een lagere prijs, terwijl je nog steeds veel geheugen hebt, gebruik kan maken van de dual sim optie, de mobiel over een zeer goede camera beschikt en het grote scherm makkelijk in gebruik is.

Samsung Galaxy S22

De standaard Samsung Galaxy S22 is de minst indrukwekkende van de drie, maar op zichzelf nog steeds een geweldige telefoon. De krachtige batterij zorgt ervoor dat je de hele dag plezier hebt van je mobiel, ook als dit een refurbished Samsung Galaxy S22 is. Het is een smartphone van goede kwaliteit, tegen een zeer goede prijs.

Als je op zoek bent naar de beste Samsung-telefoon die je kunt kopen, is de Galaxy S22 Ultra de telefoon die je moet hebben. Maar als je een meer betaalbare optie wilt, is de Galaxy S22 Plus bijna net zo goed en kost hij minder.

Refurbished Samsung S22

De Voordelen van het Kopen van een Refurbished Samsung Galaxy S22

Op zoek naar een betaalbare en kwalitatieve smartphone? Overweeg dan eens een refurbished Samsung Galaxy S22. Deze gereviseerde Galaxy biedt tal van voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een nieuw toestel. Hieronder zullen we de voordelen van het kopen van een refurbished Samsung Galaxy S22 bespreken, waaronder de uitstekende camera, lagere prijs en goede kwaliteit.

Uitstekende Camera voor Verbluffende Foto’s

Een van de meest opvallende kenmerken van de Samsung Galaxy S22 is de uitstekende camera. Of je nu graag foto’s maakt van adembenemende landschappen of scherpe selfies wilt delen, deze smartphone levert altijd haarscherpe beelden. Het voordeel van een refurbished Samsung S22 is dat je kunt genieten van deze hoogwaardige camera zonder de prijs van een gloednieuw toestel te betalen. De camera presteert net zo goed als die van een nieuw model, waardoor je zonder compromissen kunt genieten van fotografie op topniveau.

Een Goede Deal voor Je Portemonnee

Een van de meest aantrekkelijke voordelen van het kiezen voor een refurbished Samsung Galaxy S22 is de lagere prijs. Refurbished telefoons zijn doorgaans aanzienlijk goedkoper dan gloednieuwe modellen. Dit betekent dat je kunt genieten van de nieuwste technologie en functionaliteiten, zoals dual sim-ondersteuning, zonder je budget te overschrijden. Voor veel mensen is dit een doorslaggevende factor bij het kiezen van een smartphone, omdat het hen in staat stelt om geld te besparen zonder in te boeten aan kwaliteit.

Gereviseerde Galaxy: Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Het kopen van een refurbished Samsung Galaxy S22 is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor een gereviseerde Galaxy draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en het verlengen van de levensduur van elektronische apparaten. Refurbished toestellen worden grondig geïnspecteerd, gerepareerd en vernieuwd om weer als nieuw te functioneren. Hierdoor hoef je geen nieuwe grondstoffen te gebruiken voor de productie van een gloednieuwe smartphone, wat de ecologische voetafdruk vermindert.

Goede Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Sommige mensen maken zich zorgen over de kwaliteit en betrouwbaarheid van refurbished telefoons. Echter, als je kiest voor een betrouwbare verkoper met een goede reputatie, kun je erop vertrouwen dat je een hoogwaardig product ontvangt. Refurbished Samsung Galaxy S22-toestellen worden vaak geleverd met garanties, zodat je gemoedsrust hebt in geval van eventuele problemen. Dit betekent dat je kunt genieten van de functionaliteit en prestaties van een premium smartphone zonder je zorgen te maken over mogelijke tekortkomingen.

Refurbished Samsung Galaxy S22 – Een Slimme Keuze

Al met al biedt het kopen van een refurbished Samsung Galaxy S22 tal van voordelen. Je krijgt toegang tot een uitstekende camera, dual sim-ondersteuning, goede kwaliteit en betrouwbaarheid, en dat alles voor een lagere prijs. Bovendien draag je bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn door te kiezen voor een gereviseerde Galaxy. Het is duidelijk dat de refurbished Samsung Galaxy S22 een goede deal is voor zowel je portemonnee als de planeet. Overweeg deze slimme keuze bij je volgende smartphoneaankoop.

Toch op zoek naar een ander model? Dan is de refurbished Samsung Galaxy S23, de refurbished iPhone SE of refurbished Samsung Galaxy X misschien iets voor je.